SSL 21. Hafta | Gaziantepspor-Galatasaray

Geldiğinde de dedim bu kaleci Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en kötü kalecisidir.7 top geldi 6 gol maşaallah.3 maçta yuru be Zapata.
 
Kewell yok işte,kontenjan müsait oynatsana İnsua yı.Bu durum Hag nin İnsua ya önyargısı olduğunu çok net gösteriyor.Nedir bizim günahımız arkadaş ya her hafta bu Balta yı izlemek zorundamıyız biz.
 
Hakan tam bir baltasın gerçekten.. Zapata da Kumbara Hayrettin'in yabancı versiyonu resmen.. At ikisini gerisi tamam. Kazım da etkisiz şu ana kadar. Anıl'ı beğendim top kontrolü falan çok iyi

Bir de Insua'nın suçu ne..
 
Şu hocaların balta isimli topçuda gördükleri cevher nedir ???? Biri yok mu bunu bizede anlatsın ,allah rızası için anlatsın ki biz de bilelim !
 
Hadi kontenjandı tamam da şu durumda bana biri H.Balta'nın neden oynadığını mantıklı bir şekilde açıklasın.Bir daha futbol maçı izlemicem.Günlerce iddiamız olmamasına rağmen maçı heyecanla bekle ama şu adamı izlemek zorunda kal.Olacak iş değil deli olcam ya.
 
Bu Yekta nın suçu nedir bilen var mı.Antepte ki kupa maçında kötü oynadı diye 2 maçtır yedek soyunuyor.Sabri nin sağ beke Yekta nın orta sahaya geçmesi lazım.Serkan ın hücuma hiç katksı yok öyle dolaşıyor maçta.3.7 m.euro verip almışsın Yekta yı yedek kulubesinde oturtmak için mi.Anlamıyorum bu Hagi yi.İki bekimiz de etkisiz eleman resmen.
 
Dk 64 Sabrinin tribünlere attığı ve Stancunun taça vurduğu frikik dışında şutumuz yok.Birde Culionun 30 metreden vurduğu var.Kaleyi bulan şut sayımız 0. Sabri çıktı Yekta oyunda. Kaptanlık pazubandı maalesef ki 76 numarada.
 

Üst