Şahsım adına konuşmak gerekirse ,bende uzun yıllar beklerim. Şampiyonluk için sevmiyorum Galatasaray'ı zaten .Galatasaray 4 yıl üst üste şampiyon olduktan sonra,uefa kupasını kazandıktan sonra Galatasaray'lı olmuş biri değilim.Kendimi bildiğim andan itibaren Cimbom derdim şampiyonluk olmuş veya olmamış.Eser Atalay' Alıntı:Babam 14 sene beklemiş ben gerekirse 24 sene beklerim hiçde sorun olmaz zaten taraftarlık akıllı işi değildir,yoksa alayı aptal mı Tottenhamın WHL yi her maç fullüyorlar 50 sene geçmiş son şampiyonluktan hiç mi aklına gelmedi bu adamların Arsenal i tutmak ,düşünün nedir acaba bu adamları ki çoğu şampiyonluk görmemiştir stada götüren her haftasonu! Renklere ve duruşa sahip çıkalım,bunları oluşturan skorlar değildir çünkü.
Bana dokunan Galatasaray'a yakışmayan şeyleri görmek,Medya'nın ağzına sakız olmak,Yönetimlerin Galatasaray'ın kendi içinden yetişmiş bazı kişilere vefasızlık yapması.Galatasaray'da oynamayı hak etmeyen oyunculara Galatasaray forması giydirilmesi,Galatasaray'ın haklarının iyi savunulmaması,Galatasaray'ı yanlış kişilerin yönetmesi,Galatasaray'ın parasının israf edilmesi vs.
Bu noktada ben uzun yıllar daha şampiyon olmamaya katlanabilirim.Ama ikinci paragrafta yazdığım şeylere asla katlanamam.Renklere ve Duruşa sahip çıkmanın gereğide Galatasaray'ı kötü yöneten insanlardan kurtarmaktır,bu kişilerde Adnan Polat ve ekibidir.