Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Bu ligde Dacka sampiyon olur , fb olamaz...O kadar iddaliyim.Rakibimiz bizim sampiyonluk yolunda dacka biraz zorlar o kadar..Al Efes'i vur fb'ye..

Marcus haislip , Mirsad'ın fenerbahce'sini yine yumrukluyor .. İlk yari muhteşem oynadi .. Vesely olmadan dümdüz sıradan bir takım ülker .. Sen git 30 milyon euro bütce harca . 10 yillik ülker himayesi altinda kocaman bir balon ...

Efes Pilsen bu ligde hakemler tarafindan Fenerbahce'den bile daha cok kollaniyor olabilir. Ozellikle Istanbul disi takimlarla oynadiklari maclarda lehlerine inanilmaz dudukler caliniyor.
Bu kadar yatirim, arti lobi ve hakem destegine ragmen yillardir sampiyon olamamalari gercekten akil alir gibi degil.

Çok gereksiz abartı olmuş efesin kollanmasına ihtiyacı yok ayrıca efesin yıllardır final serileri ve öncesinde doğranmaları ortada bu algıya hep şaşırıyorum.

Erşen kartal için yazılacak çok sey varda burada yazılmaz. bir sonraki maçları FB ile Trabzonun ve muhtemelen saha kapatma gelecek. bu arada telekom fb macı hala 1 çeyrek var. ve fener bu şekilde bu sezon çok maç aldı. eğer telekom dikkatli olmassa maçı fener alabilir.

Son periyodu da woodside ile oynarlarsa zor kazanirlar.Haislip hep bole atmaz heralde☺

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklediğim gibi acayip bir maç oldu.ama Telekom maç sonunu iyi oynayamadı yoksa maç Telekoma gelmişti.Telekom müthiş potansiyeli bir takım.murat bıyıktay bu kadronun koçu değil asla. Ben yine de fenerin bu deplasmanı kolay olarak görmüyorum.yeterki biz kendi maçlarımızı alalım.
efes maçından sonrada yazmıştım tekrar yazıyorum. Murat Bıyıktay bu kadronun koçu olamaz. 21 sayıdan maç nereye geldi hala izliyor maçı tek bir müdahalesi bile yok oyuna. takım kendi halinde oynuyor.