Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Yağızer hocayı da çözemiyorum açıkçası tek Udoh var alan savunması yaptırıyor mütemadiyen. Tamam kimya kötü de onun da bir antrenörlük başarısını göremedik Beşiktaşta

Zaten bu maçta bir kayıp beklemiyorduk darısı Telekoma. Telekom bir patlama yapacak ama 2 haftadır olmuyor. İnşallah Fener olur

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veselysiz Fener deplasmanda hep zorlanır, ligde de şu an Konya hariç kolay deplasman görünmüyor. Ben en azından 1 maç kaybedeceklerini düşünüyorum. Biz maç maç düşünüp elimizden geleni ortaya koymalıyız. Bu haftaki Giresun ve haftaya Banvit maçlarında 2de 2 çıkarsa on numara olur. Telekom Trabzon ve Antep maçları var deplasmanda içeride de Efes. Antep ligin en zor deplasmanlarından biri

Cedevita maçında 30 fark yediklerinde fülkerin bjk yi parçalayacağı belli olmuştu. Saolsun yağızer hocada baya yardım etti tabi. Bjk bu gidişle playoff dışı kalır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün Efes'te İBBSK karşısinda zor kazandı.35 dk kafa kafaya götürdüler maçı ama nefesleri yetmedi.Efes şu oyunla ligi lider bitirecek belki de.Uşak ve Banvit maçlarına yanıyorum.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam kadro Beşiktaş'ı görmek lazım, Lampe'de sakatlıktan çıktı formsuz, ben Bobby Brown'ın olumlu anlamda etki yapacağını düşünüyorum, 1-8 eşleşmesi Efes-Bjk olursa Bjk'nin geçeceğini düşünüyorum...Efes final'i göremeyecek bence...

Yarı final eşleşmeleri nasıl dağılacak bilmiyorum ama Efesin yoluna biz ya da Fener çıkmazsa Efes final oynar bence. Efes Beşiktaşı parçalar, Beşiktaşın bu sezonu kayıp, Brownla beraber play off olursa ne ala olmazsa da doğal. Hem Yağızer hoca da hiç ışık vermiyor hakikaten hiç olmadı yani.

Boby Brown yumuşak takıma hiçbir olumlu katkı yapmaz.Boby Brown sıfır savunma bir oyuncu.Siena kadrosu gibi, çevresine taş gibi sert oyuncuları koyarsan o zamanda seni şampiyonluklara taşıyabilecek bir hücum potansiyeli mevcut.

BJK'nin Uşak arasında iki galibiyet fark var.Haftaya İstanbulda Uşakla maçları var kaybederlerse fark averajla birlikte dört maç olacak ki bu durumda BJK havlu atmış olacak.Uşak daha formda ve BJK'nin hantal ve kötü savunmacı oyunculardan oluşan kadrosuna ters gelecek bir basketbol anlayışları var.

Kazansalar bile hücüm silahları gününde olan her takıma kaybedebilecekleri için yine de play-off yapmaları zor. Takım kimyaları çok kötü savunma açısından ise tam bir felaket .Rotasyonları da epey daraldı.Üst düzey bir takıma karşı seri kazanmaları çok çok çok zor.

BJK'nin Uşak arasında iki galibiyet fark var.Haftaya İstanbulda Uşakla maçları var kaybederlerse fark averajla birlikte dört maç olacak ki bu durumda BJK havlu atmış olacak.Uşak daha formda ve BJK'nin hantal ve kötü savunmacı oyunculardan oluşan kadrosuna ters gelecek bir basketbol anlayışları var.

Kazansalar bile hücüm silahları gününde olan her takıma kaybedebilecekleri için yine de play-off yapmaları zor. Takım kimyaları çok kötü savunma açısından ise tam bir felaket .Rotasyonları da epey daraldı.Üst düzey bir takıma karşı seri kazanmaları çok çok çok zor.

Sene başında, forumda, Beşiktaş'ın bu kadrosunu kimin kurduğunu çok merak ettiğimi, bir basketbol takımında bu kadar kötü bir kimya oluşturabilmek için dahi olmak gerektiğini yazmıştım. Bunu da bu işten çok anladığım için yazmamıştım. Çok net gözüken bir durum vardı ortada. Antremanda, yarı sahada sadece hücum çalışacak bir takım kursan ancak bu takımı kurarsın.Neyse, bizi ilgilendirmiyor ne de olsa.

Ahmet Kandemir varken BJK'liler devamlı protesto ediyorlardı, ki bence şu takımdan çok daha iyidiler. Şimdi hiç ses sedalerı yok takımları bu kadar kötü olmasına rağmen. Dün akşam Ahmet Kandemir olsa çok daha farklı olurdu skor. Trabzon'u birden çıkışa geçirdi gelmesiyle.

Fikret Orman sağda solda abuk açıklamalar yapacağına basket takımının haline baksın da utansın.

Bu sene Efes'i şampiyon yapacaklar gibi doğuyor içime bilmiyorum tamamen his.Finale kadar çıkarlarsa geçen sene KSK'nin Efes ve Fener serisinde gördüğü desteğin benzerini kendileri görebilir.Malum Efes son 6 senedir şampiyonluk göremedi,vakti geldi diye düşünülüyor olabilir.

bizim ligi fenerin üstünde bitirme ihtimalimiz nedir arkadaşlar kalan maçlarımız zor maçlar değil puan eşitliği halinde ikili averajamı baklıyor?