Yağızer hocayı da çözemiyorum açıkçası tek Udoh var alan savunması yaptırıyor mütemadiyen. Tamam kimya kötü de onun da bir antrenörlük başarısını göremedik Beşiktaşta
Belki Bobby onlara bir hava katabilir,görmek lazım.Cedevita maçında 30 fark yediklerinde fülkerin bjk yi parçalayacağı belli olmuştu. Saolsun yağızer hocada baya yardım etti tabi. Bjk bu gidişle playoff dışı kalır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
BJK'nin Uşak arasında iki galibiyet fark var.Haftaya İstanbulda Uşakla maçları var kaybederlerse fark averajla birlikte dört maç olacak ki bu durumda BJK havlu atmış olacak.Uşak daha formda ve BJK'nin hantal ve kötü savunmacı oyunculardan oluşan kadrosuna ters gelecek bir basketbol anlayışları var.
Kazansalar bile hücüm silahları gününde olan her takıma kaybedebilecekleri için yine de play-off yapmaları zor. Takım kimyaları çok kötü savunma açısından ise tam bir felaket .Rotasyonları da epey daraldı.Üst düzey bir takıma karşı seri kazanmaları çok çok çok zor.
Darden'a üzülüyorum şu takımda. Efes'in saçmalama sezonu, herşey olabilir. Final oynamamaları benim için sürpriz olmaz.