SSL 29. Hafta | Manisaspor-Galatasaray

Dünya yıldızları Sarp ve Aydın yine 11 de.Yeter artık ya bu eziyet.İnsan düşmanına yapmaz bunu.Ne varki bu adamlarda,kim gelirse oynatıyor.
 
Bence 11 de bir sorun yok. Kimi alacaktı takıma başka? Bir Cana yok diye tribe girmemize de gerek yok. Mustafa oynamasa kim oynayacak? Ahmet oynasın Mehmet oynasın cumhur oynasın halk oynasın demeyin sakın. Takım yenilince bir taneniz bile demiyorsunuz yahu bu yoktu şu yoktu diye. Başlıyorsunuz kızmaya. Bırakın şu takım son 6 hafta kafasına göre oynasın. Biz sonuçları geçeli çok oldu. Bari sevdamızın arkasında duralım. Durduğumuz sevda GS olsun, içindekiler değil. 6 hafta sonra yüksek sesle konuşuruz bunları. Böyle yapmaya devam ederseniz o cumhur Emre Ahmette bu takımda oynayamaz. Görev geldiğinde heyecanlanırlar, hata yapmamam lazım diyip iyicene yanlış yaparlar ve yeni gençleri de kaybederiz.

Ufuk'u sevmem GS kalesine yakışır bir oyuncu olduğunu düşünmüyordum. Ama bu sene yediği golleri hayatı boyunca bir daha yemez. Çünkü çocuğun dengesini bozdu bu taraftar. Bir maç kaybettiriyor diye ıslıkladınız, ayağına top geldiğinde yuhaladınız hatta Ali Sami Yen'e veda ettiğimiz gün bile GS taraftarına ihanet edecek şekilde o çocuğu yuhaladınız. O kaybettirdiği maç sonrası sahiplenseydiniz, Bursa'dan yemezdi o golleri Ufuk. Şimdi bırakın Mustafa Ayhan muhabbetini bırakın yeniliyorlarsa yenilsinler. Kazanırsak başımız göğemi erecek? Kaybederken de takımın yanında olduğumuzu haykırırsak başımız göğe ermez ama kendimize saygımız artar. Sevdasının peşinde koşanlar olarak...
 
Pino yabancı Aydın oynar.Hoca zaten takım A2de 9 gollü galibiyet alıp liderliğe yükseldikten bir hafta sonra A2de adam varda ben mi oynatmıyorum dedi.Hiç biri A takımda oynıcak kalite değilmiş.Hocadan iyi bilemeyiz tabi ki.Sonuçta M.Sarp'ı Cana'ya tercih eden adam.Cana'nın oynamadığına sevindim maçtan sonra bütün sorunu ona mal etmicek.Culio var,Zapata var,İnsua var. Bugün ağzına edilcek,bir daha Galatasaray forması asla giyemicek açıklaması yapılcak oyuncu için ihtimalleri açıklıyorum. İnsua %49.99,Zapata %49.99,Culio %0.01,Stancu % 0.01

Bahisler;
İnsua 1.05
Zapata 1.05
Culio 5.00
Stancu 6.50
Cana 15.00
Kewell 17.50
Baros 17.50

Aydın 1000,Barış 1000,Ayhan 5000,Mustafa Sarp 9999999999999999999999
 
Ofsayt diye itiraz etti Manisalı futbolcular ama bu tür pozisyonlara çok sık rastlıyoruz..Son adam ofsaytı bozuyor her zaman..
 
stancu her duran topu kullanmak zorundamisin? olmuyor pasam bi sal allahsen yahu
 
Kim ne derse desin ben Stancu'yu begeniyorum arkadaslar. Yararli bir oyuncu, deniyor kolay kolay vaz gecmiyor. Necati Ates' in geri donup donmicegi konusulurken Stancu 23 yasinda piyasasi olan Necati'den daha buyuk potansiyele sahip bir adam.İyi bir kadro ile gercek potansiyelini daha net gorecegiz.

Kazanmak Arda icin Bulent Hoca icin ve bu takimda seneyede kalmayi hak eden 5-6 oyuncu icin iyi oldu onun disinda cok anlami yok hic birimiz icin.
 

Üst