SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Sühan Cem' Alıntı:
Şahsen ben Hakan Balta ve Servet'in takım için gönülden oynamadıkalrını düşünüyorum. Hakan gibi istikrar abidesi bir oyuncunun 4 aydır formsuz olmasının başka anlamı varsa daha kötü zaten. Aydın da az önce verdiğim anekdotta olduğu gibi takımı kafada bitirmiş. Mustafa'nın kötü oynamasının sebebi takımı sabote etmesi değil kapasite yetersizliği bence. Ama Kadıköy farklıdır o gün şahlar piyon olur piyonlar şah. Yeterki iste.

Sarp'ın da sabote ettiğini düşünüyor ve buna inanıyorum. 60 dk pres yapmamış tıngır tıngır adamın yanında koşup gölge markaş yapan adam maç 3-1 ve 10 kişiyken pres yapıp saldırmaya başlıyor. Maçın tekrarını izlerseniz bu konuya odaklanıp görürsünüz. Amaça taraftara yaranmaktan başka bişey değil. Şu presi şu mücadeleyi maçın başında yapmıyorsa mustafa da gönülsüz oynuyor derim yani. Maçın sonunda sırtını dönüp koşmasını belki kondisyon yetersizliğinden ve kendine güvensizliğinden olabilir ama ilk anlattığım olaydan ötürü o kadar eminim ki sarp'ın da bu takımı sabote ettiğinden

Balta konusu daha değişik bence. Hedefleri kalmamış amatör düşünen bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ben. Çalışmıyor ve kendine bakmıyor bu apaçık ortada. Eğer milli takımda eski balta gibi oynasa derdim o da bizde oynamıyor bilerek ama milli takımda da bizdeki hakan balta. Hakan mücadelesini elinden geldiğince etmeye çalışıyor ama bu mücadeleyle amatör kümede oynayamamalı.

Konu başlığından çok daha öteye geçtim özür dilerim forum ahalisinden.

Bu sefer durumlar biraz farklı.

Kaybedersek taraftarın tepkisini kimse önleyemez Antalya maçında.

Hani her sene takımı bağrımıza basarız ya Kadıköy'den sonra, bu sefer öyle olmayacak işte.

Antalya maçında kendi oyuncularımıza bile yabancı madde atılabilir eğer kaybedersek, hani o kadar vahim durum.

Merakla bekliyorum ben bu maçı. Kazansak da iyi olacak, kaybetsek de futbolculara tepki olacak, belki de futbolcuya dayalı düzen kalkacak artık.

Maça yukarıda denildiği gibi 6 yabancıyla çıkılmalı.

Neill-Kewell-İnsua-Cana mutlaka oynamalı. Türklerden ise Sabri, Mehmet Batdal gibi kendilerine inanacağımız, gayretlerinden şüphe duymayacağımız oyuncular oynasın.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Hiç iyi bir fikir değil Erdal :) .

Bende öyle tahmin etmiştim abi :) Yanlız futbolcuların cevap veremeyeceği bir platformda onların alehine hakaret içerikli mesajlar olmuyor eleştirilmesin demiyorum sadece dozunda millet olarak bazı şeyleri içimizde yaşamayı ögrenemedik gitti

Erdal Can İçelli' Alıntı:
O zaman az söyleniyorsa hepimiz küfür edelim bu oyunculara nasıl fikir ?

Uzatma taraftarı değilim ama forumda tabiki böyle bişey olmamalı. Orda demek istediğim düşündüklerimin yazdıklarımdan çok daha büyük boyutlarda olması. Ben kendi adıma söleyim 19 yaşındayım küfür kültürüm yoktur ama bu 1-2 topçu beni küfürbaz etti bu sene :(

Erdal Can İçelli' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":3hdf6l7q]Hiç iyi bir fikir değil Erdal :) .

Bende öyle tahmin etmiştim abi :) Yanlız futbolcuların cevap veremeyeceği bir platformda onların alehine hakaret içerikli mesajlar olmuyor eleştirilmesin demiyorum sadece dozunda millet olarak bazı şeyleri içimizde yaşamayı ögrenemedik gitti[/quote:3hdf6l7q]

Cevaplarını yeşil sahada verebilirler aldıkları paraların haklarını vererek

Futbolcuların direk kişiliklerine yönelik hakaret içerikli mesajlara zaten izin vermiyoruz ama ahlak sınırları çerçevesinde hak edene hak ettiği gibi davranmakta bir sakınca yok abicim.

