TBL 17. Hafta | Beşiktaş IF 82 - 78 Galatasaray Liv Hospital

Sakatlıklardan ötürü kadromuz yetersiz kalıyor. Gordonun yerini dolduramadık, Malik transferi çok iyi olmadı sanki katkısını göremedik bir çok maç. Şu an tüm oyun aksiyonunuz Arroyoya kalmış durumda sezon bu şekil gitmez tüm alanlarda havlu atarız.
 
Sistemi yada sistemsizliği yıldız oyuncu performansı ve şuta dayalı iki takımdan gününde olan kazandı.

Beşiktaş bizim ezeli rakibimiz falan değil bu arada. Klasik bir Anadolu takımından farksızlar. İnanılmaz bir kuyruk acıları var şikecilerin. Bizi sinirlendirmeye çalışarak onları kaale almamızı sağlamaya çalışıyorlar, gaza gelmeyin ;)
 
Son haftalarda gözlemlenen konsantrasyon eksikliği, sergilenen oyun, alınan sonuçlar kalp kırıcı ama takımı yerden yere vurmak da çok insaflıca gelmiyor doğrusu. Ha belki sezon bitiminde takım geçen sezonki gibi bir ivme yakalayacak, yüzümüz yine gülecek ama dün unutulmayacak.

Her maçı kazanacağız diye bir beklenti yok ama giyilen formaya saygı ve ona yakışır mücadele beklemek hakkımız sanki.
 
Sadece son periyota yetişebildim. Onda da Beşiktaş turnike attı ben izledim, Beşiktaş turnike attı Bonsu izledi, Beşiktaş turnike attı takım izledi, Beşiktaş turnike attı Ergin Ataman izledi....

Sonunda Beşiktaş turnike attı maçı kazandı. Böyle kazanmak zor işe tebrikler
 
Ne kadar formsuz olsak da rahat kazanırız diye tahmin ediyordum şu maçı kaybetmekle Aliağa'ya kaybetmek arasında fazla bi fark yok bana göre.Maclarının yarısından fazlasını kaybeden vasat bi rakibe karşı daha ilk çeyrekte 2-0 dan sonra 4 dakikada dakikada 15-2 seri yiyorsak yazık bize.150 kere dedik Göksenin'i artık oynatmayın yeter diye açın maçı izleyin Göksenin ile başladık ilk 6 dakika skoru 17-6 , Göksenin oyundan çıktı skor 20-24 oldu.Maç kafa kafaya 31-30 civarı giderken yine Göksenin devreye 3 dk kala oyuna giriyor ve devre 41-36 bitiyor.İnanın Göksenin Fenerbahçe'ye giderse en çok ben mutlu olurum.Aldığı süreye oranla takımına en çok zarar veren oyuncular konusunda 1 numaraya koyarım hem ligde hem euroleaguede.Göksenin'in takımdan gitmesi benim için yeni yapılmış bir transfer gibidir.Belki iyi bir Galatasaray'lıdır zaten bu yüzden ona birçok insan hiç bir şey yapmadığı halde uzun süre tahammül etti , ben de öyle ama Göksenin TBL'nin en kötü 2 numaralı 10+ dk süre alan oyuncularından biridir.TBL'nin en kötü 2 numarası bizim takımda ilk 5 başlıyorsa ve takımın el freni görevi görüyorsa savunma yapıyorum diye göz boyayıp hiç bir işe yaramıyorsa bırakın da kaybedelim 4 kişi oynamış oluyoruz.Bir insan hiç mi bir pozitif etki yapmaz takıma.Savunmacı diye oynuyor göya ama Göksenin oyundayken daha çok sayı yiyoruz hani savunma anlamında bi fark gördüğümüz yok.İyi savunduğu falan yok yakın durmakla iyi savunmak aynı şey değil.E maçın başında rakibe o üstünlüğü verirsen , baştan öne geçemessen sonrası da Göksenin oynamasa bile zora kalır.Tabiki sadece Göksenin meselesi değil olay ama hocanın inanılmaz seçim hataları ve ilk 5'e Cenk yerine Göksenin'le başlaması sonrasında takımın bir türlü uyanamaması mağlubiyeti getirdi.Beşiktaş bizi yense ne olur sanki rakibimiz mi ? Değiller ama işte Tofaş'a TED'e falan kaybetmek nasıl moral bozucu ise neredeyse aynı güçteki Beşiktaş'a kaybetmek de aynı şey.Efes'e kaybederken bu kadar umursamadım , arada öyle olur dedik ama bu tip rahatça almamız gereken maçları bu kadar kötü oyunla kaybetmek sinir bozucu.
 
Arroyo - Göksenin - Hairston - Erceg - Furkan

Arroyo - Göksenin - Cenk - Erceg - Bonsu

nerden bakarsan bak defolu. Arroyo hariç takımda tolere edilebilecek oyuncu yok. Belki Cenk. Geçen yıl 7 maçta 26 sayı atan Bajramovic 1 maçta 25 atmış, uzunların 10/10 3'lük atsa ne olacak. Perkins 3 çeyrek nerdeyse turnike idmanı yaptı.

2 haftadır yediğimiz 3'lüklerin haddi hesabı yok. Dış savunma bile 0..
 

Üst