Acun'un yeni sezondaki survivor teması: Ünlüler-Ünsüzler başka bir deyişe ünlüler ve yurdum vatandaşı.
Aslanlar-Kanaryalar'dan önce yunanistan türkiye vardı orada yarışmayı derya diye bir adam kazanmıştı ve onun yaşıda tahminen 50'nin üzerindeydiOkan BAKIR' Alıntı:Çok merak ediyorum yabancı ülkelerdeki Survivorlarda da 57 yaşında hiç bir güç yarışmasında yarışamayan adamlar bu kadar ileriye gidebiliyormu?
Yoksa bunlar birer kurgu mu?
Okan BAKIR' Alıntı:Çok merak ediyorum yabancı ülkelerdeki Survivorlarda da 57 yaşında hiç bir güç yarışmasında yarışamayan adamlar bu kadar ileriye gidebiliyormu?
Eren Bekdemir' Alıntı:[quote="Okan BAKIR":uurj6hwt]Çok merak ediyorum yabancı ülkelerdeki Survivorlarda da 57 yaşında hiç bir güç yarışmasında yarışamayan adamlar bu kadar ileriye gidebiliyormu?
Yarışmayı kazandığında Derya 45 Yaşındaydı.Ali Ömer Horzum' Alıntı:Derya 40 yaşındaydı.
Aydın adamım ya,çok matrak adam,hele onun dansına bitiyorum yok böyle birşeySercan Karabıçak' Alıntı:Pekii o anlara dikkat ettin mi*Bne ölüyodum pazarcı Aydın'ı cok seviyorum,cok komik hallaeri var.Yarışmada Ertan ile ikisi en baştayda bi kızı düşürünce nasıl kendilerinden geciyolardı o hallleri cok komikti.Aydın bide gaza geldi ne var ya bende Beşiktaş çocuğuyum,delikanlıyım ne var hee
Hakan'ıda İstanbul'un bazı yerlerinde gördüklerini idda edenler varDoruk Ünlü' Alıntı:Sınıf arkadaşım pazar günü Beşiktaş'ta Aydın'ı görmüş , yine başka bir arkadaşım Oğuzhan'ın uzaktan akrabası o da eve dönmüş.Bitmedi sanıyorum program daha öyleyse Hakan planlarını gerçekleştirmiş olabilir.
Seda finale kalmış abi,500 bin tl'yi alıp öyle gelecekMurat İNAL' Alıntı:Seda'yı gören yok mu Seda yı