TBL 17. Hafta | Beşiktaş IF 82 - 78 Galatasaray Liv Hospital

İçeride ne var ne yok bilmiyorum da söz gelimi 6 aydır paraları alamıyor olsanız bile şu görüntüye hakkınız yok.Hak etmiyorsunuz Galatasaray parçalısını,toparlanıp şampiyon olsanız dahi bu akşamki ayıp unutulmaz.
 
Işi başdan sıkı tutup kalitemizle vurup gecmemiz gereken bir mactı . Görüyoruz efes'in bizi evimizde yenmesi , bugun fener'in iki uzununun sakat olmasına ragmen efesi yenmesi . Tamamen daha cok istemekle dogrudan orantılı . Bizden daha cok istediler ve kazandilar . Bajramovic'e de ayrı bi parantez acmak gerekiyor . Ayagının tozuyla gelip 25 sayi atıp yıldızlastı . Erceg'e bir yemek borclu.
 
Kırılma anlarında mola almayan hocamız, maç elden gittikten sonra 2 mola aldı. Sanırım 'mola niye almıyor' sorularına engel olmak istiyor :)

Koçun aklı milli takımda heralde, fazla yüklenmeyin beyler..
 
Kaç maçtır Söylüyoruz Hücum seti yok Arroyo naparsa hücumda yapıyor başla setimiz yok.Bajramovic'i yıldız yaptık ya başka birşey demiyorum.
Ergin hoca ve Tüm takım 1-2 aydır konsantre olamıyor maçlarda hep geriden başlıyoruz sonra uğraş dur geri çevirmeye Örnek: Efes , zalgris , Bjk
Asıl sorun Jamont Gordon bence o Olmayınca savunmada çok aksıyoruz Onun deliciliği ile savunması birleştimi yüksek enerji katıyordu takıma.
Ama seneye Erceg , Macvan , Arroyo , Bonsu gitmeli yeniden yapılanmaya gidelim bu nedir arkadaş ?
 
Son dakikada Ender üçlük denemeyip, bom boş turnikeye gitseydi basket faul bile bulabilirdik. Bu kadar kötü oyuna rağmen kazanabilirdik.

Bu takım şu haliyle ligde finali göremez. Böyle gidersek seneye EL hayal olur.
 
Bajramovic 30 sayiyi buldu herhalde. Arka arkaya yedigimiz 4 turnike takimin ozeti adeta.

Bu isler resmi siteden altindan kalkamayacagin laflar etmekle olmuyor, cikip birileri anlatsin bu rezilligi. Tabii anlatabilirse.
 
Beşiktaş İF' yi tebrik etmek gerek. İnşallah başka takımlara karşı da böyle oynarlar. Bu arada Ergin Ataman' a neden küfür ediyorlar diye eleştiri yapmaya gerek yok. Zamanında bizim taraftarımızda çok küfür etti. (kesinlikle tasvip ettiğim anlamına gelmesin bu, sakın). Maçın sonuna kadar bir şekilde geldik. Ancak Breoukhauff' dan yediğimiz 2 üçlük ve anlam verilemeyecek derece amatörce yenilen boş turnikeler yenilgiyi kaçınılmaz kıldı. Geçen sene böyle maçları hep kazandık. Potal altında caydırıcı bir oyuncumuz yok. Ndong olsa o turnikeler yenmezdi. Tabi pozisyon pozisyon konuşmak kolay ama sezonun genelinde Ndong olsaydı çok daha farklı olurdu. Keşke ikna edebilseydik. Umarım ligin sonunda avantajlı bir pozisyonda oluruz zira hem Fenerbahçe ülker hem de Banvit deplasmanına gideceğiz.
 
Geçen sene de bu aralar çok formsuzduk.

Şu anda aklımız bence Euroleague'de.

Lig şu anda ikinci planda sanırım.

Geçen sene de böyleydik sonra bir açıldık pir açıldık. İnşaAllah bu sene de aynısı olacağından hiç şüphem yok...
 
GALATASARAY LİV HOSPİTAL

Geçen sene çok sakatlık ve şanssızlık yaşadık Hedeflerden uzaklaşırken takım karakter koydu kenetlendi Mükemmel savunma yaptık ve savunarak kazandık.Deplasmanda Banviti ksk'yi bjk'yi 60larda bıraktık.Bu seneye yanlış transferler ile girdik.Jawai iyi fakat erceg kötü seçimdi.Domercant ile yollar ayrılmalıydı.Jamont gordon'un sakatlanması tüm dengeleri bozdu.Neden mi ?
Gordon inanılmaz savunma enerjisi ve hücumda deliciliği ile rakiplere zor anlar yaşatıyordu Arroyo'nun savunma eksiğini kapatıyordu Gerektiğinde sorumluluk alıyordu.Bugüne baktığımızda ise göksenin deli dana gibi savunma yapıyor ama boş hairston çabalıyor ama boş rakipler biliyor eksik olduğumuzu bunuda kullanıyorlar.Zalgris'ten 80 civarı yememiz bunun kanıtıdır.Şube'de sorunlar olabilir anlarım ama gidersin başkana Benim sorunum bu'dur dersin.Baktın Çözülmüyor gidersin ama böyle birşey yok hocam mola almıyorsun furkanı unutuyorsun benchte adamların tek silahı 3 sayılık atışlar ona önlem almıyorsun izlerken inanılmaz sinirlendim ama perşembenin geleceği çarşamba'dan bellidir derler ya aynen öyle.Seneye Kabuk değiştirmemiz lazım.4 Yabancı gitmeli Domercant arroyo erceg macvan.
Euroleuge'de maçları koparamıyoruz neden çünki iyi setlerimiz yok tek ele bakıyoruz.Ligde basit takımlara yeniliyoruz neden konsantre değiliz ve hala setlerimiz ya arroyo ile şut denemesi yada arroyo bonsu 2li oyun Buna önlem alan takım rahat ediyor.Diyecek pek birşey yok Daha banvit ile fb deplasmanları var Sonumuz hayır olsun ama pek hayır olacağa benzemiyor ayrıca engin atsür neden süre almıyor anlamış değilim.
 
Tek oyun planı olan Beşiktaş'a yenildik..İlk devre ekstra dış buldular.Ama en acısı 4.periyotta resmen tek oyunları guard-Bajramovic ikili oyununu kullandılar ve biz buna hiç bir şekilde çözüm üretemedik.Başka hiç bir şey yapmadı rakip
 

Üst