Arkadasim,en son hangi macta oynadiydi?Kubilay Yelkenci' Alıntı:Suçlu misimoviç(!) ama...
Arkadasim,en son hangi macta oynadiydi?Kubilay Yelkenci' Alıntı:Suçlu misimoviç(!) ama...
Taraftarda kafamı bıraktılarkiBekir Gulkan' Alıntı:Koltukları kırıp fotoğraf çekenlerin keyfi yerindeydi.
Arkadasim,en son hangi macta oynadiydi?[/quote:srjt7fmj]Benim demek istediğim servetin vb. hala oyanıpta olayın sadece misimoviçle kalması bırakın kadro dışı onu suçlu o nasılsa.Hakan Avci' Alıntı:[quote="Kubilay Yelkenci":srjt7fmj]Suçlu misimoviç(!) ama...
Taraftarda kafamı bıraktılarki [/quote:w6k841zk]Ferit Erdem' Alıntı:[quote="Bekir Gulkan":w6k841zk]Koltukları kırıp fotoğraf çekenlerin keyfi yerindeydi.
Devam edecegede benziyor.Tugay Aktepe' Alıntı:Başkan basın mensuplarına açıklama yaparken hamile eşi ile ağlayıp başkana yakınan taraftarı gören oldu mu ?
Ne kadar sevmesem de, şov gibi görsem de bu hareketleri içim yandı. O adama değil, taraftar olarak genel halimize ve karnı burnundaki eşine üzüldüm. Hatta hayata sarı-kırmızı olarak doğacak bebeğe...
Adnan Polat çok ah aldın çok...
Servet Çetin' Alıntı:Şu dakikadan sonra 'Benim oynamam gerek' diye bir düşünceye girme lüksümüz yok. Gerekirse ben hiç oynamasam da olur, yeter ki takımımız bir an önce toparlansın."
Benim Haldun Üstünel varkende gıkım çıkıyordu,10 tane Haldun Üstünel klonlayıp yönetime soksa yine gıkım çıkar başkana,ya gidecek ya gidecek !Emin Doğanca' Alıntı:Adnan Polat neden hala ısrar ediyor anlamış değilim. Eğer hala Adnan Sezgin'e güvencem diyorsa bıraksın gitsin o koltuğu. Yanındakinden dolayı boşu boşuna yönetim boşluğu oluşturmasın Galatasaray'da. Haldun Üstünel'li bir Adnan Polat'a asla gıkımız çıkmıyordu, çıkmazda.
Hazır Haldun Üstünel demişken kurtuluşun bir numaralı formülü kesinlikle bu isimdir. Futbol dünyasını yakından takip eden, hocalarla ve futbolcularla iyi ilişkileri olan, ortalama üstü yöneticilik meziyetlerine sahip bir adam her evde lazımdır.
Şu klüpte futboldan sorumlu kişi Haldun Üstünel olsa, takımın başında Gerets,Skibbe,Rijkaard tarzı ''hücumcu'' antrenör olsa, Skibbe döneminde ki ileri dörtlü ve orta ikilinin benzeri kurulsa, doğru ve kaliteli yerli oyuncular alınsa işte o zaman bu takım kurtulur. Hatta Avrupa'da ses getirir.
Yoksa bu kafayla herşey hayal.
[/quote:30ak6yvf]Taner Tuna' Alıntı:Allah da seni güldürsün.
[quote="Servet Çetin":30ak6yvf]Şu dakikadan sonra 'Benim oynamam gerek' diye bir düşünceye girme lüksümüz yok. Gerekirse ben hiç oynamasam da olur, yeter ki takımımız bir an önce toparlansın."