Acun Ilıcalı açıkladı çekimler bitmiş tüm yarışmacılar ve acun ılıcalı Türkiye'ye dönmüş
Halil İbrahim' Alıntı:Benim dikkatimi çeken başka bir husus var. Bu yarışmadaki erkekler her geçen gün kaptan mağara adamına dönüşürken bu kızlar nasıl hala aynı derecede kalıyor? Görüntü kirliliği olmasın diye ufaktan restore mi ediyorlar acaba?
Sühan Cem' Alıntı:Yarışma ile ilgili spoiler versem mi acaba Finale iki kişi kaldı kalanlar belli. Final Temmuz'da..
Söylesene abiSühan Cem' Alıntı:Yarışma ile ilgili spoiler versem mi acaba Finale iki kişi kaldı kalanlar belli. Final Temmuz'da..
Uğur GÜVEN' Alıntı:Bursalı Ertanıda pazarcı Aydınıda hiç sevmedim sevmiyorum.Adamlar 2 yüzlünün teki.Bakalım Hakan üzerinden oynadıklarından bireysel oyunlara geçilince nolcak.Lost taki Others olayına döndü olay Hakan ve Others
Dostum biraz daha dikkatli izlemeni tavsiye ederim.Hakanın o sevimli yüzünün altında ne sinsilikler yattığı kabak gibi ortada özellikle bu haftaki bölümüde izle sevgilisi olan kızla ne dümenler ceviriyor.Kıza diyor: Cok önemli planlarım var,bak gör neler olacak neler,Gizemde gevrek gevrek gülümsüyor ah ah ah sen yokmusun sen.
Bursalı Ertan harbiden sağlam delikanlı,Hakanın yüzüne karşı söylüyor Hakan seni yollayacağız ya boşa uğraşma filan.Hakan gibi arkadan iş cevirmiyor.
Sühan Cem' Alıntı:söyleyeyim ama heyecanınız kalmaz diye söylemek istemedim. Final Temuz da
Spoiler
Hakan ile ihsan finale kaldı
Hüseyin Karaçil' Alıntı:Yarışmadaki en büyük favori İhsan ama Kızlar arkasında olursa Hakan da olabilir.
Aynen öyle..Burak Barut' Alıntı:Hakan adam gibi adamdır Galatasaraylıdır.
Ertan dansözüsün finalde olmamasına çok sevindim.