Survivor Karayipler

' Benim tahminimce şu 7 kişi arasında oylama yapılsa 1)Derya 2)Nihat 3)Taner 4)Taçmin 5)Tefik 6)Özge 7)Ebru sıralaması olur.. '

Daha önceki bir mesajımda bunu söylemiştim. Arkasındayım da. Derya'nın oy potansiyeli kimsede yok bence.. Oylamada da sürpriz çıkmadı. Nihat Doğan'ın oyları Tefik'e gider dediler, oylama sonucu %70'e %30.. Ezip geçti Derya Büyükuncu...

Survivor'da finale kalan ilk isim Derya oldu böylelikle aldığı semboller sayesinde. Geriye 2 kişi kaldı, bakalım kimler büyük finale ulaşabilecek.. Kalbim gönüllüler Taner ve Taçmin'in kalmasından yana..

buraya bakmayım diyorum ama muhteşem galibiyetimiz yüzünden baktım :) yani taner ve derya diyenlere çok sinirleniyorum .. ve yuh diorum nasıl bir gözdür nasıl bir algılamadır bu anlayamıyorum ...

Tam bir Survivor olan Tefik elendi.Tüm gün yatıp sadece yarışmalara katılan,sürekli başkalarının eteği altına giren Derya adada kaldı.
Adaletli olmadı!

Her ikisini de sevmem ama Tefik için diyebileceğim şey yiğidi öldür ama hakkını yeme.Objektif gözle bakınca yarışmayı kazanmayı hakeden bir numaralı isimdi.Fazla söze de gerek yok artık.

Yarışmayı en çok hakeden adamdı Tefik.Yazık oldu.Derya nın ne olduğu Taner olayında ortaya çıktı ama hala temiz çocuk numaraları yapıyor beyefendi.

Doğan'ın da dediği gibi Amerikada GS nin parasını uzun yıllar yiyen,istediği turnuvaya katılıp istemediğine bahane göstermeksizin katılmayan bir adam Derya.İnşallah kazanmaz yarışmayı.Nihat ya da Taner'in kazanmasını isterim.

3T'yi kimse durduramaz,o bir gladyatör ooo yeahhh dude ! :D

Dokunulmazlık oyununda Taner nihatla fena dalga geçmiş,içimin yağları eridi valla :D

Büyük final için son iki haftaya girilen Survivor Ünlüler-Gönüllüler’in yarışmacıları günden güne eriyor. 58 gündür adada olan yarışmacılardan Nihat Doğan 80 kilodan 66 kiloya, Taner 86 kilodan 72 kiloya, Derya Büyükuncu 96 kilodan 86 kiloya, Taçmin 63 kilodan 53 kiloya, Özge Ulusoy ise 59 kilodan 55 kiloya indi.

HİÇ BALIK TUTAMIYORLAR

Adanın zorlu koşullarında yaşam mücadelesi veren yarışmacıları eriten diyet listesi şöyle oluştu:
"Sabahları yarım hindistancevizi, öğlen iki adet çiğ muz, akşamları tuzlu okyanus suyunda haşlanmış bir tabak muz, yakalanabilirse haftada bir yağsız okyanus balığı, gün boyu spor ve bol bol hareket..."

Şu Survivor'a katılırsam tek zorlanacağım şey yemek olacak,sık sık acıkan biri olarak adada dayanmam zor olur ama yemek olsun ben adada kalırım dönmem,yalnızlık,doğa şartları etkilemez beni yeterki yemek olsun :D

özge ulusoy elendi oy oranları %48 e %52 nihat lehine oldu.Özgenin bu kadar az farkla nihat a karşı elenmesi beni çok şaşırttı cidden.

Bu kadar oyu Özge sevildiği için değil, Nihat Doğan'ı antipatik bulanlar desteklediği için almıştır bence. Nihat Doğan haftaya dokunulmazlığı alamazsa elenir diye düşünmekteyim

Bu kadar oyu Özge sevildiği için değil, Nihat Doğan'ı antipatik bulanlar desteklediği için almıştır bence. Nihat Doğan haftaya dokunulmazlığı alamazsa elenir diye düşünmekteyim
olabilir ama sanmıyorum ki nihat haftaya oyunu kaybetsin acun nihata göre bir oyun bulur dokunulmazlığı nihat alır taner tacmin oylamasında da tacmin gider gerçi kıbrısta oylama sonucu açıklanacakmış acun öyle dedi

olabilir ama sanmıyorum ki nihat haftaya oyunu kaybetsin acun nihata göre bir oyun bulur dokunulmazlığı nihat alır taner tacmin oylamasında da tacmin gider gerçi kıbrısta oylama sonucu açıklanacakmış acun öyle dedi

Benim öngörüm Taçmin'in oy potansiyelinin Özge'den fazla olduğu. Bunla orantılayınca neden olmasın.. Nihat Doğan'ı sevmeyen biriyim, bunu bi kenara bırakırsak bu yarışmayı anlamlı kılacak şeylerden biri 1.sinin Gönüllüler'den biri olmasıdır. O yüzden umarım Nihat Doğan elenir..

Milli yüzücü Derya Büyükuncu, kendisini gazetedeki köşesinden eleştiren Hıncal Uluç'tan 3 bin TL tazminat almaya hak kazandı.

Survivor Adası’nda finalist olmak için mücadele veren milli yüzücü Derya Büyükuncu’ya mahkemeden iyi haber geldi. Büyükuncu, avukatı Nurettin Özbekrem aracılığıyla İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne yaptığı başvuruda gazeteci Hıncal Uluç’un 21 Temmuz 2010 günü Fanatik Gazetesi’nde kaleme aldığı “Derya palavra bir efsane” başlıklı yazısında kendisine hakaret ettiğini ve toplum önünde küçük düşürdüğünü iddia etmişti.

Büyükuncu, Hıncal Uluç tarafından ortaya atılan ve yüzme federasyonundan aylık 10 bin dolar maaş aldığı iddiasının da gerçek olmadığını belirtmişti. Mahkeme milli yüzücünün Uluç’tan talep ettiği 100 bin TL manevi tazminatın bir kısmını kabul etti. İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin hükmüne göre Uluç, Büyükuncu’ya faizleriyle birlikte 3 bin TL tazminat ödeyecek.