SSL 21. Hafta | Gaziantepspor-Galatasaray

Biraz sakinken maç yorumumu yazayım..

Bana göre futbolda kalecin kadar konuşacaksın.. Bakınız, bana göre ligin en iyi kalecisi Antep'in kalesinde. Ben bir önceki sayfada su dolu bidon olsa kalede en az 1 puan alırdık dedim. Bunu ezmek için demedim gayet ciddi dedim. Köşeden tutulan tek top Cenk'in ilk yarı yarım ıskasıyla Zapata'nın tuttuğu toptu. O da direğe falan çarpıyordu açıya bakarsak. Yani direkten top sevgili bidonumuza çarpar geri dönerdi... Ben genç bi kalecinin idman eksiği olur da sabredilmesine anlam veririm de, 32 yaşında maç eksiği olan kaleciye mi kaldık ya yazık cidden. Beleş olsun da ne olursa olsun diye almışlar. Allahınızdan bulun gerçekten, rezillik ötesi bir transfer.

Savunma desen felaket. Bekler mahvoldu, hele sol bek tarafı. 3 sol bek olan kadroda elin baltası her maç 11 oynatılıyor yazık gerçekten. Bugün 5 yabancı sahadaydı Insua niye oynamadı ? Bu kadar mı kompleksli bir teknik direktör sayıh Hagi ? Serkan desek, tamam gayret var çaba var ama düz bir oyuncu yani..

Bugünkü maçta Culio ve Cana'yı yürekten tebrik ediyorum. Neill da birşeyler yapmaya çalıştı. Geri kalanlar bu maç için sınıfta kaldılar.. Stancu ilk yarı iyiydi sadece.. Bir de Anıl'ı beğendim. Geri kalanlar dediğim gibi bu maç için fos. Ancak sıkıntıya gerek yok hiçbiri için. Önlerinde bütünleme sınavı var, Buca maçıyla hepsi verirler sınavı geçerler. Bir maçta göklere çıkarmayı sevenler de şakşaklar bir güzel, başlarlar hayal kurmaya.. Ne de olsa büyük takım Buca, bizim daha yakın olduğumuz küme tarafında. Hedef bakınca kümede kalmak zaten, o yüzden saldır Galatasaray parçala Buca'yı !
 
ileri üçlüyü geç kim olursa olsun ister stancu kazım anıl ister almeida querasma simao ister messi tessi fessi...ama bu ileriye gole hazırlicak orta sahaya bakıorum sabri ve neill....(bir kaç ay öncesine kadar savunmada da berabelerdi) ve culio.hadi culio bireysel birşeyler versede yanında iki hücum özürlü oyuncu ve pozisyon üretme ihtimali dahi olmayan Galatasaray

Hagiyede Adnan Sezginede lafım yok..Haklısın Adnan Polat futbol senin en iyi bildiğin daldı...
 
İkinci yarıda Ismael Sosa'nın kaçırdığı pozisyondan sonra gayet rahat bir şekilde 'topa son kez dokunmadan uzak köşeye bırakmalıydı' dedim.Eskiden rakipler ceza sahamıza yaklaştığında midem kasılmaya başlardı.Adamlar allem etti kallem etti Galatasaray futbol takımını benden aldı.
 
İzne geldim Antep'e stad desen 15 dk mesafede... Ama gitmedi ayaklarım...
Askerlik yoruyor zaten üstüne birde bu eziyeti kaldıramam dedim...
Gitmedim...
İyikide gitmedim. Allahtan askerdeyim ve TV ile işim yok. Gazete-TV vs aracılığı ilede olsa bu kahrı çeken siz renktaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Temmuzda Teskere aldığım gün umarım Galatasarayda Hagi ve Adnanlar dönemi bitmiş, Hakan-BAM-Servet ve türevi tüm karaktersiz oyuncular gitmiş olur...
Sakız çiğneyene ceza var... Takımı düdükleyene her maç 11 var...
Büyük hocasın Hagi bir takım nasıl daha rezil edilirin kısa özetini izletmeye devam et bu taraftarlara....
 
Bu arada Antep'in attığı golü şimdi izledim de Hakan yine kendini göstermiş golde.
Bi fotbolcu bu kadar yavaş mı koşar? Sosa'yı yarıda bıraktı resmen ya banane ben oynamıyor dercesine bıraktı adamı. İnsan bi devam eder yakalayamasa bile adamı zor durmda bırakmaya çalışır.Adam koştu o izledi resmen.
 

Üst