İşte onlarda böyle bir kavram yok fazla birşey beklenmiyor artık neşter zamanı geldi fener maçından sonra zaten taraftarın önüne bir suçlu atılır ya istifa eder ya kovulur şimdi boşuna yürek tüketmeyelim

Ben gene de Mustafa'nın yetersiz olduğunu ama mücadele ettiğini düşünüyorum. Az önce NTVSporda Sergen konuşuyor. Takımın Lucecu'lu o takımdan daha kötü olduğunu söyledi (ki bence haklı) ondan sonra Rijkaard başarısız diyip gene kendi ile çelişti o ayrı. Takımda gerçekten GS forması giyecek adam sayısı çok az. Ciddi anlamda ben olsam Neill'i bile bu takımd ailk 11 oyuncusu olarak oynatmam ama o Neill bizim kurtarıcımız gibi. Bir maç oynamadı defansın halini gördük. Saraçoğluna çıkacağımız 11e yedi yabancı koydum

Sabri-Neill-Gökhan-İnsua/ Cana-ayhan/ Elano-Misimoviç-Kewell/Baros

Burada aklıma gelen şey Baros oynayabilrise onu sağkanatta değerlendirebilriiz ki çek milli takımında sağ açık oynuyor ayrıca Skibbe Benfia maçında ona sağ açıkda görev vermişti bizde ve iyi oynamıştı. o zaman 4-3-3 oynarız ve

Sabri-Neill-Gökhan-İnsua/Cana/Ayhan-Misimoviç/ Baros-Batdal-Kewell oynarız.

Bence maçın kilitini bizim göbekten gelen misimoviç elano baros gibi oyuncualrımzıla FB savunamsının göbeği çözecek. Eğer Kewell sol açıkda sabit kalır ve G.Gönül'ü orada tutarsa Baros, Misimoviç Elano hatta (hiç sevmememe rağmen) Barış, göbekten çok zorluk yaşatır FB savunmasına. Dia geriye yardım etmeyi sevmeyen bir adam olduğundan İnsua'nın ileri çıkışalrıda büyük tehlike yaratır öyle durumlarda Ayhan'ın İnsua'ya yaklaşması Kewell'in içeri katetmesi gerekmektte. Cana'nın, eğer oynarsa Alex'i maçın başında yapacağı 1-2 sert faul ya da vücut şarjı ile bezdireceğini düşünüyorum Maç esnası da Emre ile kavga edeceklerdir kesin. Maçın adamı iyi oynaması durumunda Sabri oalcaktır çünkü FB'nin sol tarafı yok.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Neill-Kewell-İnsua-Cana mutlaka oynamalı. Türklerden ise Sabri, Mehmet Batdal gibi kendilerine inanacağımız, gayretlerinden şüphe duymayacağımız oyuncular oynasın.

Doğan Sağlam' Alıntı:
Eleştiri mücadele etmeyen oyuncuya yapılacaksa Ayhan'ın adını hiç kirletmeyelim.Zira Ayhan'a çok şey söylenebilir ama Sabri'de olduğu gibi mücadele etmiyor denemez.

Bizde 2 farkli Sabri var da ben mi bilmiyorum?
Sabri dün Baros'la birlikte en cok mücadele eden oyuncuydu bence ve gayet iyi de oynadi. Ama forumda ciddi görüs ayriliklari var Sabri konusunda sadece Dogan degil 1-2 kisi daha yazdi buna benzer mesaj anlam veremedim.

Maçı sabote ettiğinden yüzde yüz emin olduğum iki kişi varsa birisi Servet diğeri Mustafa Sarp'tır. Sühan abi Mustafa'nın sınırlarını çok iyi biliyorum ama dün bilerek yapmadıklarını ben şahsen çok net gördüm. Tekrar tekrar konuşup sinirlerimi bozmak istemiyorum ama şunu çok net söyleyebilirim ki Mustafa'yı değil Galatasaray forması ile görmek adını bile anmak istemiyorum artık, tabiki Servet ve bir kaç kişi için daha geçerli söylediklerim.

Sabri ilk yarı çok mücadele etti. Ama ikinci yarı 2 golü yedikten sonra biz oyundan düştü moralman bitti. Sinirleri daha sağlam olmalı ve takım arkadaşalrını arkadan itmeliydi. Bu anlamda mücadele etmedi diyen Doğan haklı. Ama takımımızda sabotaj yapmayan gerçekten mücadele etmek isteyen bir kaç oyuncudan biri olduğu için sahada olmalı bu anlamda Gazanfer de haklı.

Sabriyi sağ açıkda oynatmamızın çok daha yararlı olacağını düşünüyorum. Serkanın hücum bindirmelerini beğeniyorum defansı tabiki soru işareti. Ama sabri dinamizm katıyor orta sahaya. Misimovic bu maç yapacak bişeyler. Yazdım buraya :) Baros ve kewell yetişecek mi acaba bu maçla ilgili önemli sorulardan biri bu bence. Eğer ikisi de yetişire kewell'ı sol açığımız olmamasına rağmen doğru düzgün yedek bırakma yada daha farklı bi yerde kullanmanın daha doğru olacağını düşünüyorum çünkü gökhan gönül ve dianın performansı belirleyecek bu maçı. Sol açığa ayhanı koyup göbeğe cana ve barışı koymak bile bu maçta mantıklı gelebiliyor bana.

