Ahh Adnan'lar ahhh...... Sadece taraftara mavi boncuk dağıtın... İcraat halen bekliyoruz..
mazharozsoy' Alıntı:Kimle olur isim verirsen seviniriz
Kaleci antrenörü bir kaleciye yeteniği yoksa ne verebilir ki. Aykut efendi 1 hafta arayla altı pas tan 2 tane kafa golu yiyor. Nezihi ne yapsın Adnan Polat özünü kaybettikçe...
Burak Barut' Alıntı:Şu takım için 21 sayfa konuşmaya değmez vallahi.
Barış Şişman' Alıntı:Emre Çolak ve Ali Turan!
Bu ikisi bu oyunu ile bırak A takımı A2'ye dahi alınmaması gereken bir performans sergilediler. Umarım kendilerine çeki düzen verirler yoksa güle güle ikisine de..
Bir de Doğan'ın söylediği gibi Nezihi Hoca bir an önce gitmelidir, o kadar senedir hocalık yapıyorda bize gelenler bir gram dahi ilerleme kaydedemiyor. Tamam iyi kaleciymiş zamanında ama bıraksın artık hocalığı çünkü tek kelime ile berbat bir hoca.
Ayrıca antranörler arasında senelerdir değişmeyen tek isimde Nezihi Boloğlu, ya bizim göremediğimiz bir çekiciliği var ya da ömür boyu sözleşme imzaladı bu adam. Kim gelirse gelsin kaleci antranörümüz hep Nezihi. Yeter yahu!
Barış Şişman' Alıntı:Bir de Doğan'ın söylediği gibi Nezihi Hoca bir an önce gitmelidir, o kadar senedir hocalık yapıyorda bize gelenler bir gram dahi ilerleme kaydedemiyor. Tamam iyi kaleciymiş zamanında ama bıraksın artık hocalığı çünkü tek kelime ile berbat bir hoca.
Ayrıca antranörler arasında senelerdir değişmeyen tek isimde Nezihi Boloğlu, ya bizim göremediğimiz bir çekiciliği var ya da ömür boyu sözleşme imzaladı bu adam. Kim gelirse gelsin kaleci antranörümüz hep Nezihi. Yeter yahu!
Valla abi izlemediğim için bilmiyorum, yetişemedim bu adama ama benden büyükler iyi derlerdi. Demek ki bana söylenenler de bir yanlışlık var..Emre Yuksel' Alıntı:nezihi hoca, iyi kaleci hocası mıdır, değil midir bilemem..
ama iyi kaleci olup olmadığını hiç bilemem..
hiç bir galatasaraylı bilmez herhalde..
buradaki sparta prag maçında nedved'den 40 metreden yediği golle hatırlanır. top saçlarını sıyırmasına rağmen çıkaramamıştı ki o maçta saunders ile hemen golu bulmuştuk, turu geçeceğiz derken yalan etmişti nezihi.
zaten galatasaraylıların böyke kaleciden yana bir kanser olma riski var.. hayrettin, nezihi, leo franco, volkan kilimci.. simovic ile taffarel arası boş.. mondragondan bugüne bomboş..
kariyeri boyunca hayrettin'in yedeği olmaktan başka bir şey yapmamış,toplasan 15-20 maç oynamamış bir adamdır Galatasarayda.. Mutlu mesut, kulübede yıllarını geçirmiştir Nezihi abimiz....
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Nezih hocayı çok severim esasında ama iyi kaleci değildi bildiğim kadarı ile, hoş olmayan lakaplar falan takılmıştı kendisine zamanında.
Burak Barut' Alıntı:Kaleci antrenörlerinin kalecilere vereceği çok şey olduğuna inanmıyorum. Futbolculuk kariyerinin başında çok kötü olupta daha sonra müthiş patlama yapan kaleci hatırlamıyorum ya da tam tersini müthiş kaleci olup da kötü kaleci konumuna düşen birini de hatırlamıyorum.
Kalecilik yetenek işidir, yürek işidir ve dünyanın en nankör işidir.Bizim kalecilerimizin idmanlarda yan top çalışmadıklarına düşünmek istiyorum.
Taffarel'de kaleci antrenörlüğü yaptı bizde ne oldu ? Mondragon belki de en kötü sezonunu geçirdi o sezon.