Tahmin Yarışması-Sohbet-

Alperen Kaplan' Alıntı:
1.'nin Ödülü:
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Forması

2.'nin Ödülü:
TBL 08-09 Kataloğu

3.'nün Ödülü:
Gsbasket.org Atkısı

Not: İsteyen kişiler arasında ödül değişimi yaşanabilir. Yani birinci ikincinin ödülünü isterse ve ikinci de kabul ederse niye olmasın.

Zor ama 3. olmak isterim açıkçası.Daha önceki tahminler (CASA 3 galibiyet alabilir mi ? vb. ) belki şansımı arttırabilir. :) Atkı bana yakışır. :)

Güzel bir uygulama olmuş böyle ödüllü olması. Geçen hafta hiç online olamadığımdan tahmin yapıp puan alamadım ama yinede yukarılarda kalmışım şu anki puan durumu güncelse eğer. Sanırım Euro League tahminlerimden aldım baya puan :) Bu arada ilk üç içerisinde yer alırmıyım bilmiyorum ama eğer yer alırsam etkisiz eleman sayılmak istiyorum. Bir alt sırada yer alan arkadaşa devredeceğim şimdiden yazayım da :)

Alperen haddime değil ama Tbl kataloğu ne Allah aşkına,bence Gs Basket atkısı daha değerli ondan, Tbl kataloğu derken Pirelli takvimi gibi birşeymi cidden anlamadım.

2. ödül ile 3. ödül yer değiştirse daha güzel olur gibi.
Tabi takvimi görmediğimiz için yanlışda düşünüyor olabiliriz :)

Not : Ortalardayım ödülü kazanacağımdan değil. Sadece Öneri :)

@Eser Abi,Abdullah

Estağfurullah abi, piyasada bulunmayan ve özel olarak temin ettiğim birşey,mükemmel birşey bu katalog. 500-600 sayfa kuşe kağıda,tüm takım,oyuncu,antrenör bilgileri var. Geçmiş 10 yılın detaylı bilgisi var. Kötü değil yani. :)

@Ferhat Abi,

Senin ödül ilk 3 de kaçıncı olursan ol o katalog yahut Selçuk Üni. forması olacak. :)

@Eren Abi,

Meseleyi zevk almak için sürdürenleri ayırt edelim dedik,ondan böyle oldu... :p

Alperen şimdi mi söylenir yaa.. :) Başta söyleseydin daha heyecanlı olurdu bence.. Şimdi ben hiç heyecanlı değilim dereceye girme şansım yok nede olsa.. :) Keşke 3. olup atkıyı kazanabilseydim.. :)

Saadet Unal' Alıntı:
Alperen şimdi mi söylenir yaa.. :) Başta söyleseydin daha heyecanlı olurdu bence.. Şimdi ben hiç heyecanlı değilim dereceye girme şansım yok nede olsa.. :) Keşke 3. olup atkıyı kazanabilseydim.. :)
Alperen Kaplan' Alıntı:
Meseleyi zevk almak için sürdürenleri ayırt edelim dedik,ondan böyle oldu... :p

Ayrıca şansın var çünkü daha çok tahmin var... :)

Arkadaşlar 2008-2009 Beko Basketbol Ligi Rehberi ile ilgili olarak biraz bilgi vermek ihtiyacı hissettim. Bu noktada TBF Başkanı Sayın Turgay Demirel'in önsözünü kullanmak bana mantıklı geliyor.

Değerli Basketbolseverler,

Beko Basketbol Ligi "Lig Rehberi'ni" sizlerin beğenisine sunmaktan dolayı büyük mutluluk yaşamaktayız.Bu sezon daha da geliştirerek,büyük bir titizlikle hazırlamış olduğumuz bu önemli çalışma sizlerin de bildiği ve geçmiş yıllarda da tecrübe ettiği üzere son derece önemli bilgi ve dataları içeriyor.

İstatistiki veriler,kulüp bilgi ve tarihçeleri,oyuncu,antrenör ve hakem profilleri,geçmiş sezon analizleri gibi birçok önemli bilgiyi bünyesinde toplayan bir arşiv özelliği taşıyan Lig Rehberi,hiç şüphesiz bu sezon da; basketbolun içinde olan, basketbolu seven ve takip edenlerin sıkça başvuracağı bir kaynak olacaktır.

Ön sözün geri kalan kısmında reklam yapıyor beyefendi, onun için o kısma pek girmiyorum.

Rehberle ilgili bende bazı bilgiler vereyim:

-Tamamı resimli,
-Tamamı kuşe kağıda basılmış,
-Toplam 400 sayfa,
-Piyasada bulunmuyor-GSBASKET Ayrıcalığını iliklerinize kadar hissedin- :)

Editörün görüşüne gelecek olursak birinci ödüle tercih edilebilecek bir ödül bu ödül, editörün görüşü tabii. :)

Acaba puan tablosu ne zaman güncellenecek Alperen Nba 1/4 finalleri falan ?

Erdal Icelli' Alıntı:
Acaba puan tablosu ne zaman güncellenecek Alperen Nba 1/4 finalleri falan ?
Puanları toplu açıklayalım dedik Erdal,yani 15-20 gün sonra tüm program sona erecek, ondan dolayı o zaman halledelim dedik. Şimdi ben de aşırı yoğunum,Konya'da kalmıyorum hiç... Öyle yapalım dedik.

Not:Ayrıca Murat Abi dediğini dikkate almamak gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil,ben sana anlatırım...

Fakire sadaka... : )

Her zaman yardımlara açığız. Ama genel olarak sene sonunda açıklayacağız. Seninki çorbanın tuzu olur Veyselcim... :)

ALİ YİNE SEN GİRMEDİN KAÇIRDIN BEN GİRDİM 1 SAAT ÖNCE SİTE TAMİRE GİRMİŞTİ ŞANSIZLIK ALPERENE DEDİM TAHMİN YAPAN İLK KİŞİNİN TAHMİNLERİNİ AL YERİME KURALLARA AYKIRIYMIŞ Kİ AYKIRI :) :)