SSL 25. Hafta | MKE Ankaragücü-Galatasaray

Bağımlılık yaptı artık mağlubiyet.Her hafta almadan yapamıyoruz..Okadar alıştırdılar ki artık hiçbişey hissetmiyorum, gülüyorum..
 
Lan yeter artık Hagi ve Adnan tekrar tarih yazıyorlar ama bu işte bir tuhaflık var ! Bırakın gidin ulan artık yazık bize be yazık :mad:
 
Ya beyler vallahi bak saklıyorsanız açık söyleyin Barış , Ayhan ve Mustafa Sarp klübe para mı veriyor oynamak için. Ya da Hakan Balta'nın yönetimle ilişkisi ne ki bu adam hep ilk 11de çıkıyor. Hagi nasıl halen bu klüpte. Romanya başbakanı bize kaynak mı aktarıyor Hagi'yi göndermeyelim diye. Bilen varsa şunları bi yazsın.
Ayrıca Pino'lar , Aydın'lar takım kurtarıyor. Eskiden öne geçince saniye sayan rakip tribünler bu sene ''koyduk mu'' diye bağırıyor. Utanıyorum...
 
Yeter artık ya.Gs yi bu duruma düşürenlerin allah cezasını versin.

Daha da Hagi yi savunacak biri var mı acaba.Resmen verdi maçı yaptığı değişiklerle müthiş hocamız.

çok var ozan merak etme.. biz iki aydır yırtınıyoruz ama ikna edemiyoruz..
hala da onun suçu yok diyenler çıkar..
bugün kendi elleriyle rakibe verdiği maçtan sonra da çıkar..
futbolculuk döneminde nasıl milletin gözünü boyamışsa,kimse gerçekleri göremiyor..
ama bitti artık.. bugün / yarın gidecek..
hagi'yi çok sevenler de onunla birlikte gidebilir isterse.. uefa kupası falan diyen varsa giderken uefa kupasını da alsınlar yanlarına..
şu formayı bıraksınlar geçmiş, futbolculuğu, commandantesi, boku püsürü hepsi onların olsun.
cehenneme kadar yolu var.
 
Büyük takım sıfatına sahip olupta bu kadar kötü, yeteneksiz, ruhsuz, futbol zekasından yoksun olan bir takım daha yeryüzünde yoktur herhalde.
Mustafa Sarp'ın girdiği dakika itibariyle skoru tahmin edemesek bile maçın mağlubiyetle sonuçlanacağını anlamıştık. Hem Mustafa'nın, Barış'ın, Aydın'ın, Hakan Balta'nın, Ayhan'ın aynı anda sahada olduğu bir takımın maç kazanması futbolun hakkaniyetine yakışmazdı zaten. Futbol kendine ihanet etmedi.
 
İlk yarı ahım şahım oynamasakta zevk aldım ama kazanacağımızı zerre düşünmedim.Ne yazık ki oyuncu değişiklikleri sonucu getirdi.2-1 den sonra Barış girince benim için maç orada bitti.Çağlar'ın çıkmasını anlarımda Cana defansa geçince zaten rakibin üstün olduğu orta alan hakimiyeti tamamiyle ellerine geçti.Musallat Sarp sayesinde zaten 10 kişiyiz.Dolayısıyla sonuca şaşırmamak lazım.Çokta şanssısız.Pozisyon vermeden 3 gol yemek futbolcuların kalitesizliğinden başka bir şeyle açıklanamaz.
 
başkana,teknik direktöre,kaptana,kadroya baktığımız zaman zaten bu durumda olacağımız belliydi.niye herkez şaşırıyor anlamıyorum.
 
Maçın85.dakikasında radyoyu açtım durum 2-1 lehimizeydi
çok mutluydum radyoyu kapattım işimin başına gittim
5 dakka sonra açmaz olaydım 3-2 demesinmi?

Bu arada başkan hala istifa etmedimi???
ah onu da bir radyodan duyabilsem.....:)
 
Fener maçıyla geldin fener maçıyla gidersin Hagi oynattığın 17 maçta 8 defa yenildik 3 defa berabere kaldık, kupadan elendik, 2 "yıldız" gönderdik,eh işte bir takımı aldın 4 buçuk ayda küme düşecek seviyelere getirdin,sana son sözüm bu gün yarın gideceksin bu takımdan hayatta şu sözü söyleyeceğimi 10 sene önce düşünemezdim bile ama hayat çok acımasız işte "Bir daha umarım hiç bir zaman yolumuz kesişmez Hagi"
 
Ben detaylı olarak saydırmak yerine daha önce 2 kere yazdığım birşeyi 3. kez yazıyorum. Kaleye içi su dolu bidon koysaydık şu an puan yada puanlar almıştık. Bir de koca bir yazıklar olsun hepinize...
 

Üst