SSL 14.Hafta | Galatasaray 3 - Fenerbahçe 1

..................Muslera..................
Eboue.....Semih.....Ujfa.......Hakan
..............Selçuk..Melo...............
Kazım................................Riera
............Elmander..Baros.............

Maçın kilidi kesinlikle çift forvet. Kazım'ın ekstra motivasyonla oynayacağını düşünürsek ve bu kadro ile sahaya çıkarsak Parçalarız !

Alex mümkünse bu maç gol atmasın, asist yapmasın. Artık 2 kişi mi verirler üzerine 5 kişi mi bilmem. Adam her sene Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında sözleşme uzatıyor.

Maçın kilidi kesinlikle çift forvet. Kazım'ın ekstra motivasyonla oynayacağını düşünürsek ve bu kadro ile sahaya çıkarsak Parçalarız !

7 yabancı yazmışsın.

bizim durum artık yenilen pehlivan güreşe doymaz olayına dönüştü:) 9 senedir aynı tas aynı hamam.Her fener maçı öncesi gaza gelen biz,bu sefer kazanacağız diyen biz,havaya giren biz ama maç sonuçlarında üzelen yine biz.Kadıköyü gectim artık adamlar gelip bizi kendi evimizde bie ellerini kollarını sallaya sallaya yeniyorlar işte bu yüzden benim yine hiç umudum yok.Klasikleşmeye başladı artık fener maçları,heyecandan 3 pas dahi yapamayan oyuncularımız,dakikada bir kaleciye dönen savunma oyuncularımız,ürkek ürkek oynanan futbol bilemiyorum nedenini ama bu böyle böyle daha nerey kadar gidecek bilinmez ama inş artık dönüm noktası ve kırılma maçı bu olsun.

Bu macta baros oynamassa yazık olur riera kesinlikle oynamamalı son genclerbirliği macı bize gösterdi ki futbolun da ilerleme deil her mac gerileme var riera oynarsa formsuz g.gönül form tutar sayesinde...

Riera balonumuzda fos çıktığı belli olduktan sonra takımdaki tek fark yaratabilecek teknik,fizik ve mental açıdan en iyi yabancımız Baros'u kullanmak gerekir, her ne kadar hakemlerle ugraşmaktan bolca sarı kart görsede yine de önce Baros.

Şu maç 4-4-2 çıkıp Elmander-Baros ikilisini beraber kullanmak çok iyi olur.
Ama sol açıkta yerli bir futbolcumuzun olmayışı (ne Emre Çolak ne de Aydın'ı ilk 11'de oynatmam şahsen, hele hele 4-4-2'de) ve Sercan'ın da yokluğu nedeniyle 11 yazmak çok güçleşiyor. Çünkü yabancı sınırına takılıyoruz.
Şahsen ben hala karar veremiyorum, Ayhan'ı oynatıp 4-5-1 mi oynayalım yoksa Emre-Aydın 2'lisinden birini oynatıp 4-4-2 mi oynayalım diye.

Ama her ne kadar Terim'in işi hücumdaki yerli yetersizliği sebebiyle sıkıntılı olacak olsa da, hakemlerin talimatla! çıkacaklarını düşünsem de, Fenerbahçe'nin bitmek tükenmek bilmeyen balı olsa da, ben hem Hocamıza hem de oyuncularımıza güveniyorum.
Bu maçı kazanırsak Fenerbahçe'nin tepetaklak olacağını düşünüyorum (onların da fikstürü zor), inşallah da kazanacağız.
Allah yardımcımız olsun..

Ayhan sol açık gibi oynayabilir. 4-4-2'de göbeğede yardıma gelebilir. Engin olsaydı solda. Kesinlikle 4-4-2 çıkalım derdim.

Gökhan Gönül böyle dökülürken iyilik yapmış oluruz ona. Ayrıca 1 kişi eksik oynarız.
Ayhan o 2005'deki fizik gücüne sahip değil, şu anda fiziksel olarak dökülüyor desem ağır olacak ama sol tarafta falan oynayamaz.
Ben Emre Çolak'a da güvenemiyorum şahsen. Bi maç 2 olumlu hamle yaptı diye kandıramaz beni kerata :D.
4-4-2'nin sol açığında oynaması sıkıntı yaratır Emre'nin.

