Kerem SEÇER' Alıntı:19:00'da Real Madrid-Tenerife ve Sampdoria-İnter maçları var. Hangisini izlesem ki?
sampdoria inter tercihimdir..
görüntü kalitesini gördükten sonra fikrim degişti..
Kerem SEÇER' Alıntı:19:00'da Real Madrid-Tenerife ve Sampdoria-İnter maçları var. Hangisini izlesem ki?
Kerem SEÇER' Alıntı:20:00 TRT3
Real Madrid-Barcelona İspanya Süper Kupası Finali
Futbol değil basketbol ama
Allahımm sana geliyorum Vamos River.Halil İbrahim' Alıntı:25 Ekim Pazar
Superclassico
Boca Juniors-River Plate (NTVspor 21.15)
(River Plate kötü günler geçiriyor, favori mutlak Boca ama bu 1 numaralı derbi, sonuç belli olmaz. Aynı hafta 3 numaralı derbide bizim ülkemizde. Umarım her iki derbidede maviler kaybeder )
Halil İbrahim' Alıntı:25 Ekim Pazar
Superclassico
Boca Juniors-River Plate (NTVspor 21.15)
(River Plate kötü günler geçiriyor, favori mutlak Boca ama bu 1 numaralı derbi, sonuç belli olmaz. Aynı hafta 3 numaralı derbide bizim ülkemizde. Umarım her iki derbidede maviler kaybeder )
Kerem SEÇER' Alıntı:Şamil sen River'ın maçını izle Kadıköy biletini bana ver
Ya kerem sorma ya sen 1 sene bu maçı bekle sonra gene bi sene izlemek için beklediğin başka bir maç için izleyeme ama gel gör ki Galatasaray her şeyin önünde Başkan .Kerem SEÇER' Alıntı:Şamil sen River'ın maçını izle Kadıköy biletini bana ver
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Porque Nosotros River ( Çünkü biz River'liyiz ) . Saracoğlunda olacağım için bu maçı izleyemeyeciğim çok üzgünüm o yüzden gönlüm ciddi manada sevdiğim River Plate den yana inşallah yapmak istediğim en büyük turistik gezi Arjantin de River Boca maçı izlemek tabiki tribünde.
Sırf fakir insanlar destekliyor diye Boca yı destekleyen arkdaşlara Kasımpaşa tribünlerine gitmelerini öneriyorum Boca'yo desteklememek için en az 10 tane neden sayabilirim .
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Emre abi bu sefer bilet almada hiç sorun yaşanmadı, öğlen 1 de gelenler bile biletlerini aldılar.