Ahh Alperen insan baştan söyler bunları
Alperen Kaplan' Alıntı:1.'nin Ödülü:
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Forması
2.'nin Ödülü:
TBL 08-09 Kataloğu
3.'nün Ödülü:
Gsbasket.org Atkısı
Not: İsteyen kişiler arasında ödül değişimi yaşanabilir. Yani birinci ikincinin ödülünü isterse ve ikinci de kabul ederse niye olmasın.
Saadet Unal' Alıntı:Alperen şimdi mi söylenir yaa.. Başta söyleseydin daha heyecanlı olurdu bence.. Şimdi ben hiç heyecanlı değilim dereceye girme şansım yok nede olsa.. Keşke 3. olup atkıyı kazanabilseydim..
Alperen Kaplan' Alıntı:Meseleyi zevk almak için sürdürenleri ayırt edelim dedik,ondan böyle oldu...
Değerli Basketbolseverler,
Beko Basketbol Ligi "Lig Rehberi'ni" sizlerin beğenisine sunmaktan dolayı büyük mutluluk yaşamaktayız.Bu sezon daha da geliştirerek,büyük bir titizlikle hazırlamış olduğumuz bu önemli çalışma sizlerin de bildiği ve geçmiş yıllarda da tecrübe ettiği üzere son derece önemli bilgi ve dataları içeriyor.
İstatistiki veriler,kulüp bilgi ve tarihçeleri,oyuncu,antrenör ve hakem profilleri,geçmiş sezon analizleri gibi birçok önemli bilgiyi bünyesinde toplayan bir arşiv özelliği taşıyan Lig Rehberi,hiç şüphesiz bu sezon da; basketbolun içinde olan, basketbolu seven ve takip edenlerin sıkça başvuracağı bir kaynak olacaktır.
Puanları toplu açıklayalım dedik Erdal,yani 15-20 gün sonra tüm program sona erecek, ondan dolayı o zaman halledelim dedik. Şimdi ben de aşırı yoğunum,Konya'da kalmıyorum hiç... Öyle yapalım dedik.Erdal Icelli' Alıntı:Acaba puan tablosu ne zaman güncellenecek Alperen Nba 1/4 finalleri falan ?
Veysel Kaya' Alıntı:ilk tur nba tahminlerine baktımda biraz ferhat abi sen ne yapmışsın öle yavf
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Veysel Kaya":a6dygpmt]ilk tur nba tahminlerine baktımda biraz ferhat abi sen ne yapmışsın öle yavf