SSL 5. Hafta | Ankaragücü-Galatasaray

az önce Ankara'da mükemmel karşıladılar takımımızı. Patlama bekliyorum 4-0 gibi bir skor. Yarın çifte zafer yaşarız umarım. bu arada iddaa'da takımımızın galibiyetine 1.50 handikaplı galibiyetine 2.55 veriyo şaşırdım hiç kaçmaz bu oranlar :) umarım ilk golü penaltıdan atarız ve 3000. gol için topun gerisine kimi getirir takım merak ediyorum.

üzgünüm cimbomum akşama euroleague maçı var bu hafta sizi pas geçiyorum inşallah kazanırız bi zahmet kazanın yanı ligin en kötü takımı farklı kazanalım artık

Euroleague maçı varken futbol maçını pek takip edemeyeceğim ama deplasman fobimizi yenmek istiyorsak şu Ankara bizim için biçilmiş kaftan.

lig tüm maçlarını izledigim galasaray maçını bügün izlemiyecem bu maçta onemli ama eurolig maçı daha onemli gonlümüz gs olsun bu arada 3 bin golü insallah sabri atar

Sıkıcı bir maç falan olmadı. İlk yarıda 2. golü attıktan sonra ilk yarı sonuna kadarki bölüm sadece sıkıcı geçti.
2. yarıyla beraber gayet tempolu güzel bir oyun ortaya koyduk attığımız golün haricinde en az 3 net gol pozisyonuna girdik 2. yarıda.

Kazım geçen maçta başladığı toparlanma sürecine bu maçta hücümunu düzelterek devam etti. Bu bizim adımıza çok iyi bir gelişme. Attığı golde enfesti zaten.

Elmander çok yararlı bir oyuncu sadece 1 gol atması lazım gerisi kesin gelecektir.

Ve en mutlu edici olayda Baros'un oyuna girdikten sonra etkili olması yine bir penaltı yaptırması ve bunuda kullanarak bu sezonki ilk golünü yazmasıdır. Devamı gelir inşallah. Ancak şu rakibi sırtına aldıktan sonra dönüp giden adamı özlemişiz...

İyi bir galibiyet oldu bana kalırsa. İlerideki pas trafiği her maç biraz daha oturuyor.Zaman zaman öyle paslaşmalar yapılıyorki gerçekten keyif veriyor insana. ASadece topu kaptırdıktan sonraki o ilk pres konusunda bir sıkıntı var bazen rakibi çok fazla kalemize yaklaştırıyoruz bunu oturtursak daha güzel maçlar izleriz çünkü hücum anlamında işler oturmaya başladı.

Sadece Reira yada Engin'in pozisyonunda takıma girip bizi hızlı ve kreatif şekilde hücuma taşıcak bir oyuncu eksiğimiz var. Bunu devre arası halledebilirsek çok taş takım oluruz bundan eminim.

valla Euroleague zaferimiz arasında kaynadı gibi oldu ama bugünlük böyle:) az önce 90 dk tekrarını izledim her maçın ilk 20-25 dakikasında anlam veremediğim bir durgunluk yaşıyoruz bugün yine durgun başlamışız ama Selçuk'un ortası kısa kesmiş bu evreyi bundan sonraki maçlarda umarım maçlara direk üstünlük kurarak başlarız. Maçı kazandıran tamamen orta sahamız olmuş Engin,Selçuk,Melo,Kazım 4'lüsü mükemmel bir maç çıkarmışlar. Kazım mücadele anlamında her maç bir kademe arttırıyo ve bugün hücumda da mükemmel oynamış golde ki şutu enfesti. Ayrıca Engin ve Selçuk'ta her hücumda hızlı çıkışlar yapıyo İmparator herkese görevini aşılamaya başlamış. Riera daha hazır değil bunu en çok bu maç hissettirdi ara en çok ona yarar. Defansımıza pek iş düşmedi bugün ama Muslera'nın günü gol yemeden kapatmasına çok sevindim birkaç pozisyonda da iyi kurtarışları var artık o da bir seriye başlar.Elmander çok mücadele etti ama golle süsleyemedi yakında başlar gollerine forvet konusunda tereddütleri olanların tereddütleri kalkmıştır heralde çünkü Elmander'den sonra yanına gelen Baros'ta girdikten sonra çok etkili oynadı hırsı hala var ve küsmek değil kesmek için oynamaya devam ediyor. Ayrıca Sercan'da aynı şekilde bu milli aradan sonra o da tamamen hazır hale gelir.Bursaspor maçı ile takım olma evremizi tamamlarız taraftar ile gelen güzel bir galibiyetle inşallah.

Engin'in parladığı bir maçtı. Gayet de güzel bir maç oldu. Golleri erken bulunca tempoyu kontrol ettik. Şu oyunu biraz hızlandırabilsek her şey daha güzel olacak. Takım umduğumdan daha çabuk düzeliyor. Umarım zorlu maçlarda kazanabilecek hamleleri yapabilen bir kimliğe de bürünürüz yavaş yavaş.

Maçın özetini izleme fırsatı buldum sadece. Beklediğim üzere rahat bir galibiyet olmuş. Bu maçın en önemli artıları; Engin'in güzel oyunu, Baros'un gol atmış olması ve Muslera'nın kalesini gole kapaması. Kısacası bazı oyuncular için özgüven tazeleme maçı gibi düşünülebilir. Ayrıca deplasman fobimiz de sona erdi şükürler olsun.. Üzücü olan ise 3000. golü bizim değil de A.Gücülü bir oyuncunun kendi kalesine atmış olması benim adıma, kısmet Rajnoch'a imiş napalım..

Milli araya oldukça moralli girdik, tebrikler tüm takıma