SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

bizim takımın biletleri ne zaman çıkıyor ? çıkmadıysa gidip sabahlayacağım da...

Gram heyecan yok, gram!

Hepimiz hoca olayına bağlandık, şu anda ne düşüneceğiz ne yazacağız bilmiyorum. Ne desek boş ama bir sözümüz var; En kötü gün bugünse bugünde Galatasaray!

Can Altay' Alıntı:
Sadece gülüyorum ya :)

Servet ile Ayhan harcaya harcaya bitiremez Hikmet Karaman'ı.

Öyle bir şey olur da Servet ile Ayhan hala kadroda kalırlarsa, ben kendi adıma bir daha maç izlemeyeceğime, maça gitmeyeceğime ve futbolla ilgili kulübe tek kuruş katkı vermeyeceğime yemin ederim.

Nasıl İnter taraftarı bir Milan maçında tribünü bıraktıysa, bu senaryonun gerçekleşmesi halinde benzer bir senaryoyu Fener maçında görmek isterim. Pankartları ters asalım, bitsin gitsin.

Bende diger arkadaşlar gibi çevremdeki düşünüyorum.Servet,Hakan,Ayhan hala kadroda kalırsa sizin gibi yapacağız ne bir maça gitmek var ne de klübe bir katkı. İnter taraftarlarının yaptıklarını bizim yapmamız imkansız.Nedeni belli, bazı taraftarların yönetim tarafından uzaktan kumanda gibi yönlendirilmesi.

Derbi Biletleri Perşembe Günü Satışta

24 Ekim Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı?nda oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçı için Galatasaray?a ayrılan Misafir Tribünü biletleri 21 Ekim Perşembe günü satışa çıkacak.

İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği biletler, sabah saat 10.00?dan itibaren Ali Sami Yen Stadı gişelerinden kimlik bilgisi karşılığı 1 kişiye en fazla 2 bilet şeklinde satışa sunulacaktır

En kötü gün bugünse bugünde Galatasaray!..
Şimdi realite konuşsun..
Rakip takım istediği kadar iyi olabilir vs. bu benim için öneml değil önemli olan bizim ne durumda olacağımız..
Kendi ayarımız bir takımla oynuyoruz ayriyeten hersene onlarda olan dış güçler bu maçta bizde bkz yeni hocanın gazı,takımın kendini affettirmek istemesi beyaz bir sayfa açılmak istenilmesi vs..
Her sene Cimbom bu sene Kadıköyü dar eder naralarıyla gittik medyanın oyununa düştük rakip takıma ne önlem aldık nede gerektiği kadar önem verdik bu maçta herşey tam tersi olacak konsantre olan biz burnu havada olan onlar olacak..
Ben rahatım o sene bu sene..
Yenmemiz halinde bu demek değildir ki Hakan Şükürün vs. takımın başına gelmesi (kim gelirse gelsin Rijkaard olamaz hiçbiri sen ayrıydın hocam futbolcu denilen karaktersizler seni anlayamadılar) sayesinde yendik tamamen futbolcuların kulağının çekilmesiyle yendik..
Sonrası mı ?
Onu düşünen yok zaten yönetimde Rijkaardıda gönderdiler kısa vadede üstüste galibiyetler alabiliriz herşey unutulur büyük ihtimalde bu karaktersizlerin kafalarına göre ligde bir sıra alırız..

Haftasonu Türkiye'nin en büyük derbisi var, konuştuğumuz konulara bakın. Trajikomik bi vaziyet bu harbiden. Barış'ın da dediği gibi, gram heyecan yok..

Yani bu maçın olduğu haftada bile gram heyecan bırakmayacak kadar kötü ya işler.. Ne gelir be elden, yazıklar olsun demekten başka..

Klübe mail attım. Hafta sonu Kadkıöydeki maça Servet'i götürmeyin. Kadıköydeki bir maçta GS formalı birisine küfür etmek istemiyorum. Ama oynarsa maç boyu ona küfür edeceğim stadda dedim. Ki tribüne çağırtıp küfür edeceğim biliyorum bu sözlerim ağır oluyor ama bunlar en hafifletilmiş şekli gibilerinden bir mail idi.Ki gerçekte bu.

Bende az önce Lig TV yi aradım GS TV üyeliğimi kapadım yarında bankaya gidip GSBonus u kapatıcam. Bu Servet ve türevleri için bu klübe verdiğim maddi desteğe yazık.

Adettendir maç havasına girmek için bir kadro yazayım:)

Sabri--Gökhan--Neill--İnsua
------Cana--Ayhan
--Elano--Misimoviç--Kewell
---------Batdal

Baros büyük ihtimalle oynamayacak. Oynarsa Elano Yerine Baros oynayabilir. Ya da Batdal çıakr Baros girer İnsua yerine Hakan ya da Çağlar oynar.

Sühan Cem' Alıntı:
Klübe mail attım. Hafta sonu Kadkıöydeki maça Servet'i götürmeyin. Kadıköydeki bir maçta GS formalı birisine küfür etmek istemiyorum. Ama oynarsa maç boyu ona küfür edeceğim stadda dedim. Ki tribüne çağırtıp küfür edeceğim biliyorum bu sözlerim ağır oluyor ama bunlar en hafifletilmiş şekli gibilerinden bir mail idi.Ki gerçekte bu.

Bende klübe email atacağım email adrei nedir acaba gönderebileceğim?

Uye degilim iste)) Ama yazmam gereken bazı hususlar var..Çok acil..Çok doluyum.Utanıyorum.Olası bir ruhsuz mücadele sonrası ben şahsen florya hem yakın orada olacağım.

Servet gelirse sizden maça gideceklere ricam ortak hareket edin.Bu oyuncuyu protesto edin.Daha aslında bir çok oyuncu var sarı-kırmızı renklere uyuşmayan ama bu Servet tamamen bir sorun.

Bu maçın kadrosu bence sürpriz isimlerle dolu olacak. Fatih Terim sürprizleri sever. Bu maçın pozisyon anlamında kısır olacağını düşünüyorum. Ayrıca Rijkaard'ın gitmesine şahsen üzüldüm, neticede onun gitmesi sadece basit bir teknik direktör değişikliği değildir aynı zamanda düşündüğümüz futbol devriminin tarihin derinliklerine gömülmesidir. Bakalım gelecek ne getirecek?...