Sırbistan: 68 - TÜRKİYE: 67

Maçın sonucu ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    33
Tamam mı devam mı maçımız Sırbistan ile. Litvanya'nın Almanya'yı yeneceğini varsayıyoruz tabiki. Keza bu akşam Fransa'yı yenerlerse liderlik fırsatları olacak. Bu varsayıma göre değerlendirirsek de;

Sırpların Dünya Şampiyonası'ndan kalan bir hesapları olacak bizimle. Çok zor maç olacak bizim için. Sırp taraftarları da bu maçta çok fazla görebileceğimizi düşünüyorum.

Ankete de açalım bakalım, ne kadar inanıyoruz takıma.
 
Ivkovic'in İspanya taktiğinden sonra bizi çiğ çiğ yerler gibi geliyor..

Ah ahh.. Bir potansiyelimize bakıyorum, birde bulunduğumuz yere. Normalde şu kadroya yarı finalden aşağı denmez ama..
 
Umudum kalmadı yalnız turnuvalarda ince hesap peşinde koşan takımlar genelde amaçlarına ulaşamazlar.Sırplar resmen bizim maçı hedef seçmiş İspanyollar karşısında perişan oldular.Belki bu istatistik devam ederde Sırplar turnuva dışı kalır.Ayrıca kazanmamızda yetmicek bekle ki Litvanya akşamına Almanları yensin.
 
Milli takım gerçekten bizimle dalga geçiyor ve ben daha inanmıyorum en az 20 yeriz.Ayrı bir şey var sırplar 10 ve ya üstü farkı açarsa geri dönmesi diğer takımlar gibi kolay olmaz.

Şimdiden toplasınlar bavulları bizi bu hale getiren koç ve bazı oyunculara hayatta başarılar diyemiyorum

Hidayet yok bir olimpiyat kaldı ondada oynayacam falan filan yapmasın çıksın ADAMsa 20yi koysun helal olsun diyelim.İyi oynayıp yenilelim üzülelim şimdi üzülmekten çok sinirleniyorum.
 
Bu moral bozukluğuyla kazanmamız zor. Sırbistan´ı da gözümüzde fazla büyütmemek gerek. Ama öyle bir görüntü var ki şu anda bu maç 2 periyotta da bitebilir.
 
Maça az kaldı. Genel görüş kaybedeceğimiz doğrultusunda. Kazanıp kapak yapsalar keşke.
 
10 civarı bir farkla kaybedeceğimizi düşünüyorum. Sırbistan son oynadığı İspanya maçında yaptığı rotasyonla bu maçı beklediğini gösterdi bir bakıma. Bizde moral olarak da çöküş vardır muhtemelen. Umarım kazanırız ama oldukça zor.
 
Yine son topa kadar maçta kalırız muhtemelen ama genel olarak periyod sonlarını ve özellikle maç sonlarını çok kötü oynuyoruz maalesef.
 
bugün inşallah hepimizi yanıltırlar ama sanmıyorum yani açıkçası....

Herhangi bir hücum şablonumuz yok,hücum alternatiflerimiz yok,kendi pota altımızdan oyuna başlıyoruz Hidayet orta sahadan 3lük sallıyor neymiş böyle finale gideceğiz....

Savunma takımıyız,önce savunma yapmak eyvallah iyide pekii sayı atmadan nasıl olacak bu iş nasıl maç kazanacaksız,resmen futbolda maçı 0-0 bitirmek gibi bi şey bizim şuanki durumumuz yani savunma yapalım gol yemeyelim ama gol atmayalımda.....

bugün özellikle Hidoya ve Ersan'a çok iş düşüyor nasıl Fransa-Parkerdan,Almanya-Nowitzkiden,İspanya Gasollerden nba oyuncusular diye medet umuyorsa bugün Hido ve Ersanın günü olmalı...

Fransa yenilgisi sonrasıda yazmıştım burada bizim oyuncularda yeterince istek ve ruh yok veya ben göremedim ama yüzlerine bakın hepsi beş karış hani turvuva bitsede dönsek havası sezinledim,o çoşku yok,bir sayı attığımızda şöyle kendi aralarında toplanıp haydi beyler olaacak olacak haydiiiii,birbirini gaza getirme yok ben bunları bu turvuvada göremedim...

Neyse inş bugün güzel bir zafer kazanırlar,başarabiliriz....
 
bence enesde biraz ısrar etmeliyiz..o oyundayken daha kolay sayı imkanı buluyoruz..belki kaçırıyor ama doğru hücum sonunda..ve ikili oyunları biraz daha akıllık biraz daha güçlü oynamalıyız..
 

Üst