Tahmin Yarışması-Sohbet-

Saadet Unal' Alıntı:
Puan durumu ne zaman güncellenecek acaba ? Gerçi bu hafta hepimiz çuvalladık sayılır ama olsun.. :)

Bugün değil de yarın güncellemeye çalışacağım. Eurocup bitti Final Tahminlerinin yarısındayım,ligi de tamamlayıp toplu sunmak istiyorum Saadet,kusuruma bakmayın.

alperen sadece fikrimi söylücem yaparsın yapmazsın onuda sen bilirsin örneğin birisi şimdi katılıyo bu yarışmaya ama sene başından beri burda olan birine ulaşması çok zor bence puan tahmin ettiği maça bölünsün puan öyle hesaplansın.. sadece bi öneri uyarsın uymassın sen bilirsin alperen

Teşekkür ederim öneri için öncelikle. Ama bu biraz zor gibi,söylenilen bence de mantıklı ama tek tip olmayınca puanlama o şekilde olmaz. Mesela birisi 22 puanlık yarışma,öteki 45 puanlık öteki 9 puanlık. Bilmiyorum anlatabildim mi,ama önümüzdeki yıl içinde o noktada birşeyler yapmak zorundayız.

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Veysel Kaya":2qibyd9z]alperen nba tahminleri istiyorum olabilir mi acaba

Play-Off için ben de düşünüyorum ama çok ayrıntılı değil en azından ilk turda.[/quote:2qibyd9z]

bende yani skor falan değilde sadece kim atlar gibi bir şey

1.'nin Ödülü:
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Forması

2.'nin Ödülü:
TBL 08-09 Kataloğu

3.'nün Ödülü:
Gsbasket.org Atkısı

Not: İsteyen kişiler arasında ödül değişimi yaşanabilir. Yani birinci ikincinin ödülünü isterse ve ikinci de kabul ederse niye olmasın.