Riera (geldiğinden beri ağlıyorum) ne kadar kötü olsa da sol taraftaki en iyi hatta tek alternatifimiz. Her açıdan...

Şu maç tam Baros-Elmander 2'lisinin beraber oynayacağı maç gerçekten.
Ah Engin ahh hala çok kızıyorum sana.

Imparator varsa ben sahsen bu macin muhtemel sonucunu tahmin edebiliyorum..Imparator demek zafer demek..Gecen sezon Hagi'nin marifetleri yuzunden bunlara yenildik..Aldigimiz maci vermistik.. Bu sene isler farkli..Ben en cok Volkan'i merak ediyorum kale arkasinda.. Orada bulunan arkadaslara onemli gorevler dusuyor aslinda.. Sahsen ben Volkan olsam bize karsi oynamak istemezdim,son macta sakatlanma numarasi yapardim..

Bu şekilde çıkarsak 3-0 kaybederiz. Hemde hükmen :)

Bu Riera nasil Arsenal'de oynamis zamaninda sasiyorum dogrusu..Riera sayet Arsenal'de oynayabiliyorsa, Emre Colak su haliyle rahat orada oynar.. Transfer yaparken spor adamlari hangi kriterleri goz onune aliyorlar sasiyorum dogrusu..Taraftara yildiz aldik diye gunu kurtarabilirler belki ama Riera benim icin UEFA kupasini aldigimiz yillardaki takimda ancak yedek kadroda maksimum olabilir.. Emre Colak oynasa bu derbide buyuk isler yapacagina inaniyorum.Emre Colak vs gibi genclerin gelisimi,ornek alacagi futbolcular Riera degil Podolski,S.Kalou tarzi sol kanat oyunculari olmali...

geçen hafta 20 dk iyi oynadı diye bu maçta Emre Çolak oynasın demek komik geliyor bana..ilk önce o fiziğini geliştirecek..2 senedir 30 kg..rüzgarda sallanıyor..bu tarz maçlarda ezileceğinden eminim..yedekten bile girmemeli bu maçta..neyse karar İmparator un sonuçta..

biletlere gelecek olursak; ben çok pahalı bulduğumu söylemiştim ama genel taraftar profilimizde şikecilere karşı olan nefreti unutmuşum..dolmaz diye düşünüyordum ama sadece 4 blok kalmış durumda 500 tl lik biletlerden..yani maç %100 doluluk oranında oynanacak..

şikeciler sahaya çıkarken 'para şike işte fener işte' tezahuratı ile yıkmalıyız ortalığı..o anı sabırsızlıkla bekliyorum..

Evet, artık tekniğin, taktiğin, dizilişin öneminin kalmadığı dakikalar yaklaşıyor.
24 saatten az bir zaman kaldı.
Yarın cehenneme çevireceğiz Arena'yı.
Allah'ın izniyle, alnımızın akıyla galibiyetle çıkacağız yarın.

Ne olursa olsun taraftar 90 dakika sabırlı olmalı, maçtan önce de maçtan sonra da Aslanlarımızı sonuna kadar alkışlamalı.
Hem Terim'e hem de Aslanlarımıza güvenim sonsuz.
Allah yardımcınız olsun! ( Terim style :))

Bu Riera nasil Arsenal'de oynamis zamaninda sasiyorum dogrusu..Riera sayet Arsenal'de oynayabiliyorsa, Emre Colak su haliyle rahat orada oynar.. Transfer yaparken spor adamlari hangi kriterleri goz onune aliyorlar sasiyorum dogrusu..Taraftara yildiz aldik diye gunu kurtarabilirler belki ama Riera benim icin UEFA kupasini aldigimiz yillardaki takimda ancak yedek kadroda maksimum olabilir.. Emre Colak oynasa bu derbide buyuk isler yapacagina inaniyorum.Emre Colak vs gibi genclerin gelisimi,ornek alacagi futbolcular Riera degil Podolski,S.Kalou tarzi sol kanat oyunculari olmali...
arsenal degil liverpoolda oynadi

“Fener şikeyi sever, Orda Aziz’e var mı yer, Söylesene Savcı Berk, Aziz Kaç sene giyer?”