Sırbistan: 68 - TÜRKİYE: 67

Maçın sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    33
Orhun Ene oyun yerine resim mi çiziyor o tahtaya ? Üstelik bu kadar kötü şut attığımız ve Enes-Ömer ikilisinin ribaundları sayesinde oyuna tutunduğumuz maçın son hücumunda top pota altından oyuna sokulmasına rağmen neden bu ikili oyuda değil ?

İyimser olmaya çalışıyorum ama Orhun Ene ile bu iş olmayacak olmaz olamaz.Kaçan o kadar serbest atışlara rağmen maçlarda ayakta durmamıza rağmen gelip son topu bu kadar berbat kullanırsak,potaaltından top sokup ve 4 saniyen varsa gelip direk şuta çıkıyorsa bir takım bu iş olmaz.

Eksiklere rağmen iyi bir jenerasyon ve kadroya sahiptik ve böyle ucu ucuna maçları kaybedip elenmek insana koyuyor !

tahminimce hidayet-kerem tunçeri ve ömer onan'ın son milli maçlarıydı..verdikleri emekler için minnettarız..umarım orhun ene'nin de son maçıdır..yani harika oynayan enes'i nasıl unutursun yanında anlamıyorum ve oyunda savanovic varken..
bu turnuvanın tek artısı emir ve enesin ileriye dönük bize verdikleri olumlu umutlardan başka birşey yok..

Diyecek söz yok maalesef. Sen okadar elinin tersinle it ben bu maçı kazanmak istemiyorum diye, sonra son saniyede yine fırsat sana gelsin ama berbat bi kenar oyunu her zamanki gibi. Geçmiş olsun ama hakettiğimiz bulduk.

işin acıklı olan tarafı,kaybettiğimiz bütün maçları kazanabilirdik de..belki hep yazdığımdan size okumaktan gına gelmiş olabilir ama maalesef süper yıldız eksikliğini çekiyoruz...enesde bu ışığı gördüm..daha 19 yaşında gencecik çocuk..umarım bu çıkışını çok daha yukarılara taşıyacak..

Ben Enes'in diğer turnuvalara da geleceğini sanmıyorum. Zaten bu turnuvaya da lokavt olduğu için geldi.

Takımın başında Orhun Ene olacaksa, böyle saçma sapan işlere devam edecekse ben olsam, ben de gelmem zaten. Maçı benim sayemde çevireceksin, maçın sonunu benle oynamayacaksın. Bunu da 1-2 maç değil, turnuva boyu yapacaksın. ''19 yaşındayım ama aptal da değilim'' derdim..

Takımın başında Orhun Ene olacaksa, böyle saçma sapan işlere devam edecekse ben olsam, ben de gelmem zaten. Maçı benim sayemde çevireceksin, maçın sonunu benle oynamayacaksın. Bunu da 1-2 maç değil, turnuva boyu yapacaksın. ''19 yaşındayım ama aptal da değilim'' derdim..

aynen öyle bende olsam Enes ın yerınde gelmem Hıdayet 2001 de kac yasındaydı sankı su takımda ömer asık la ıkısı olmasa su takımı zerre ızlemek ıstemıyorum. Bugunden tezı yok zaten son turnuvasıydı cok oyuncunun yenı bır koc yenı bır takım ENes - Emır - Omer lıderlıgınde bır takım kurulksun

Orhun Ene oyun yerine resim mi çiziyor o tahtaya ? Üstelik bu kadar kötü şut attığımız ve Enes-Ömer ikilisinin ribaundları sayesinde oyuna tutunduğumuz maçın son hücumunda top pota altından oyuna sokulmasına rağmen neden bu ikili oyuda değil ?
ayrıca ikili oyun tercih edilseydi faul alma ihtimalimizde vardı sonuçda son saniyede yumşak savunma yapamazlardı
fark birken rakibin faul hakkı dolmuşken potaya gitmek yerine şut tercih etmek büyük bir yanlış

işin acıklı olan tarafı,kaybettiğimiz bütün maçları kazanabilirdik de..belki hep yazdığımdan size okumaktan gına gelmiş olabilir ama maalesef süper yıldız eksikliğini çekiyoruz...enesde bu ışığı gördüm..daha 19 yaşında gencecik çocuk..umarım bu çıkışını çok daha yukarılara taşıyacak..

her maçı kazanabiliriz bu turnuvada yenemeyeceğimiz takım yok ama koç faktörü var işte

Hidayet ve Ersan ikilisi yerlerde sürünüyor performans olarak..Ayrıca serbest atış atamama özürlülüğümüz tavana vurdu..Sorumluluk almayan,boş atışları sokmayı bıraktık atmaya korkan oyuncularımız vardı..Turnuvanın kazancı Ömer ve Enes olmuştur..

bende bu başarısızlığımıza başka bir açıdan bakmak isterim,bir tespitim var ne kadar doğru olur ama paylaşmak istedim...

bu turnuva ile birlikte şunu anladım ki biz millet olarak halk olarak gaz ile yani taraftar gazı ile başarılı olan bir ülkeyiz,özellikle basketbolda:)

nedeni ise şu: 2001 de Avrupa şampiyonasında biz 2. olmuştuk pekii neden?evet takımımız çok iyiydi ama turnuva Türkiyede düzenlendi yani Ankarada bu başarıda evsahibi olmamızın ve kendi taraftarımızın önünde oynamamızın çok büyük katkısı oldu....

gelelim geçen seneye: Dünya şampiyonasına kaçıncı olduk yine 2. olmuştuk evet kadromuz çok iyiydi pekii turnuva neredeydi İstanbulda:) yani Sinan erdemde 18 bin seyirci baskısı ,çoşkusu ve katkısı ile....

diğer turvuvalara göz atın son 10 yılda ya 8.yiz,ya 11 yiz ya 12.yiz niye çünkü o turnuvalar Türkiyede olmadı:)

şimdi dua edelimde,bundan sonrada bir şampiyonaya evsahipliği yapalım belki başarı gelir......