baros senden başkası yalan kesinlikle hepsi boş.
Tamam ben de begenmiyorum Rijkaard'i ama ne yapsaydi Elanoyu ya da Cana'yi alip 1 adam daha mi eksik olsaydik?Ozan Deniz' Alıntı:Gerideyiz oyuna giren adam Aydın.Bravo prof Rijkaard.Böyle devam.
Tamam ben de begenmiyorum Rijkaard'i ama ne yapsaydi Elanoyu ya da Cana'yi alip 1 adam daha mi eksik olsaydik?[/quote:3k3u8ek0]Salih Coskun' Alıntı:[quote="Ozan Deniz":3k3u8ek0]Gerideyiz oyuna giren adam Aydın.Bravo prof Rijkaard.Böyle devam.
Tamam ben de begenmiyorum Rijkaard'i ama ne yapsaydi Elanoyu ya da Cana'yi alip 1 adam daha mi eksik olsaydik?[/quote:31a24mpj]Salih Coskun' Alıntı:[quote="Ozan Deniz":31a24mpj]Gerideyiz oyuna giren adam Aydın.Bravo prof Rijkaard.Böyle devam.
Kesinlikle degil, o yüzden dedim zaten eksigiz, (Ufuk varken de eksiktik) bir adam daha mi eksilelim anlaminda.Doğan Sağlam' Alıntı:Salih biz sahada 11 kişimiydik?
Ozan Deniz' Alıntı:Elanoyu alsın hiç değilse bir pas atar,bir sut atar adam.Aydın ne yapar kontra atak dışında.
Rijkaard Elanoyu da kendisi gibi görüyor.Ben çuvalla para alıyorum hiç birşey yapmıyorum diyor.Elano da çuvalla para alıyor oda birşey yapmasın diye oyuna almıyor.
Kesinlikle degil, o yüzden dedim zaten eksigiz, (Ufuk varken de eksiktik) bir adam daha mi eksilelim anlaminda.[/quote:3jznqygl]Salih Coskun' Alıntı:[quote="Doğan Sağlam":3jznqygl]
Salih biz sahada 11 kişimiydik?
Salih Coskun' Alıntı:[quote="Ozan Deniz":2yo8u7gt]Elanoyu alsın hiç değilse bir pas atar,bir sut atar adam.Aydın ne yapar kontra atak dışında.
Rijkaard Elanoyu da kendisi gibi görüyor.Ben çuvalla para alıyorum hiç birşey yapmıyorum diyor.Elano da çuvalla para alıyor oda birşey yapmasın diye oyuna almıyor.
Bu seneki maclarin tamamini izlediysen aradaki farki görürsün. Aydin 3 metre önündeki adama pas verebiliyor, Elano veremiyor. Burdan Aydin cok iyi oyuncu anlami cikartmak istemiyorum dedigim gibi Elano cok kötü, ötekiler cok kötü.Ozan Deniz' Alıntı:Aydın da 5 senedir yani konyada son dakika attığı golden sonra nerelerde.5 yıldır yatan ve hücumda bir tane silahı olan(kontratak) adamdan sen ne umuyorsun Salih?