Sylvia Fowles

Seni seneye kaptırırsa bu yönetim kulüp binasını yakarım ! Artık sponsor da var atılım zamanı. Bu sene lig ve kupa seneye EUROLEAGUE!

Hemen uzatalım hemen ! Beklemeye gerek yok.Onun etrafına iyi avrupalılarla kurulu tecrübeli bir kadronun yapamayacağı şey olmaz..

Stay with us Big Siyl !

Nasıl ki Taurasi'nin yerine kim gelirse gelsin tam anlamıyla dolduramaz deniliyorsa pota altında da kim gelirse gelsin onun yerini zor doldurur. İnşallah onu elimizde uzun yıllar tutarız ve o da uzun yıllar sarı-kırmızı içinde pota altlarını karartmaya devam eder. Seviyoruz seni Fowles.

Kaçtane hücüm ribaundu aldı bugün,her posizyonda eli vardı,hele o Nevriye'ye vurduğu blok neydi öyle :)

Bir tek şey eksikti sadece o da beklediğimiz smaçı yapmadı hala.

Maçın heyecanından da olabilir pekala, içkinin de etkisi olabilir :) ancak bana bugünkü her ribaund'da Syl'in eli vardı gibi geldi. Tamam pota altında dominant olduğunu biliyoruz da, bugünkü seviyesi gerçekten inanılmaz. Bir de bazı çok kolay atışları kaçırdı, yoksa karşımıza daha da mantıksız istatistikler çıkacaktı.

Ellerine sağlık Syl. Tek cümle ile, büyük bir oyuncusun.

İnanılmaz bir oyuncu. bazen öyle yükseliyorki diğerleri sadece seyrediyor. Fowles ile oynayan daima bir kaç ribaunt önde başlar. Seneye mutlaka bizimle devam etmeli.

Bayıldım bugün resmen.Her ribauntta en yükseğe çıkıyor ve müthiş dominant.Karşısına sırayla 3 uzun geldi 3 ünüde hayattan bezdirdi resmen.Müthiş tek kelimeyle.

Hala sözleşme yenilemek için ne bekliyoruz? Üstelik bir değil direk 2 yada 3 senelik sözleşme yapılsın. Yönetim eğer bu oyuncuyu elden kaçırırsa bunun vebalindan kurtulamaz.

Taraftar olarak mutlaka onun için birşey yapmalıyız. Ya bir pankart, ya bir tezahürat ama mutlaka ona sevgimizi daha çok belli etmeliyiz.

Stay with us SYLVIA..

Yönetim sana sesleniyorum, sözümü geri alıyorum eğer Fowles'ı kaptırırsanız önce kulüp binasını daha sonra da Taksim Meydanı'nda kendimi yakarım :D.