Sahaya çıkınca taktik falan hepsi yalan oluyor aslında derbilerle. Sonuna kadar savaşsın çıkan oyuncular tek derdim bu

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Maçı sabote ettiğinden yüzde yüz emin olduğum iki kişi varsa birisi Servet diğeri Mustafa Sarp'tır. Sühan abi Mustafa'nın sınırlarını çok iyi biliyorum ama dün bilerek yapmadıklarını ben şahsen çok net gördüm. Tekrar tekrar konuşup sinirlerimi bozmak istemiyorum ama şunu çok net söyleyebilirim ki Mustafa'yı değil Galatasaray forması ile görmek adını bile anmak istemiyorum artık, tabiki Servet ve bir kaç kişi için daha geçerli söylediklerim.

Bende hem fikirim Şamil mustafa'yı takımda artık bende görmek istemiyorum. Ki Mustafa'yı çok kez savunmuş biri olarak söylüyorum bunu. Sonuçta ister yetersiz olsun ister sabote eden, bu takımda artık yeri yok. Rijkaard'da tek bulduğum hata zaten bu adamalrı bilmesine rağmen takımda yer vermesi. Hele Servet'i sen enden oynatırsın. Koy postanı çek restini bu adamlara kibar olmakla bir şey anlatamazsın.

Aykut- Serkan-Neill-G. Zan-Insua-Barış-Cana-Ayhan-Sabri-Misimovic-Baros benim ilk11im bu. Sühan abinin dediği gibi sabrı beke çekilip Baros saha açıkta kullanılıp ilerde Kewella başlasak da iyi olabilir aslında... Kewell'ı şu takımda herkesten çok severim ama bu maç taktik gereği kenarda başlayıp sonra gerekli yere girerse daha yararlı olur diye düşünüyorum tabi ilk yarı skoru korumayı başarırsak tutar bu taktik. Barış ve Cana oynamalı diye düşünüyorum orta ikilide mücadele üst düzey olmalı orada yumuşak kalmamalıyız

Abi ben Rijkaard'ın bilinçli oynattığını düşünüyorum.

Servet'i kadro dışı bıraktı yönetim arkasında durmadı, özellikle bunları koydu kadroya. Maç içinde bu sabotaj o kadar belliydi ki biz tribünden gördük Rijkaard'ın kenardan görmemesine imkan yok, alın görün otoritemi sarsmak pahasını savunduğunuz oyuncuları dedi mesaj vermek istedi diye düşünüyorum.

Kimine çok ütopik gelebilir, kimine komik gelebilir ama ben gerçekten böyle düşünüyorum.

Bu arada Ertem Şener twitter'da demin ayzmış Hikmet Karaman ile anlaşma sağlandı 48 saat içinde açıklama yapılacak diye. Valahi billahi tillahi şu an biri nasılsın dese iyiyim dediğim an ağlayacak durumdayım. Nutkum tutulmuş durumda allahtan konuşmuyorum yazıyorum.

Allahtan geçen sene bu kararlar alınmadı çünkü o zamanda en favori hoca Yılmaz Vuraldı onu alırdık klübe. Şu an popüler olanın Hikmet Karaman olması bir yönden şansımız. Allah göstermesin Bülent Uygun Buca ile iyi başlsaydı neler olurdu.

Bu haftayı sessiz geçiririm ben ama Antalya maçım çok sesli olur Sanmıyorum Adnan Polat'ın bu hamelden sonra Aralık ayında hala GS başkanı olarak kalabileceğini. Işın Çelebi içinse, Adamsın sen Işın Ağabey diyorum. Adam kere Adamsın!!!

Bence zaten hafta ici acıklamalarında bir kac oyuncunun yolu altyapıya düsücek gibi ADNAN POLAT sözün eri ise F.R ile sezonu bitrir yeni sözlemeyi gectim ama bunu yapması lazım...

Reha Muhtar,Hikmet Karamanın bugün 13.00 uçağıyla İzmire gidecekken saat 19 da İzmire gittiğini söyledi.Bu arada olan olmuştur ve tünelci başkanımız yaptığı hatalara bir yenisini daha eklemiştir bence.

Sadece gülüyorum ya :)

Servet ile Ayhan harcaya harcaya bitiremez Hikmet Karaman'ı.

Öyle bir şey olur da Servet ile Ayhan hala kadroda kalırlarsa, ben kendi adıma bir daha maç izlemeyeceğime, maça gitmeyeceğime ve futbolla ilgili kulübe tek kuruş katkı vermeyeceğime yemin ederim.

Nasıl İnter taraftarı bir Milan maçında tribünü bıraktıysa, bu senaryonun gerçekleşmesi halinde benzer bir senaryoyu Fener maçında görmek isterim. Pankartları ters asalım, bitsin gitsin.