Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Bugün Beşiktaş-Uşak maçını izleyenlerin dikkatini çekti mi aşağıda yazacaklarım yoksa birtek ben mi yakaladım ?

3. çeyreğin ortalarıydı sanırım.Bobby Brown' ın attığı bir üçlük sonrası spiker İsmail Şenol' un maçı bırakıp yaklaşık 1 dk süren ve ağır beşiktaşlı olduğu cümleleri vardı.

'İşte Bobby Brown bu. Bitmiş demişlerdi,idman eksiği var demişlerdi,bilmem kaç maçtır oynamıyor demişlerdi, o kendisini gösterdi,ayağının tozuyla 17 sayı attı,daha 3. çeyreğin ortasında hemde,çok konuşuyorlardı hakkında' ıvırlar zıvırlar.

Adam resmen maçı bıraktı ve 1 dk bu cümleri zırvaladı.Zaten maç boyu bjk nin pota altı turnikelerini bile haftanın en iyi hareketiymiş gibi anlattı. Normal maçlarda hakem hatalarına değinen İsmail Şenol, hakemin Uşak aleyhine çaldığı saçma düdüklere sesini çıkarmadı.Umarım bundan sonra aklını başına alırsın İsmail Şenol.

Bugün Beşiktaş-Uşak maçını izleyenlerin dikkatini çekti mi aşağıda yazacaklarım yoksa birtek ben mi yakaladım ?

3. çeyreğin ortalarıydı sanırım.Bobby Brown' ın attığı bir üçlük sonrası spiker İsmail Şenol' un maçı bırakıp yaklaşık 1 dk süren ve ağır beşiktaşlı olduğu cümleleri vardı.

'İşte Bobby Brown bu. Bitmiş demişlerdi,idman eksiği var demişlerdi,bilmem kaç maçtır oynamıyor demişlerdi, o kendisini gösterdi,ayağının tozuyla 17 sayı attı,daha 3. çeyreğin ortasında hemde,çok konuşuyorlardı hakkında' ıvırlar zıvırlar.

Adam resmen maçı bıraktı ve 1 dk bu cümleri zırvaladı.Zaten maç boyu bjk nin pota altı turnikelerini bile haftanın en iyi hareketiymiş gibi anlattı. Normal maçlarda hakem hatalarına değinen İsmail Şenol, hakemin Uşak aleyhine çaldığı saçma düdüklere sesini çıkarmadı.Umarım bundan sonra aklını başına alırsın İsmail Şenol.
Benim hiç dikkatimi çekmedi açıkçası, aynı övgüleri Khem Birch Dardenın üzerinden acayip bir smaç vurduğunda da yaptı. Bobby Browna yaptığı övgü de normal bana kalırsa. Adam bu forumda bir Fenerli bir Beşiktaşlı oldu :). Hakem konusunda bir pozisyon vardı son dakikada orda hakikaten ben bile tam algılayamadım bu pozisyona ki evde izliyoruz. Saygı duyuyorum yorumunuza ama bence bugün sıkıntı yoktu

Berkay Bey, keşke tüm sorunumuz İsmail Şenol´un Beşiktaş sempatizanı olduğunu açıkça ifade etmesinden ibaret olsaydı.

Federasyon Başkanı ve Kurulları, Hakem Komiteleri ve Disiplin Kurulları bas bas bağırıyor Fenerbahçe diye ama saygı değer yönetimimiz susuyor, tepki veremiyor...

Efes'i geçmemiz önemli bence.1 biz,2 Efes,3 Fener,6 da Karşıyaka olursa Fener'in muhtemel final yolu Karşıyaka,Efes ve biz oluyor.

Yalnız Efesin fikstüründen hiç öyle 2 3 mağlubiyet çıkacak gibi görünmüyor. Yarın da kazanırlar muhtemelen. Fener Telekom maçı bana kalırsa oldukça zor geçecek ama Fener alır onu da.

Efes lider orası kesin, 3 yenilgi almazlar bu saaten sonra, ama en fazla yarı finale kadar giderler, Bjk 8. olursa ben çeyrek finalde elenirler diyorum...

Yalnız biz hakemlere rağmen kazanırken bugün Daçka hakem kararlarının da etkisi ile kazandı.Son periyod pataklayarak savunma moduna geçtiler hakemler buna göz yumdu.Üzerine üstlük Daçka hücumlarından birinde 24 saniye dolarken çalınan faul gibi direk sonucu etkileyecek birkaç karar da verdiler.Yazık oldu Çekmeyece

Bence hesap kitaba gerek yok.Bu ligi fenerin üzerinde bitirirsek şampiyon oluruz.Ama kimseyi de hafife almamak gerekir.Maç maç gidelim.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın Bjk-Uşak maçı güzel olacak gibi

Yazmıştım öyle de oldu :)

Bjk üst sıra takımların hiç birinin rakibi olamaz . Savunma da yol geçen hanı olan bu takımı yenememek büyük takımlar için ağır kayıp olur.
Benim tek çekindiğim takım Banvit çok ters geliyorlar bize ve oyunun sonuna kadar pes etmiyorlar diğer takımlardan fb yi de ev sahibi olduğumuz taktirde geçeceğimizi düşünüyorum.

Efes'in illa 3 mac kaybetmesine gerek yok.Fbye az farkla yenilip 1 maglubiyet daha alirlarsa 3lu averaja kaliyor.(Biz ve fb tum maclarini alirsa)O zaman dedigim siralama olabilir.

Zor tabii ki ama ihtimal dahilinde.

Benim merakım Eurocup'ı müzeye koyarsak bizi nasıl etkiler? Doymuş mu oluruz yoksa o ivmeyle ligde de vurup geçermiyiz. Benim bildiğim Ataman çifte kupayı alır.

Efes Pilsen bu ligde hakemler tarafindan Fenerbahce'den bile daha cok kollaniyor olabilir. Ozellikle Istanbul disi takimlarla oynadiklari maclarda lehlerine inanilmaz dudukler caliniyor.
Bu kadar yatirim, arti lobi ve hakem destegine ragmen yillardir sampiyon olamamalari gercekten akil alir gibi degil.

Bugünde bazı pozisyonlarda efesten yana kullandılar takdir haklarını.Değil 3 hakem 13 hakemde kollasa efesi çok kötü oynuyorlar ne yaptıkları belli değil.
Trabzon 11 savunma ribaundu alırken efes 11 tane hücum ribaundu almış devre son saniyede gelen teknik faulle 30-30 bitti.Top çalmada 1-5 öndeler.Top kayıpları 9-6 sanırım.

Bence de Efes'i o kadar da hafife almamak lazım.Tamam çok iyi durumda olmayabilirler özellikle de euroleaguede ama sonuçta efes ve büyük olasılıkla da normal sezonu lider bitirecekler.

Ek olarak çok iyi bir kadroları var 1-4-5 falan. Şimdi kötü olmaları play offta kötü olacakları anlamına gelmiyor. Size sonuna kadar katılıyorum

Sanirim tartismayi ben baslattigim için bir açiklama gerekiyor. Efes'i kuçumsemedim sahsen, kuçumseyenin de aklina sasarim ama Efes'e karsi saha avantaji bir sey ifade etmiyor. Efes bu ligde bizi kendi sahamizda yenebilecek ender ekiplerden biri, buna karsilik saha avantaji onlar için bir sey ifade etmiyor. O açidan yazdim.