13 serbest atış kaçırdık !
umarım yanılrsın..gelmesi de kendi yararına olurBen Enes'in diğer turnuvalara da geleceğini sanmıyorum. Zaten bu turnuvaya da lokavt olduğu için geldi.
Ben Enes'in diğer turnuvalara da geleceğini sanmıyorum. Zaten bu turnuvaya da lokavt olduğu için geldi.
Takımın başında Orhun Ene olacaksa, böyle saçma sapan işlere devam edecekse ben olsam, ben de gelmem zaten. Maçı benim sayemde çevireceksin, maçın sonunu benle oynamayacaksın. Bunu da 1-2 maç değil, turnuva boyu yapacaksın. ''19 yaşındayım ama aptal da değilim'' derdim..
şuanda izleyemem ama kısaca yazar mısın ne diyor?Ibrahım Kutluay guzel konusuyor NTVsporda ızlemenızı tavsıye ederım
ayrıca ikili oyun tercih edilseydi faul alma ihtimalimizde vardı sonuçda son saniyede yumşak savunma yapamazlardıOrhun Ene oyun yerine resim mi çiziyor o tahtaya ? Üstelik bu kadar kötü şut attığımız ve Enes-Ömer ikilisinin ribaundları sayesinde oyuna tutunduğumuz maçın son hücumunda top pota altından oyuna sokulmasına rağmen neden bu ikili oyuda değil ?
işin acıklı olan tarafı,kaybettiğimiz bütün maçları kazanabilirdik de..belki hep yazdığımdan size okumaktan gına gelmiş olabilir ama maalesef süper yıldız eksikliğini çekiyoruz...enesde bu ışığı gördüm..daha 19 yaşında gencecik çocuk..umarım bu çıkışını çok daha yukarılara taşıyacak..