SSL 29. Hafta | Manisaspor-Galatasaray

SÜPER LİG 29. HAFTA
MANİSASPOR - GALATASARAY
Yer: MANİSA 19 MAYIS
18 Nisan 2011 Pazartesi
20.00 Manisaspor – Galatasaray / Barış Şimşek

Mutlak galibiyet lazım ama kimle ?
 
Hiçbirimizin umursamadığı bir maç olsa gerek. Ben kaybedeceğimizi düşünüyorum yine. Hücum hattında umarım bu sefer Anıl Dilaver de şans bulur bari. Allah yardımcımız olsun...
 
Manisaspor Maçı Kadrosu

Ufuk Ceylan
Robinson Zapata
Aykut Erçetin
Sabri Sarıoğlu
Servet Çetin
Çağlar Birinci
Gökhan Zan
Emiliano Insua
Serkan Kurtuluş
Ahmet Kesim
Barış Özbek
Mustafa Sarp
Ayhan Akman
Lorik Cana
Aydın Yılmaz
Juan Emmanuel Culio
Emre Çolak
Arda Turan
Bogdan Sorin Stancu
Anıl Dilaver
 
Hala BAM alınıyor kadroya. Ununu elemiş eleğini asmışsın, bari alt yapıdan gençlere biraz şans verin artık el insaf ya.. Bu arada Kewell niye yok kadroda ?
 
Manisa'da yarın yağmurlu bir hava bekleniyor..Sahaya gelecek oyuncularımızın şemsiyelerini almaları,lodos ihtimaline karşı mangal yakmamaları önemle rica olunur..
 
Bülent Ünder yeniçeri ağası olduğunu ilan ediyor son 1 haftada yaptıklarıyla.Pino yok ama Aydın var.Oynasın o zaman süperstar Aydın'la.Bülent Ünder'in başarılarının devamını diliyorum.
 
Güzel bir maç izlerim diye (heyecanımız da var artık, alt sıralar) hevesle geldim ama Mustafa'yı görünce bütün hevesim kaçtı.
 
Aykut, Çağlar, Emre, Anıl, Barış, Cana, Serkan da yedeklerimiz. Manisa'ya götürülen Ahmet Kesim kadroya dahil edilmemiş bile. İnsan hiç değilse gençleri oynatır, bu ne biçim bir teknik direktör ya...
 
Zapata,Mustafa Sarp,Ayhan,Barış ?? Cana yok,Kewell yok,forvetin alternatifi yokken alt yapıda onlarca gol atmış daha A takım formasını 1 dakika giyemeyip bu maçlardan başka şans bulamayacak Cem Sultan yok. Yazıklar olsun!
 
orta sahaya bak tovbe estafurullah..adamin yasama sevincini oldurur bu orta saha..
 

Üst