Melo oynayacaktır maçta. TFF sitesi o kadar güncel değil. Aynı listeye baktığımızda Culio yok. Sıkıntı olmayacaktır.
İkinci cümle olmamış Abi. Herkes aynı düşünceye sahip olsaydı ne işi vardı Gsbasket'in, Alisamiyen.net'in, Sözlüğün?Amrabat nasıl en faydalı oyuncu oluyor abi. "Nasıl" izliyorsunuz maçları.
Bu adamda zerre kadar futbol zekası yok. 2 çalım attı diye gözünüzü boyamasın.
Hele Arsenal maçında yaptıkları. İsyanımın baş sebebidir.
Hamitle birlikte takımın belini büken oyuncudur kendisi. İkisininde yeri yok Galatasarayımızda.
Bence bu kadro ile çıkmalıyız. Hamit hazırlık maçlarında rezalet performans verdi. Takımın el freni konumunda şu an.Arsenal maçında iyi uyumlu olan Semih-Chedjou'yu bozmayacaktır Terim. Hazırlık dönemini verimli geçiren ve iyi oynayan Emre-Engin de oynamalı süper kupada.Amrabat'ın oynamasını çok isterdim ama ne yazık ki yabancı kontenjanı.En ideal 11 bu gibi duruyor bana.
Yedek olarak da
Burak
Umut
Hamit
G.Zan
Sabri
Eray
Futbol zekası olmadığına katılıyorum ancak o "iki çalımı" kanatlarda Amrabat haricinde kimseden göremiyoruz maalesef. Eimizde Robben var da, ben mi bilmiyorum?Amrabat nasıl en faydalı oyuncu oluyor abi. "Nasıl" izliyorsunuz maçları.
Bu adamda zerre kadar futbol zekası yok. 2 çalım attı diye gözünüzü boyamasın.
Hele Arsenal maçında yaptıkları. İsyanımın baş sebebidir.
Hamitle birlikte takımın belini büken oyuncudur kendisi. İkisininde yeri yok Galatasarayımızda.
Futbol zekası olmadığına katılıyorum ancak o "iki çalımı" kanatlarda Amrabat haricinde kimseden göremiyoruz maalesef. Eimizde Robben var da, ben mi bilmiyorum?
Hamit'i de Terim'in vazgeçilmezi olduğu için yazdım Şinasi Bey... Beğendiğimden değil. Fatih Hoca banko oynatacaktır yine...
Hakan Balta'yi 11'e yazmaya bir turlu gonlum el vermiyor, Gokhan'i kullanirsak Chedjou tribune cikacagindan kulubede stoperimiz kalmiyor bu sefer de. Gokhan'in da her an sakatlanabilen bir isim oldugunu dusununce bu da buyuk risk olur. Malesef Eboue tribune cikmali diye dusunuyorum. 11'im de soyle:
Muslera
Sabri-Chedjou-Semih-Riera
Engin-Melo-Selcuk
Sneijder
Burak-Drogba