rijkaard baba geçen seneki hayvanlıklara karşı bu maçta da giderini koysun.. skor kadar bu da önemli.. geçen sene herkes barış'a sövdü ama benim ona sarılasım geldi o an.. takım sahada alenen dayak yerken, hocası tartaklanırken ve bizim ruh sahibi! futbolcularımız tokada karşı diğer yanaklarını dönerken barış'ın salladığı o tekme haksızlığa isyandı.. keşke kırsaydı bacağını.. içimde kaldı fena.. 33 tane atsak doymam yarın.. feci dağıtmamız lazım.. öyle böyle değil.. rijkaard baba da nası kanırttık bakışını atsın bütün sivaslılara.. o gün mert çetin'i bile sevmiştim rijkaard'a siper edince kendisini.. arda efendi dudak bükeceğine ota boka, takımı bu rezil deplasmanlara motive etsin işte.. artık iyice anlaşılmıştır ki transferlerle pek bir halt olmuyor.. basit ve mantıklı eklemelerle birlikte bir rüzgar yaratılmalı takımda ve bunun baş sorumlusu da arda turan'dır.. kendisi beni 2 senedir çıldırtsa da yine candır, canımızdır.. direğimizdir.. rijkaard ve neeskens ne denli kasarlarsa kassınlar, sistem bir yere kadardır mücadeleyi getirecek olanlar sahadaki futbolcuların kenetlenmesidir.. herkes baroş kadar hırslı ve arda'nın ilk iki senesindeki heyecanına sahip olarak oynarsa bu maçları.. alayına gideriz.. türkiye'de iki kupayı da istiyorum bu sene.. olmazsa da rijkaard'a zerre kızmayacağımı biliyorum.. bu ikiyüzlü yönetim anlayışı, ahlaksız türk futbolcusu, aziz uşağı medya ve hakemler, kasap rakipler vs vs varken ona suç bulmak salaklıktır.. galatasaray yine ayağa kalkacak her şeye rağmen.. galatasaray'a rağmen ayağa kalkacak galatasaray.. koyacağız.. koyacağız.. koyacağız..!