Hiç iyi bir fikir değil Erdal
.
Sühan Cem' Alıntı:Şahsen ben Hakan Balta ve Servet'in takım için gönülden oynamadıkalrını düşünüyorum. Hakan gibi istikrar abidesi bir oyuncunun 4 aydır formsuz olmasının başka anlamı varsa daha kötü zaten. Aydın da az önce verdiğim anekdotta olduğu gibi takımı kafada bitirmiş. Mustafa'nın kötü oynamasının sebebi takımı sabote etmesi değil kapasite yetersizliği bence. Ama Kadıköy farklıdır o gün şahlar piyon olur piyonlar şah. Yeterki iste.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Hiç iyi bir fikir değil Erdal.
Erdal Can İçelli' Alıntı:O zaman az söyleniyorsa hepimiz küfür edelim bu oyunculara nasıl fikir ?
Erdal Can İçelli' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":3hdf6l7q]Hiç iyi bir fikir değil Erdal.
Gazanfer Tosun' Alıntı:Neill-Kewell-İnsua-Cana mutlaka oynamalı. Türklerden ise Sabri, Mehmet Batdal gibi kendilerine inanacağımız, gayretlerinden şüphe duymayacağımız oyuncular oynasın.
Doğan Sağlam' Alıntı:Eleştiri mücadele etmeyen oyuncuya yapılacaksa Ayhan'ın adını hiç kirletmeyelim.Zira Ayhan'a çok şey söylenebilir ama Sabri'de olduğu gibi mücadele etmiyor denemez.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Maçı sabote ettiğinden yüzde yüz emin olduğum iki kişi varsa birisi Servet diğeri Mustafa Sarp'tır. Sühan abi Mustafa'nın sınırlarını çok iyi biliyorum ama dün bilerek yapmadıklarını ben şahsen çok net gördüm. Tekrar tekrar konuşup sinirlerimi bozmak istemiyorum ama şunu çok net söyleyebilirim ki Mustafa'yı değil Galatasaray forması ile görmek adını bile anmak istemiyorum artık, tabiki Servet ve bir kaç kişi için daha geçerli söylediklerim.