SSL 4. Hafta | Galatasaray 2 - Eskişehirspor 0

Fatih Terim'in bunu istemediğini nereden biliyorsun. Çünkü Ufuk bunu 60 dakika boyunca yaptı ve Fatih Terim'den herhangibir uyarı gelmedi. Teknik direktörün yapma dediği yapacak kadar aptal değildir herhalde Ufuk. Fatih Terim'in maçtan sonraki açıklamalarında da beraberlikten memnun kaldığını söylemesi de bunun kanıtıdır. O zaman Fatih Terim'in de nerede olduğunu bilmesi lazım.
Maç sonu Terim'in açıklamalarını tekrar izle, Fatih Terim'in de bu durumdan rahatsız olduğunu anlayacaksın. Ayrıca Doğan'ın da söylediği gibi Fatih Terim gibi birisine nerede olduğunu bilmesi lazım demekte abes. O nerede olduğunu çok iyi biliyor.

Arkadaş bu 400 liraya bilet satma sevdası nedir anlamak güç yönetim bu bilet fiyatlarında ısrar ederse 40 bin kişide gelse stadın yarısı boş gözükecek. 20bin lik Ali Sami Yen'de bile 25 30 liraya oluyordu çoğu maçkale arkaları 55bin kişilik stada geçtik üstelik sz verilmesine rağman bilet fiyatları düşeceğine arttı bence bu bilet fiyatları pahalı.

Arkadaş bu 400 liraya bilet satma sevdası nedir anlamak güç yönetim bu bilet fiyatlarında ısrar ederse 40 bin kişide gelse stadın yarısı boş gözükecek. 20bin lik Ali Sami Yen'de bile 25 30 liraya oluyordu çoğu maçkale arkaları 55bin kişilik stada geçtik üstelik sz verilmesine rağman bilet fiyatları düşeceğine arttı bence bu bilet fiyatları pahalı.

Fiyatlar her açıklandığında çıkarıp kombinemi bir sevip okşuyorum abi o derece :D

Ya bendede Kombine var ama dediğim gibi Doğan o stad Fener maçları dışında hep yarısı boş gözükecek üstelik söz verilmişti Ali Sami Yen'in kapasite sorunundan dolayı böyle yeni stada geçince şöyle olacak bilmem ne diye. O altlar boş kaldıkça stad hep boş gözükecek.

Ya bendede Kombine var ama dediğim gibi Doğan o stad Fener maçları dışında hep yarısı boş gözükecek üstelik söz verilmişti Ali Sami Yen'in kapasite sorunundan dolayı böyle yeni stada geçince şöyle olacak bilmem ne diye. O altlar boş kaldıkça stad hep boş gözükecek.

Abi bence kale arkaları yine yeterince doluyorda asıl sıkıntı kapalı ve numaralı bölümlerinde. Burada bilet fiyatları inanılmaz seviyede ve stadta asıl boşluğu yaratan yerler burası.

Evet bu forumda ironi nedir anlamayanlar da var demek ki. Enescim sen Ufuk nerede olduğunu bilsin deyince, ben de Fatih Terim'in buna karşı uyarısı olmadığı için senin Ufuk'a yazdığını Fatih Terim'e yazman gerektiğini anlatmak istedim.

Ben Fatih Terim'in Türkiye'nin en büyük teknik direktörü olduğunu bilmeyecek kadar aptal mıyım? :)

samsun maçı gibi sancılı geçer, bol pozisyonlu gollü geçer, fazla atabilirsek kazanırız.. 3-1 3-2 diyorum.. bu sefer de elmander baros başlayalım ilkyarıdan bulalım golleri:)

Eskişehir'i fazla büyütmeye gerek yok.Berbat olan Beşiktaş'ı yendiler ve Sivas'ı doğrayan bir hakem sayesinde farka gittiler.Sabırlı olmak lazım gol yada goller gecikebilirde.Daha tam olarak taşlar oturmadı yerine zamanla olacaktır bunlar.Hazırlık maçı oynamakla resmi maç oynamak arasında dağlar kadar fark olduğuna inanıyorum.3-4 maçlık bir seri bulabilirsek kendimize geliriz biz.Zaten şu andada Bursaspor haricindeki takımlarıda hazır görmüyorum ligde.

Sadece şunu söyleyeyim..Büyük takım gerektiğinde geri çekilmesinide ve bir puana razı olmayıda bildiği için büyük takımdır..

özetle yenemiyorsan yenilmeyeceksin..

Biz geçen sene nasıl bir sistemle oynadık..

Yenemiyorsak yenilelim..

evet abicimm..Büyük takımsan eğer YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN ..gerekirse kalecin zamanda geçircek.forvetin top ayağında boş alanda zaman geçircek..

Aynen Batı tribünün altından kalkıyor binerken biraz sancılı ama Metroya göre çok daha rahat ve hızlı oluyor. Bu hafta stad otoparkınada araba alınmayacağı için stad içindeki küçük trafik bile olmayacak. İett arttırılır birde Üst geçit yaparlarsa olay hemen hemen çözülür

muslera ve eboue yokken baros-elmander başlayabiliriz herhalde bugün.. en doğru 2li bu olacak gibi duruyor.. yine ilk 10-15 dk ilerde basarak rakibi çıkartmadan öne geçmenin yollarını ararız sanırım.. zan ve ufuk varken biz yine gol yiyecez tabiki bugün.. 3-1 skor geçiyor içimden yine.. bakalım.. maçın en güzel detayı da skibbeyi yeniden görmek olacak herhalde..

bu ma. +7 biterse 20000 TL ye yakın para kazanıyorum.4 maç 3lu sistem oynadım. Hepsi +7. Real-PSP-Barca-GS.
Real ve PSV tuttu. Barca 5-0 bitti o yattı. Kaldı bu maç...

Yine bir Fatih terim klasiği..ligdeki 4. maçımız ve 4.farklı kadromuz..Eboue yi kesip yerine sabriyi oynatmak futbola ihanettir..haftaya farklı bir kadroda buluşmak üzere..

Engin solda Kazım sağda Riera ise Elmander'in arkasında oynayacağını düşünüyorum.4-2-3-1.Umarım ilk golü yemeyiz çıkarmamız çok ama çok zor olur.Servet ve Eboue büyük eksiklik yine.Hakan ve Sabri bu maçtada saç baş yoldurtmaz umarım.