Sivasspor-Galatasaray | TSL 1. Hafta

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Emre de herkes kadar süre almadımı hazırlık maçların da ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.
Hazirlik maclarinda vardi sanirim ama son Beograd maclarinda yoktu...

Gerçekten takım dizilişini bende merak ediyorum. Mantıken 4-4-1-1 gibi bir oyun oynacağız diye düşüsekde

Ali--Neill--Servet--Hakan
----Cana---Mustafa
Arda------Ayhan-----Emre
--------Kewell

Gibi bir dizliş olabiliir. Emre Çolak'ı santraforda oynatıp Kewell ve Arda'nın dikine girişlerini de düşünmüş olabilir. Her ihtimalde sahaya çıkan takımların her zaman yanındayım güveniyorum. Futbol şansı yanımızda olsun. Başarılar...

Serdar son dakika da ateşlenmiş. Veli Yiğit öyle dedi

Serdar'in atesi yükselmis, 18 kisilik kadrodan da cikartilip otele gitmis.

Anlaşılan bugün sağ taraftan darbe yiyeceğiz. Emre - Ali Turan ikilisi çok zayıf oldu.

Aykut ile birlikte bu üçlü bizi yakabilir çünkü Ali Turan iyi bir defans oyuncusu ama Fener maçında da görmüştük orası için biraz sırıtıyor.

Emre ve Aykut ise kesinlikle güven vermiyor. Mücadele olarak zayıflatacak...

Umarım en iyi performanslarını sergilerler.

Serdar halsizlik nedeniyle maçın ilerleyen zamanlarında oyundan düşer diye ilk 11'den çıkarılmış durumu daha da kötü olunca ilk 18'den çıkartmışlar kontrol altına alınmış otel de...

aslanlara basarılarrr... ama şu varkı bu senede cok sanssısız baksanıza daha lıg baslamadan 3 sağ kanat oyuncumuz sakatlandı .... sağ hiç yok talıhsızlık var bızde yaaaa

Ali--Neill--Servet--Hakan
----Cana---Mustafa
Arda------Emre-----Ayhan
--------Kewell

Bende bu şekilde olur diye düşünüyorum Emre ortada, Ayhan sol, Arda sağda.
Yani Emre'yi sağ kanata koymaz diye düşünüyorum ama bellide olmaz tabi.

sabri pino baros elano ve transfer ile toplam 5 adam eksiğiz ilk 11den şu maçı geçersek kazasız çok iyi olacak

Şu Ceyhun'da yetti artık kardeşim bırak şu futbolu.1 sene içinde 5 tane takım gezmeye başladı artık Ama nedense bize karşı hangi forma altında oynarsa etkili oluyor.Uzaktan şutlarına dikkat.

Arda Öztürk' Alıntı:
Sivas için iftar
Emre Çolak için Arda Turan olma vaktidir.

Hadi aslanım.
Insallah ya bu oglani daha bir baska seviyorum Allah yardimcisi olsun insallah basarili olur...