SSL 16. Hafta | Galatasaray SK - Gençlerbirliği

Galatasaray - Gençlerbirliği
Tarih: 11.12.2010 19:00
Yer: ALİ SAMİ YEN

Eskiden olsa gençler büyük bir sabırsızlıkla açardı başlığı, hele de 3-0 kazanılan bir maçın ardından. Gerçi hoşuma gitmiyor değil, futbol takımının forumda ikinci planda kalmaya başlaması. Aslında forumda olması gerekeni yaşıyoruz Servet´in, Sarp´ın, Hakan Balta´nın vs. katkılarıyla.

Neyse, sahibinin hatırı var diyelim. Ali Sami Yen´de oynaycağımız son lig maçı. Keşke "elveda Sami Yen" sözünün ardından "bir gün döneceğiz yeniden" diyebilseydik.
 
Sami Yen'de zannedersem sondan 2. maçımız... Maçın özelliğini, duygusallığını hatırlatmaya lüzum yok. Arda muhtemelen oynar bu maçta. Ali Sami Yen'e şerefli bir veda olacağını ve buradaki son lig maçımızı şartlar ne olursa olsun farklı şekilde kazanacağımızı düşünüyorum. Gençler'de muhtemelen yaklaşık 10 oyuncu eksik olcak, bu da bizim için bi avantaj...
 
Rahat kazanacağımız bir maç.G.Birliği özellikle T.Doll den sonra çok kötü futbol oynuyor.Ayrıca sakatlarıda çok.Farklı bir galibiyet bekliyorum.
 
Defansta Neill-Zan ikilisinin oynamasını isterim.
Gökhan Zan, Servet´e nazaran daha iyi bir savunmacı.

Maçı kazanmamız lazım. En azından şu ilk yarıyı kayıpsız kapatmak gerek..
 
Umarım kalan 2 maçımızıda kazanarak nefes alırız zaten 2. yarının başındaki fikstüre baktığımızda Bursa ve Antep deplasmanları bizim açımızdan zor maçlar olacak onun dışında 26. haftadaki Fenerbahçe maçına kadar daha kolay takımlarla maç yapacağız daha iyi bir Galatasaray görmek dileğiyle
 
Ligde, Ali Sami Yen'ki son maçımız olacak.Umarım Servet, Mustafa, Hakan, Ali Turan'ın oynamadığı, son maçımızda galip geldiğimiz ve son golü Kewell'ın attığı bir maç olur.
 
Bira zbizim fixtür şansızlığımız. Ligde Kasımpaşa, Gençler, Konya, Sivas'ı içinde barındıran 4 maçlık bir seri var bu maçları genelde dörtte dört ile geçti takımlar bunu geçtiklerindede ivme kaznamış gibi gözüktüler. İşte bu dört maçı daha önce yakalasaydık ligde yerimiz farklı olurdu çünkü takımımızda güven sorunu bir türlü giderilemedi.

Sonuç olarak bu maçı alacağımızı ligin son üç maçını akzanacağımızı düşünüyorum.
 
Şanstan şu sıralar bizden kat kat daha kötü takımlarla oynuyoruz,yinede Gençlerbirliği kasımpaşa'ya benzemez,alıştığımız puan kayıplarına bir yenisini daha ekleyebiliriz.
 

Üst