Tahmin Yarışması-Sohbet-

Ewe Baskets-Galatasaray Cafe Crown (2)
Türk Telekom-Benetton Tamoil(1)
Cibona Zagreb-Fenerbahçe(1)

Emin Doğanca' Alıntı:
Ewe Baskets-Galatasaray Cafe Crown (2)
Türk Telekom-Benetton Tamoil(1)
Cibona Zagreb-Fenerbahçe(1)
Abi buraya yorumlar dedim herkese yanlış anlattım sanırım,herkes sorduğuna göre,düzen deyip yorum yazarsan mutlu olacağım,ben de iletiyi anlaşılabilir hale getireyim...

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Ewe Baskets - Galatasaray Cafe Crown : 1
Türk Telekom - Benetton Tamoil : 2
Cibona Zagreb - Fenerbahçe Ülker : 1

Galatasaray için oldukça önemli bir karşılaşma ama Ewe kendi sahasında çok iyi oynayan bir ekip. Galatasaray'ında inişli çıkışlı oyununu göz önüne alırsak evsahibi ekip daha avantajlı görünüyor ama umarım yanılırım :) Normal şartlarda Galatasaray kadar kaliteli bir takım değil Ewe ama Galatasaray'lı oyuncular kendi potansiyelleri oranında oynamadı bu kupadaki hiçbir maçı..

Benetton bu sene çok enteresan maçlar oynadı ama Türk Telekom'un da onlardan aşağı kalır yanı yok. Maçın seyircisiz oynanıyor olması Türk Telekom'un avantajını ortadan kaldırıyor bir nevi. Benetton biraz daha ağır basıyor şimdilik..

Cibona bu sene kendi sahasında oynadığı maçlarda sadece Unicaja'ya 1 sayılık farkla yenildi, diğer tüm maçlarını kazandılar. Olympiacos, Maccabi ve Siena gibi önemli takımları yendiler Zagreb'de. Bu maç için de favorim Cibona, Fenerbahçe'nin kazanması çok büyük başarı olur..