'Survivor Kızlar Erkekler'

Halil İbrahim' Alıntı:
Benim dikkatimi çeken başka bir husus var. Bu yarışmadaki erkekler her geçen gün kaptan mağara adamına dönüşürken bu kızlar nasıl hala aynı derecede kalıyor? Görüntü kirliliği olmasın diye ufaktan restore mi ediyorlar acaba? :)

Kızların da hepsi görüntü kirliliği zaten hepsi makyajsız,varmısın yokmusundaki hallerini hatırlıyorum aaah makyaj sen nelere kadirmişsin.Ama Başakcığım hariç onun doğal halide güzel.

En komikte Pazarcı Aydın ya yolda görsen sarılcam boynuna saçlar sapsarı,sakallar bembeyaz iyice oldu papağan gibi :)

Survivor ile ilgili diğer forumlarda denk geldiğim düşünceler,okurken cok güldüm .Burda paylaşmak istedim.Resmen hepsi şamata buyrun;

1-Kizlara dikkat edin.kaslari hep alinmis sekilde. Koltuklatlari puruzsuz. Kizlar sozde adada balik agi buluyor. Onu kayaliklara setiyorlar kayaliklarda denize uzak. Sabah bi kalkiyorlar, kocaman balik takilmis aga. Insanlar ac kaldiklarina inanmadigi icin kilifina uydurmuslar yine. Tamamen duzmece yarisma. Cekimler disinda ordaki klubelerde kaliyorlar.

2-Çekimler olur akşam ve sabah çekimleri ozaman gelirler adaya otelden.
orda balık falan yakalarlar yalandan işte o şekilde olur.

3- Onu bunu bırakın. Kameramanlar da mı birşeyler yemiyorlar ? ya da kızların gözünün önünde yiyip vermiyorlar mı ?

4- Bugün tekrarını veriyorda, kızlar balık tuttuğunda röportaj sırasında arkadan denizin orda elinde frizbi ile gezen adamı gören oldu mu?

5-Herkes tam fikir kurmaca oldugunda
acunu bunlar hakkında acıklama yapması lazım kişisel bakımları , dışkılamaları , içeçek su .vs nasıl cözuldugu hakkında

6-kişisel bakım : birbirlerini temizliyorlar
dışkılamaları : at kaç yada yap göm yöntemi
içecek su : acun baba sağolsun sabah akşam yemek getiriyor

7-E heralde kurmaca olcak koca adayı kiralıcak halleri yok

8-Az once balik pisirdiler sonrada ustune limon siktilar baligin. O adada limonu nerden buldular ya.

Zaten yarışma heybeliada'da çekiliyomuş :) :) :)

''Adalar birleştiği zaman, oyunlar bireysel olucak. Oyunu kazananın 2 oy kullanma hakkı olucak. Panamadaki cekimlerimiz yaklaşık 10 önce bitti. Bütün yarışmacılarla ben istanbula döndük.''

Acun Medyadan alıntıdır.

Bursalı Ertanıda pazarcı Aydınıda hiç sevmedim sevmiyorum.Adamlar 2 yüzlünün teki.Bakalım Hakan üzerinden oynadıklarından bireysel oyunlara geçilince nolcak.Lost taki Others olayına döndü olay Hakan ve Others.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Bursalı Ertanıda pazarcı Aydınıda hiç sevmedim sevmiyorum.Adamlar 2 yüzlünün teki.Bakalım Hakan üzerinden oynadıklarından bireysel oyunlara geçilince nolcak.Lost taki Others olayına döndü olay Hakan ve Others

Dostum biraz daha dikkatli izlemeni tavsiye ederim.Hakanın o sevimli yüzünün altında ne sinsilikler yattığı kabak gibi ortada özellikle bu haftaki bölümüde izle sevgilisi olan kızla ne dümenler ceviriyor.Kıza diyor: Cok önemli planlarım var,bak gör neler olacak neler,Gizemde gevrek gevrek gülümsüyor ah ah ah sen yokmusun sen.

Bursalı Ertan harbiden sağlam delikanlı,Hakanın yüzüne karşı söylüyor Hakan seni yollayacağız ya boşa uğraşma filan.Hakan gibi arkadan iş cevirmiyor.

Senin gibi düşünüyorum bende Sercan,Ertan kameralara'da söylüyor,Hakan'ın yüzünede söylüyor seni eleyeceğiz diye,kulisinide gizli gizli yapmıyor,O yarışmada kulis olmasından doğal birşey yok ödülü almak için bunlarda yapılacak ama kulis'i gizliden gizliye yapanlar var,birde herkesin anlayacağı şekilde yapan Ertan gibi mert insanlar var,Hakan'ın yaptıkları daha yeni yeni çıkıyor ortaya,İlk gönderilen Metin'i adadan yollamak için kulis'i yapan oymuş,amaçta kemal abi'nin kolunu kanadını kırmak,ama Hakan kameralara çok iyi masum rolü yapıyor bu yüzden insanlar onu çok iyi sanıyor,tam tersi ertan'da herşeyi gizlemeden kameraların önünde yapıyor,bu yüzdende insanlar onu kötü sanıyor.

Ya bırakın bu kulis olaylarını arkadaşlar erkeklerden kim gittiki topu topu 2 kişi Hakanın yanlışı yok demiyorumki ama Ertanın Aydına topanıp 8 kişi etkilemesine açık açık hedef göstermesine kızıyorum ben.Hakanda Hakan.Hakan o ada için ne kadar şey yaptı nankörlük yapmasınlar.Çoğu oyunun kazanımasında ve erkeklerin bu kadar bariz üstünlük kurmasında Hakanın payı çok büyüktür.8 kişi Hakana kulis yapıyosa oda gider kızlarla yapar yani bundan doğal ne varki?Sonuçta hepsi 500 bin TL için yarışıyor.

Burak Barut' Alıntı:
Hakan adam gibi adamdır Galatasaraylıdır.
Ertan dansözüsün finalde olmamasına çok sevindim.
Aynen öyle..
Tuttuğu takımlardan belli kimin adam olduğu kimin olmadığı..
Kemalde adamdır oda Galatasaraylıdır.
Kemal dışında hiçbirinin masum olduğunu düşünmüyorum Hakanı suçluyorlar kendileri aynı hesapları yapıyorlar..
Umarım Hakan kazanır..

Neyse elalemin Hakan'ı,Ertan'ı bizi ilgilendirmez ama Ertan'ın Hakan'la aynı ortamda yüzüne karşı Hakan seni yollamadık hata yaptık,senin gitmen gerekiyor deyip.

Hakan'ın ise herkese abi,kardeşim deyip herkese gülerek arkalarından ne planlarım var kimse inanamıycak demesi hiç etik gelmedi bana.

Ama başta dediğim gibi Hakan olsa ne olcak Ertan veya Pazarcı Aydın bize paradan verecek olan var mı? yok :p

Finalin nasıl olacağıda önemli.1. Aslanlar-Kanaryalar daki gibi elenen yarışmacının oylarıylamı belirlenecek yoksa bir FİNAL yarışmasımı yapılcak.Eğer yarışmacıların oyları ile birinci seçilirse Hakan kesin birinci olur.