SSL 5. Hafta | Ankaragücü-Galatasaray

SÜPER LİG
5. HAFTA

ANKARAGÜCÜ
GALATASARAY
Hakem
Tarih :02.10.2011 19:00
Yer :ANKARA 19 MAYIS STADI


artık deplaslan fobisini yenme ve deplasmanlardada rahat maç kazanma vaktidir.......
 
Ankaragücü maçından alacağamız bir galibiyet takımımıza özgüven açısından büyük bir moral olacak.Bursaspor maçındanda 50 bin taraftarla alacağımız bir galibiyet önümüzü iyice açacaktır.
 
Deplasman fobisini yenmek için herhalde bundan daha kötü takımı şu anda bulamazdık karşımızda.
Kazanalım ve bu maç başlangıç olsun.
 
bu maç iyi denk gelmiş bu hafta.. üst üste galibiyet alabilmek 2-3 maç da olsa çok önemli şuan ki iyi oyundan bile önemli.. iyi oyun gelince galibiyetler kendiliğinden gelecek zaten, önemli olan bu alışma sürecinde alınabilecek galibiyetler kötü oyunla bile.. bu maç hem bu seri galibiyet şansı hem de moral açısından çok iyi olacak.. 3-0 alırız en kötü..
 
Hazır takım Ankara´ya gelmişken ben Adana´ya gideyim hafta sonu!

Takım kazanırsa 3 puan aldık diye sevinirim. Puan kaybedersek üzülmem; takıma uğursuz geldiğim iddiası çürüyeceği için.
 
Serinin başlayacağı maç olacak inşallah.Hafiften verdiler o sinyali Eskişehir maçında.Sakatlık,kırmızı kart vb. şeyler olmadıktan sonra rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Sabri ve Selçuk üstlerindeki ölü toprağı atarlarsa tadından yenmez.Özellikle Selçuk.Zaten hücum hattında sıkıntılar yaşıyoruz.Adam eksilten,aralara top atan oyuncumuz(10 numara) yokken üstüne birde Selçuk'un performansı kötü olunca kısırlaşıyoruz hücumda.Umarım toparler kendini.
 
Muslera

Sabri - Gökhan - Ujfalusi - Hakan

Kazım - Engin - Melo - Selçuk - Riera

Elmander

Çıkmasını beklediğim 11 bu.. Rahat bir maç olacağını düşünüyorum. Deplasman fobisini yenmek için bundan daha kolay bir maç olamaz.. Takıma şimdiden başarılar
 
Rahat kazanmamız gereken bir maç. Ilk yarıda gol bulursak rahat kazanırız ama atamazsak karşımızda sıkı ve kapalı bir savunma görürüz karşımızda ve çok zorlanabiliriz. Ama bence şu an düşmenin en büyük adaylarından biri Ankaragücü. Bu yüzden rahat kazanırız.z. Ama bence şu an düşmenin en büyük adaylarından biri Ankaragücü. Bu yüzden rahat kazanırız.
 
Direk kırmızıdan sonra artık 1 maç mı oluyor kafam çok karıştı :)
Bünyamin son adam olduğu ve rakibi indirdiği için kırmızı gösterdiğini raporunda yazmış.
Ancak işin aslı bizim defanstaki oyuncularımızdan biri büyük bir zeka örneği gösterip rakibin önüne geçti o esnada yani son adam olma durumunu kaldırdı.Takhim bunu izleyip cezayı düşürdü olay budur.
 
Ankarada olacagım ıns hızlı trenle gıt gel 1 saat nasıl olsa :)..... maca gelınce 3000 . golun gerçek bır Galatasaraylılın atmasını ıstıyorum mesela sabri...
3-1 2-1 2-0 gıbı sonuclarla alabılırz macı...
 

Üst