'Survivor Kızlar Erkekler'

Esmer Seda'nın gitmesine çok sevindim inanılmaz derecede uyuz oluyordum kendisine,Acun'da kızları koruyor yok erkekler çok sert atıyormuş kum torbalarını sert atmazsa kızlar zaten düşmez,bu oyun yok hanımların biryeri acıyacak diye kibar kibar mı atacaklar.Şu parayı Hakan,Gizem,Berke dışında kim alırsa alsın üzülmem belli ki hepsinin ihtiyacı var ama bu 3 kişi oraya aşk yaşamaya gelmiş,orasının survivor olduğunu unutmuşlar.

Çok merak ediyorum yabancı ülkelerdeki Survivorlarda da 57 yaşında hiç bir güç yarışmasında yarışamayan adamlar bu kadar ileriye gidebiliyormu?

Yoksa bunlar birer kurgu mu?

Okan BAKIR' Alıntı:
Çok merak ediyorum yabancı ülkelerdeki Survivorlarda da 57 yaşında hiç bir güç yarışmasında yarışamayan adamlar bu kadar ileriye gidebiliyormu?

Aslanlar-Kanaryalar'dan önce yunanistan türkiye vardı orada yarışmayı derya diye bir adam kazanmıştı ve onun yaşıda tahminen 50'nin üzerindeydi

Okan BAKIR' Alıntı:

57 yaşında dediğiniz kişi kim acaba

Eren Bekdemir' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":uurj6hwt]Çok merak ediyorum yabancı ülkelerdeki Survivorlarda da 57 yaşında hiç bir güç yarışmasında yarışamayan adamlar bu kadar ileriye gidebiliyormu?

57 yaşında dediğiniz kişi kim acaba[/quote:uurj6hwt]

57Yaşındaki o adam Oğuzhan adındaki abimiz.Kısa boylu,göbekli ,eski oyun kahramanı Mario'yu hatırlatan abimiz.

Ama bu survivor sadece güç oyunlarından ibaret değil o yüzden 57 yaşındaki biride kazanabilir yarışmayı,ayrıca iyi kulis yaparsan sonlara kalabilirsin,Mutlaka 57 yaşındaki birininde yarışabileceği yarışmalar yapılıyor.

Bende bu haftaki bölümde Acun'a kıl oldum.Yarışma vardı neymiş erkekler kum cuvalını narin bi şekilde atsınmış yok ya harbiden Acun'a sinir oldum.Y zaten böyle bir yarışmada kızlarla-erkekleri rakip yapmak bi kere sacmalık,bir sürü güç gerektiren yarışma oluyo tabii ki eşitsizlik olucak.Ama kızlar ödül yarışında kendilerinden gecercesine yarışırken ozaman bi şey yok.

Bu arada Bursalı Ertan 'da biraz abarttı,Başak denen kızın dişini kırdı.Başak cok tatlı bi daha yanlış olmasın :) :)

Yok Ertan normal attı herzaman attığı gibi yani,ama kum torbası ona gelince Başak'ta elindeki hindistan cevizini dişine çarptırdı,Ayrıca dişi falan kırılmadı Başağın,kız sadece dişinin geriye kaydığını söyledi :)

Pekii o anlara dikkat ettin mi*Bne ölüyodum pazarcı Aydın'ı cok seviyorum,cok komik hallaeri var.Yarışmada Ertan ile ikisi en baştayda bi kızı düşürünce nasıl kendilerinden geciyolardı o hallleri cok komikti.Aydın bide gaza geldi ne var ya bende Beşiktaş çocuğuyum,delikanlıyım ne var hee :) :)

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Pekii o anlara dikkat ettin mi*Bne ölüyodum pazarcı Aydın'ı cok seviyorum,cok komik hallaeri var.Yarışmada Ertan ile ikisi en baştayda bi kızı düşürünce nasıl kendilerinden geciyolardı o hallleri cok komikti.Aydın bide gaza geldi ne var ya bende Beşiktaş çocuğuyum,delikanlıyım ne var hee :) :)
Aydın adamım ya,çok matrak adam,hele onun dansına bitiyorum yok böyle birşey :)

Çok insan tanıdım Aydın gibi döneğine rastlamadım.Umarım bunlar da kurgu değildir.Çünkü program Hakan ve diğerleri moduna girdi.

Sınıf arkadaşım pazar günü Beşiktaş'ta Aydın'ı görmüş , yine başka bir arkadaşım Oğuzhan'ın uzaktan akrabası o da eve dönmüş.Bitmedi sanıyorum program daha öyleyse Hakan planlarını gerçekleştirmiş olabilir.

Doruk Ünlü' Alıntı:
Sınıf arkadaşım pazar günü Beşiktaş'ta Aydın'ı görmüş , yine başka bir arkadaşım Oğuzhan'ın uzaktan akrabası o da eve dönmüş.Bitmedi sanıyorum program daha öyleyse Hakan planlarını gerçekleştirmiş olabilir.
Hakan'ıda İstanbul'un bazı yerlerinde gördüklerini idda edenler var :)

Bu yarışma ocak şubat gibi yapıldı zaten arkadaşlar. Maximum marta sarkmıştır. Malum yarışmalar Arjantin'de yapılıyor. Orada yaz sürecinde yarışmak için bizim kışımıza denk geliyor. Büyük ihtimalle son 4 e kalanlar belli olduktan sonra haziran veya temmuz başı onların yarışmaları Türkiyede bir şekilde yapılır. GS-FB de böyle yapılmıştı.

Benim dikkatimi çeken başka bir husus var. Bu yarışmadaki erkekler her geçen gün kaptan mağara adamına dönüşürken bu kızlar nasıl hala aynı derecede kalıyor? Görüntü kirliliği olmasın diye ufaktan restore mi ediyorlar acaba? :)