SSL 8. Hafta | Galatasaray - Ankaragücü

Gitmesi gereken öncelikli kişi şeref tribününde oturuyor!Sonrası çorap söküğü gibi gelsin...Rijkaard bu maçta hatalıdır,belki bundan önceki maçtada hatalıdır,ancak bu tablonun başlıca sorumlusu Adnan Polat'tır,ya istifa edecek yada istifa edecek...

Ben servete söver ceza yerim. Adam sayesinde ufuk kırmızı yedi. Topa daha yakın rakipten top yerine geriye gidiyor. Zaten ağırdı maske taktı körlüğü 2 kat arttı.

Git be hoca git. Cidden gitde seni baltalama uğruna oynamayanlar belki oynarda bizde eziyetten kurtuluruz.

Her hafta bir takım nasıl geriye gitmeyi başarır çok merak ediyorum.

Karşımızda Eto'o falan olsa 16-17 tane yeriz heralde. Sestak denen adam bile kaç kere karşı karşıya kaldı.

Tribünlerde Imparator Fatih Terim. Günaydin Ultraslan, günaydin.

Serefimizi kurtaran adam BAROS. Küfür edesim geliyor takim arkadaslarina ve tekni direktörüne. Baros'a yazik oluyor bu takimda.

Bu tablonun bütün sorumluları ortaya çıksın,kimsede biryerlerini biryerlere kaçırmasın...Şeref tribününde başlayan,yedek kulübesine sirayet eden ve sahada son bulan bir sonbahar temizliği gerekiyor...Bedeli neyse ödenir...Çekeriz bu seneyede bir çizik mühim değil...

Rijkaard bu donanımla hocalık yapıyorsa bilemiyorum futbolun hali içler acısı demektir.
Bugün itibari ile Barça'da sistem kuran falan gibi laflara güler geçerim ama ağzımla değil.Barça Rijkaard varken başarılı olduysa bu onlar için çok daha artı bir başarıdır ayrıca tebrik ediyorum onları!!!

Vay arkadaş birde Terim eleştirilmiyor mu pes...

Elano,Cana yedekte otursun canım çünkü bizimki arada sırada ayağa kalkınca yumurtalarını koruyacak adam lazım kulubede.