Şu anki halet-i ruhiyeniz

Herkesi sarmış olan grip furyasına ben de dün katılmış bulunmaktayım.Boğazlarım feci durumda,ateş ,baş ağrısı,halsizlik vs...Doktor 3 günlük rapor verdi..Stajıma gidemicem bu hafta en çok ona üzülüyorum :( ...Ama öğrencilerime hastalığı bulaştırıp vicdan azabı çekmektense katlanıcaz 3 güne :(

Emre Doğan' Alıntı:
Ben şimdi sabahın 8inde nasıl kalkıpta okula gideyim ?? Var mı bir cevabı olan ? :( :( :(
Mezun olana kadar böyle Emre'cim yapacak bir şey yok :) . Sporcular nasıl erkenden idmanlarına gidiyorsa, işçiler nasıl işlerine erkenden gidiyorsa bizde tıpıış tıpış gidecez :)

Ama bir gün bu çile bitecek sonra bizlerde çoluk çocuk, iş güç sahibi olacaz ve sonunda da ölecez. :)

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":3dcj93qx]Ben şimdi sabahın 8inde nasıl kalkıpta okula gideyim ?? Var mı bir cevabı olan ? :( :( :(
Mezun olana kadar böyle Emre'cim yapacak bir şey yok :) . Sporcular nasıl erkenden idmanlarına gidiyorsa, işçiler nasıl işlerine erkenden gidiyorsa bizde tıpıış tıpış gidecez :)

Ama bir gün bu çile bitecek sonra bizlerde çoluk çocuk, iş güç sahibi olacaz ve sonunda da ölecez. :)[/quote:3dcj93qx]

Biraz açayım o cümlemi.Okula gidecem ama hemen derse girmiyorum :) Önce 11de idmana ondan sonra da derse girecem.Ama nasıl olacak bakalım. :(

Emre Doğan' Alıntı:
Ben şimdi sabahın 8inde nasıl kalkıpta okula gideyim ?? Var mı bir cevabı olan ? :( :( :(

06.45 de kalkıp 07.15 de servise bindiğinde bugünleri çok arayacaksın emre..
üstelik okul gibi yaz tatili, kış tatili, kar tatili yok..
devamsızlık yapma hakkın yok..
keşke ben de yine beyazıt'ta olabilsem..
bir de 8 i beğenmiyorsan kalkma saati olarak askere gittiğinde konuşalım..
7 buçukta kalktığında öğlen 12 ye kadar uyumuş gibi hissedersin : )

Öyle deme Emre abi,insan uyku konusunda hiç tatminkar olamıyor ancak bulunduğu anı düşünüyor.Bende iki gün saat sekizde kalmak zorunda kalıyorum,bana eziyet gibi geliyor o iki gün.Bir kaç sene önce liseye giderken atlıda kalkıp,herkes sıcacık evinde mışıl mışıl uykusunu uyurken,güneşin bile doğmadığı,soğuk kış günlerinde yollara düşüyorduk ama bugün o günleri düşünüp insan sekizde kalktığına şükredemiyor:)

öyle öyle..
ben öğrenciyken mesela ilk 3 sene boyunca sabah derslerine gitmezdim..
kalkmaya üşenip gitmediğim finaller bile olmuştur..
yıllığımda falan yazıyor..
içinde bulunulan şartlara göre memnuniyet değişiklik gösterir..
doğrudur..

Her gün 6.30'da kalkıp okula giden bir insan nasıl bir ruh haline sahipse o durumdayım. Bir de anadolu lisesindeyiz. Sen ilkokulların okullarını yapma yazın sonra getir bizim okula koy. Oh ne güzel...