Sylvia Fowles

Tam emin değilim ama bizde kazandığı yıllık parayı vermeleri gerekiyor diye biliyorum.

17.1. Liglerde yabancı statüsüyle yer alan sporculardan herhangi bir kulüp adına sözleşme yaparak tescil olup lisans çıkaranlar, daha önce sözleşmeli olduğu kulübü ile her yıl Federasyon Yönetim Kurulunca belirlenen takvim uyarınca sözleşmesini yenilemek ve vizesini yaptırmak zorundadır. Aksi takdirde bu sporcular takvimde belirtilen süre dolduktan sonra eski kulüplerince belirlenecek bonservis bedelini ödeyerek başka bir kulübe transfer yapabilirler. Bu bedel yabancı oyuncu ile imzalanmış son sezon sözleşmesi bedelinden fazla olamaz.

sorunuzun cevabı bu sanırım

Bildiğim kadarıyla gelecek sezon Türkiye'den herhangi bir takımın onu alabilmesi için, oyuncunun kazandığı yıllık ücreti bize ödemesi gerekir (maksimum). Sylvia tahminen yıllık 700 bin dolar civarında bir ücret alıyor bizden ve Fenerbahçe istese bu parayı rahatlıkla verir. Tabi Sylvia oraya gitmek istermi orasını bilemeyiz.

Saygılar.

Bildiğim kadarıyla gelecek sezon Türkiye'den herhangi bir takımın onu alabilmesi için, oyuncunun kazandığı yıllık ücreti bize ödemesi gerekir (maksimum). Sylvia tahminen yıllık 700 bin dolar civarında bir ücret alıyor bizden ve Fenerbahçe istese bu parayı rahatlıkla verir. Tabi Sylvia oraya gitmek istermi orasını bilemeyiz.

Saygılar.

Sylvia Fowles 500.000 dolar alıyor diye biliyorum.

Fener kesinlikle önümüzdeki sezon Fowles'ı almaya çalışacaktır.İnşallah uyumaz bizim yönetim.Fowles'ın karşısına sağlam hedeflerle geçip ikna edilmeli ve önümüzdeki sene daha iyi bir transfer stratejisi izlenmeli.(Ah birde şu Sophia Young 'ı bir şekilde Türk olmaya ikna etseler.Fb ile yerli kalitesi arasındaki fark büyük ölçüde kapanırdı...)

Sylvia' nın bir daha Rusya' ya döneceğini sanmıyorum. Orayı fazla sevmiyor, burayı ve insanların sıcaklığını seviyor. Başka bir yere gitmek isteyeceğini sanmıyorum. Heleki böyle hararetli maçlar oynanırken Fenere hiç gitmez. Tabi bunları düşünmeye gerek kalmadan yönetim elini çabuk tutup hemen gelecek sezon için imzayı attırmalı. Hatta bana kalsa şimdiye kadar çoktan gelecek sezon için imzalar atılmalıydı. Umarım ihmal edilmez diğer bazı şeyler gibi.

Önümüzdeki sezonun hamleleri şimdiden yapılmaya başlansa, Sylvia'nın anlaşabileceği tarzda yerli ve yabancı oyuncular kadroya katılırsa Sylvia'nın bende seve seve kalacağını tahmin ediyorum. Ama dediğim gibi bu sezon bitmeden elimizde tutacağımız oyuncuları belirleyerek sözleşme kesinlikle imzalanmalı.

Yaptığı smaç zaten muazzam da, iki pozisyon sonrası Alley-oop istedi yahu, o da olsaydı neler olurdu kim bilir.. Tebrikler Syl, bu sezon kazandığı ikinci Mvp ödülü darısı daha nicelerine.

Stay with us.Lig şampiyonluğundan sonra karşı yaka bence kesinlikle bir hamle yapacaktır.

Fowles da daha önceden Seimone-Sophia-Tamika'da gördüğümüz ışığı gördüm. O da artık bizden biri, o da artık Galatasaraylı, sanmıyorum ki Türkiye'de başka bir takımda oynasın.

Seviyoruz seni...

Yarınki ribaundları bana gelsin bu arada :)