Biz şampiyon olalım da Fener olsun Efes olsun Banvit olsun farketmez. Bu ivmeyi sürdürürsek tünelin sonunda çifte kupa var
Benim hiç dikkatimi çekmedi açıkçası, aynı övgüleri Khem Birch Dardenın üzerinden acayip bir smaç vurduğunda da yaptı. Bobby Browna yaptığı övgü de normal bana kalırsa. Adam bu forumda bir Fenerli bir Beşiktaşlı oldu . Hakem konusunda bir pozisyon vardı son dakikada orda hakikaten ben bile tam algılayamadım bu pozisyona ki evde izliyoruz. Saygı duyuyorum yorumunuza ama bence bugün sıkıntı yoktuBugün Beşiktaş-Uşak maçını izleyenlerin dikkatini çekti mi aşağıda yazacaklarım yoksa birtek ben mi yakaladım ?
3. çeyreğin ortalarıydı sanırım.Bobby Brown' ın attığı bir üçlük sonrası spiker İsmail Şenol' un maçı bırakıp yaklaşık 1 dk süren ve ağır beşiktaşlı olduğu cümleleri vardı.
'İşte Bobby Brown bu. Bitmiş demişlerdi,idman eksiği var demişlerdi,bilmem kaç maçtır oynamıyor demişlerdi, o kendisini gösterdi,ayağının tozuyla 17 sayı attı,daha 3. çeyreğin ortasında hemde,çok konuşuyorlardı hakkında' ıvırlar zıvırlar.
Adam resmen maçı bıraktı ve 1 dk bu cümleri zırvaladı.Zaten maç boyu bjk nin pota altı turnikelerini bile haftanın en iyi hareketiymiş gibi anlattı. Normal maçlarda hakem hatalarına değinen İsmail Şenol, hakemin Uşak aleyhine çaldığı saçma düdüklere sesini çıkarmadı.Umarım bundan sonra aklını başına alırsın İsmail Şenol.
Yarın Bjk-Uşak maçı güzel olacak gibi
Bence de Efes'i o kadar da hafife almamak lazım.Tamam çok iyi durumda olmayabilirler özellikle de euroleaguede ama sonuçta efes ve büyük olasılıkla da normal sezonu lider bitirecekler.
Ek olarak çok iyi bir kadroları var 1-4-5 falan. Şimdi kötü olmaları play offta kötü olacakları anlamına gelmiyor. Size sonuna kadar katılıyorum