Tahmin Yarışması-Sohbet-

erenbekdemir' Alıntı:
arkadşlar serkan erdoğan oynayabilecek mi?

Türk Telekom'da Serkan Erdoğan'ın son durumu Cumartesi günü belli olacak büyük ihtimalle. Şu an için %50 ihtimal deniliyor ama önemli bir antrenman eksiği olacak. Wright ise kesin yok bildiğiniz gibi..

Beşiktaş'ta ise Chatman yok bu maçta. Muratcan Güler'in parmağından hafif sakatlığı vardı ama maçta oynayabilecek. Başka eksik bir oyuncu yok şu an için..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Bu arada başlık "Bayanlar Ligi Tahminleri" olsa daha güzel olurdu. "Bayanlar için tahminler" biraz kadın programı gibi olmuş :)

Valla Ferhat Abi tam da hem dershane de hem de okulda anlatım bozukluğu konusunu görürken böyle bir hata yapmam abes oldu asıl... Dikkat edeceğim bundan sonra... :)

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":18l1zotb]Benden başka Çankaya'ya oynayan yok. :)

Aman Tugay inşallah tahminin tutmaz. :) Yanlış anlama arkadaşım sanırım Botaş'ın düşme tehlikesi devam ediyor o bakımdan. Allah korusun Botaş düşerse ne yaparım ben sonra.. :)[/quote:18l1zotb]

Tarsus var Mersin var :)

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":2vmx3fbf]Benden başka Çankaya'ya oynayan yok. :)

Aman Tugay inşallah tahminin tutmaz. :) Yanlış anlama arkadaşım sanırım Botaş'ın düşme tehlikesi devam ediyor o bakımdan. Allah korusun Botaş düşerse ne yaparım ben sonra.. :)[/quote:2vmx3fbf]

2 Sayı farkla kaybetti Çankaya. :(

Abdullah SAYGILI' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":1qdpx0hl]

Aman Tugay inşallah tahminin tutmaz. :) Yanlış anlama arkadaşım sanırım Botaş'ın düşme tehlikesi devam ediyor o bakımdan. Allah korusun Botaş düşerse ne yaparım ben sonra.. :)

Tarsus var Mersin var :)[/quote:1qdpx0hl]

Evet Ceyhan'ıda sayabiliriz ama insanın kendi evi gibisi yok ya.. :) Botaş düşmeyecek zaten çok şükür..

Mustafa, Daçka özellikle Ayhan Şahenk'te çok iyi oynuyor ama Beşiktaş beşincilik aşkına özel hazırlanıyor bu maça. Antalya'nın bu hafta olası bir galibiyetinde eğer Beşiktaş bu maçta yenilirse çok büyük avantaj kaybedecek. O nedenle herkes bu maçın öneminin farkında, haftaya da Antalya ile karşılaşılacak çünkü. Ben tüm sınırların zorlanarak galibiyet alınacağını düşünüyorum Beşiktaş adına ama Darüşşafaka'nın iç saha performansıda önemli bir ayrıntı tabi..

Darüşşafaka - Beşiktaş maçı için Beşiktaş kazanır diyen arkadaşlara ufak bir dipnot vereyim. Mehmet Yağmur, Jimmy Baxter ve K'Zell Wesson üçlüsünün hafif sakatlıkları vardı, maçta oynama ihtimalleri Cumartesi belli olacak ama antrenman eksikleri var. Ona göre uyarayım, sonra olası bir mağlubiyette Beşiktaş bizi yaktı, gitti puan demeyin :)

Oyuncuların oynayıp oynamayacakları henüz belli değil Mustafa, o nedenle tahminleri direkt etkileyecek sonuçlar düşünüldüğü için çıkartmıştır Alperen mutlaka. Çünkü örnek olarak; Mehmet-Muratcan-Baxter-Cevher-Wesson beşi ile Beşiktaş normal olarak Darüşşafaka'dan iyi bir takım oluyor. Ama sakatlıklar sürerse bu beş; Arın-Muratcan-Haluk-Cevher-Adem olarak değişecek ki bu da maçın sonucuna direkt olarak etki edecektir kuşkusuz. O nedenle tahmin yapan arkadaşlar mağdur olabilirler diye çıkartmıştır Alperen.

Mesela bende haftasonu iddaa'da oynayacaktım bu maçı ama son gelişmelerden sonra vazgeçtim :)

mustafa_güler' Alıntı:
Sakatlıklar var diye Daçka-bjk maçını etkisiz kılmak mantıksız olmuş.Her takımda sıkıntı oluyor çünkü sakatlık,cezalı vs.

Ferhat Abi ve Abdullah çok iyi açıklamışlar,sakatların durumu belli olmadığı için çıkardık maçı,gerekenler yazılmış ama bir de biz söyleyelim dedik... :)