'Survivor Kızlar Erkekler'

Yılın macerası 'Survivor Kızlar- Erkekler' Acun Ilıcalı ile yine SHOW TV'de...

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor Kızlar Erkekler' 17 Nisan Cumartesi akşamı Show Tv'de başlıyor.

Var mısın Yok musun yarışmasının unutulmayan yarışmacılarının Panama'da hayatta kalma mücadelelerini heyecanla izleyeceksiniz..

Vahşi doğada hayatta kalmak için mücadele veren yarışmacılarımızın ne yatacak yerleri ne de yiyecek yemekleri var.. Tek amaçları hayatta kalmak olan yarışmacılar zorlu 45 günün sonunda aynı zamanda 500 Bin TL'lik ödülün sahibi olmak için birbirleri ile kıyasıya rekabete giriyorlar.

Varmısın yokmusunda bi kıvırcık saçlı,tombik,balık etli Metin vardı.Adada açlıktan gözü dönmüş kertenkele'nin peşinden koşuyordu,abi yakalayın şunu yeriz :)

Survivor i kanal d de basladigindan bu yana izlerim ama ilk defa bu kadar az heyecanlandim varmisin yokmusun yarismacilarindan hepimiz sikildik ama olsun survivordir sonucta insallah acun ilicali bu programi daha da devam ettirir

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Keşke Kızlar-Erkekler yerine Aslanlar-Kanaryalar ı bir daha yapsaydı.Hem rekabet daha fazla olur hem daha çok izlenirdi.

Acun'un yaptığı bir yarışmada GS'lıalrın kazanmasına izin verilceğinimi sanıyorsun. Zırt pıtrt formatı deiştirip FB'lilerin kazanacağı şekilde bir son oyuna getirtiyor. Geçen gs-fb yarışmasında, FB'li o kızın finale kalamsı sağlandı ve onun kazanacağı bir yarışma ayarlandı yarı finallerde.. Demirleremi ne asılmışalrdı barfix gibi bişii. E bizim ağır ve iri çocukla kızımız haliyle fazla dayanamamıştı. O yarışmada kilonun zayıf olması büyük avantajdıı Acun'da bunu bildiğinden hafif olan iki FB'li (o zıpır ufaklık fb'li erkek ve kız) ufaklığın finale kalmasını sağlamıştı..

Konuyu görünce yazacaktım, izleyeyim öyle yazayım dedim. Fazla izlediğimi söyleyemem. Biraz baktım sadece.

Kızlarla erkeklerin yarışması bana hiç mantıklı gelmiyor. Karışık olsa, daha mantıklıydı. Zorluklar karşısında erkeklerin bünyeleri daha sağlam olacaktır çünkü.

Dediğim gibi; tam izlemedim. O yüzden, zorluk derecesini bilmiyorum.

Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde Nilgün olmayacakmış.Yerine Seda Aktuğlu yarışmaya dahil olacakmış.Varmısın Yokmusun daki en sevimli bayan yarışmacıydı bana göre Seda.Yarışmaya renk katacağı kesin.

Ayrıca Tuğçe her haliyle güzel =)

Güç oyunlarında kızların şansı yokta belki akıl oyunlarında şansları olabilir ki sanırım hep erkekler kazanıyor ;)
Ayrıca forumdaki hanımefendiler duymasın makyaj konusunda yazdıklarınızı :p
Kadınlar çiçektir :)

Erkeklerde gruplaşmalar başladı.Hem güçlü oldukları için hem de adalar birleşince sevgililerinle buluşup birlikte hareket edeceklerini düşündükleri için Furkan ve Hakan`ı göndermek istiyorlardı.İlk gönderecekleri Hakan olacaktı ama Hakan kızlar tarafından koruma altına alınınca Furkan gitti.Yalnız Furkan koruma altına alınabilirdi.Sevgilisi Furkan`ı koruma altına almak için oy vermedi Furkan`ın gideceğine ihtimal vermediği için Hakan`a oy verdi.Ama Furkan`ın gitmesindeki en büyük neden Aydın`ın döneklik yapması oldu.Furkan ve Hakan`ı çok seviyorum diyip hep sizin yanınızdayım diyip Oğuzhan`ların grubuna geçti.

Bu haftada koruma altına alınmazsa büyük ihtimal Hakan gidecek.

Aslında Aydın ın yaptığı doğru(çünkü adalar birleştiğinde 4 ü birbirini kollardı) ama bir tarafa farklı bir tarafa farklı konuşup döneklik yapması yanlış.
Ertan ve Oğuzhan ada sinir oluyorum.Ertan çok sinsi hiçbir iş yaptığıda yok.Oğuzhan sanki ordakiler çocuğuda azarlayıp duruyor herkesi.
Yarışmadaki en büyük favori İhsan ama Kızlar arkasında olursa Hakan da olabilir.

Adamım İhsan,Hakan'da artist bi havalar bi havalar,heralde adaya gelmeden önce herşeyi planlamışlar,adalar birleştiği zaman sevgililer ( furkan,hakan,gizem,berke ) 4 oy olacak ve istedikleri kişiyi gönderecekler bu şekilde mutlaka 500 bin'i bu dörtlüden biri alacaktı ve parayı paylaşacaklardı ama olmadı diğer taraf uyandı furkan'ı yolladılar,aslında hakan kızlar tarafından korunmaya alınmasaydı hakan gidecekti,bundan sonra hakan'ı kızların korumaya almadığı ilk hafta hakan gider.

Bu arada sarışın seda nasıl bir kız ya,ondan dünya'da heralde 1 tane vardır :)