desenize bu senede uefayı alacağız
Hikmet Görkem' Alıntı:desenize bu senede uefayı alacağız
Şamil Turançiftçi' Alıntı:O maçta Lincoln atmıştı golü, çokda güzeldi gol.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":2msy2yz2]O maçta Lincoln atmıştı golü, çokda güzeldi gol.
O zamanlar takım tam anlamıyla kenetlenmişti peki ya onları kenetleyenler kimlerdi; takımın abileri ve Cevat hoca. Onun dışında da sıkı disiplinli olmasıyla bilinen Feldkamp. Şimdi kimler var onların yerinde; bir keresinde takımı kenetleyecek abiler yok. Her ne kadar kendisine çok kızsamda çok iyi bir hoca olan Rijkaard var ama ondada Feldkamp'da ki disiplin yok. Kısacası %90 herşey aynı ama değişik olan %10 kısım bu yazdığımdır.Tugay Aktepe' Alıntı:Ruhtan bahsediyoruz, Galatasaray Ruhu diyoruz. O halde şu resme bakalım.
Bu resim son 6 haftada Cevat Hoca ile yakaladığımız istikrarın ardından şampiyonluğun geldiği sene Gençlerbirliği deplasmanına ait...
Kimler var resimde; başta Aykut,Barış,Servet,Arda,Emre,Topal,Şükür,Okan Buruk. Muhtemelen Ayhan da o civarlarda...
Peki dünkü Sivas maçında kalede kim vardı; Aykut, ya ortasaha; Ayhan,Barış ve Mehmet Topal yerine M.Sarp veya Cana, peki Arda kadroda mıydı evet, Emre Güngör yerine Lucas vardı resimdeki Servet'in yanında hem ruhu hem profesyonelliği ile. Forvette Kewell,Baros...
Ruh derken, bu oyuncular ruhlarını satmadılar,kiraya vermediler ya neredeler peki ?
Oyuncuları aşağı-yukarı aynı, kalitesi daha fazla olan bu takımda değişen nedir, anlam veremiyorum, üzülüyorum...
Kimle olur isim verirsen sevinirizDoğan SAĞLAM' Alıntı:Cevat Hoca iyi hoştu bu takımın içindede tamamlayıcı bir misyonu vardı onun.
Ancak artık Nezihi 'nin gitmesi gerektiğine inanıyorum.Takıma etkisi kalmadı artık,üstelik kaleci antrenörü olarak gerçekten yetersiz bir isim.Aykut eksiklerini kapatsın,Ufuk iyi kaleci olsun diyorsak bu Nezihi ile olmaz.