Şu anki halet-i ruhiyeniz

Keskin bir şutör modundayım :) Durmadan bi sonraki maç napıcam diye düşünüyorum kafamda maçı oynuyorum...Yani anlıycağınız kafayı yedim :) :) :)

2 hafta aradan sonra bugün okula gittim. Karne ne alemde merak ettim öğreneyim, hem de bizim arkadaşlar falan özledim haliyle gideyim de hem moral olsun keyfim yerine gelsin, değişiklik olsun diye okula gittik. Hani derler ya iyi haberler hep üst üste gelir diye bu doğru. Karneyi sordum hocaya da sonuçları öğrendim şu anda sınıf birincisi durumundaymışım. Okul puanım sanırım bu duruma göre; 75-80 arası gelecek geçen yılları da hesaba katarsak. Bu haber beni çok sevindirdi zaten bekliyordum da böyle bir şey. Hastalığım da geçiyor gibi yarın da karneyi aldıktan sonra hastaneye gideceğim doktor tekrar kontrol edecek. Tek sorun 2 haftalık test çözemedim adam akıllı eksiklerim oluştu. 15 tatilde bütüm eksiklerimi gideririm, 2. döneme bomba gibi dönerim. Umarım herşey istediğim gibi olur da bir an önce toparlanırım. Şu anda her şeye rağmen mutluyum. Yarın basketbol oynamak istiyorum, havalar çok güzel... Umarım bu da gerçek olur. Özledim o sahadaki potaya değirmen vurmayı... ;)

Burak Ceyhan' Alıntı:
2 hafta aradan sonra bugün okula gittim. Karne ne alemde merak ettim öğreneyim, hem de bizim arkadaşlar falan özledim haliyle gideyim de hem moral olsun keyfim yerine gelsin, değişiklik olsun diye okula gittik. Hani derler ya iyi haberler hep üst üste gelir diye bu doğru. Karneyi sordum hocaya da sonuçları öğrendim şu anda sınıf birincisi durumundaymışım. Okul puanım sanırım bu duruma göre; 75-80 arası gelecek geçen yılları da hesaba katarsak. Bu haber beni çok sevindirdi zaten bekliyordum da böyle bir şey. Hastalığım da geçiyor gibi yarın da karneyi aldıktan sonra hastaneye gideceğim doktor tekrar kontrol edecek. Tek sorun 2 haftalık test çözemedim adam akıllı eksiklerim oluştu. 15 tatilde bütüm eksiklerimi gideririm, 2. döneme bomba gibi dönerim. Umarım herşey istediğim gibi olur da bir an önce toparlanırım. Şu anda her şeye rağmen mutluyum. Yarın basketbol oynamak istiyorum, havalar çok güzel... Umarım bu da gerçek olur. Özledim o sahadaki potaya değirmen vurmayı... ;)

önce geçmiş olsun bir şey sorcam lise 3 mü lise 4 mü

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":1o6bpho0]Allah'ım sen sabır ver!
E-Okul!!!
Son hafta olduğu için kapatmış olabilirler Uğur. Karneyi bekle. : )[/quote:1o6bpho0]

kapatmışlardı ama bu akşam 7 den sonra açtılar ama ne biçim veritabanı yapmışlarsa kimse giremiyor saat 7,15 den uğraşıyom olmuyor doğru düzgün bir şey yapacaklar onuda beceremiyorlar

Ah şimdiki gençlik!.. : )

Eskiden karne gününün bir heyecanı vardı. Şimdi bir hafta öncesinden kim hangi dersten, hangi notu almış, biliyor.

Yoğun ısrarlara rağmen hiçbir öğrencime, karnesinde kaç olacağını söylemedim. "Biraz sabır ve heyecan..." diyorum. : )

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":3dpoe6a0]Allah'ım sen sabır ver!
E-Okul!!!
Son hafta olduğu için kapatmış olabilirler Uğur. Karneyi bekle. : )[/quote:3dpoe6a0]
Abi zaten bugün saat 19:00'a kadar giremiyorduk. Karne işlemleri yüzünden. Açıldıktan sonra herkes tabi yüklenince...
Neyse o kadar önemli değil. Yarına heyecan olur... :)

Bu arada adaşıma da tebrikler... (Burak Ceyhan) Umarım ÖSS'de istediğin gibi geçer...

Burak okul 1. dersen bu yılın mı yoksa 4 yılın birden mi?
Burak Ceyhan' Alıntı: