TBL 2014 - 2015

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.5 milyon dolar'lık KSK'nin 32 milyon euro'luk ülker yalakasi Fenerbahce'yi denize döktügü seri olmustur .. Helal olsun KSK ..
 
10 kat ya . . 10 kat fazla bütçeli takımı 18 farkla yendiler. Sen medya tarafından bu kadar sisirilirsen böyle patlarsin

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben en cok maci Murat Muratanoglu´nun anlatmamasina üzüldüm acikcasi. Ses tonunu o kahrolusu duymak görmek isterdim..
 
Efes 4. periyodun ve uzatmanın sonunu berbat şekilde oynadığı maçı kazandı.İvkovic'in kenarda,Krstic ve Perperoglou'nun sahada olduğu bir takımın bu kollektif akıl kaybını Heurtel'e bağlıyorum.Oyun kurucunun tarzı düzene aşırı şekilde sirayet ediyor.
Karşıyaka maça Ülker Arena'da çaldığı maça öykünerek başlamıştı.Devrenin bitimine 4 dakika kala 48 sayıya ulaşmışken devreyi sadece 2 sayıyla önde bitirebilmeleri hayli yetersizdi.Maç sonunda öne geçmişken topun Strawberry yerine Diebler'da kalması,uzatmada ise acayip bir geri dönüş yapmışken Dixon'ın aldığı ribaundu kaptırması ve yenen boş üçlük baya kalp kırıcı oldu.Bu maça serinin sonunda çok üzülebilirler,zira rotasyonları bu noktaya getirdikleri bir maçı 7 maçlık seride telafi edemeyebilir.
 
Efes'in başında Slovenyalı orta karar bir hoca olsa bu seriyi kazansa bile gönderilirdi şu oyunuyla ve kurduğu kadro yapısıyla . Heurtel'den zaten kimsenin haberi yok , Janning kendisine rol bulamıyor , Stratos kendi yeteneklerini gösterebileceği dakikaya bu sezon hiç ulaşamadı , Lasme kendi başına penetre ediyor , garibim Doğuş tek forvet hesabı tek başına önde baskı yapıyor ve Krstic arada teke tekten sayı bulup nefes aldırıyor. Yugoslav hocalar bence değişen basketbolda demode kalmaya başlıyor yavaş yavaş. Herkesin her işi ucundan da olsa yapmasını gerektiren yeni oyunda bu derece tek işi iyi yapabilen oyunculardan kurulu bir kadroyla final oynamak cidden çok garip. Oynanan kötü basketbol daha da garip . Güzel olan tek şey Saric.
Karşıyaka'ya diyecek bir şey yok. 2. maçı bir şekilde çalamazlarsa mevzu biter. Ben basketbolda bir önceki seriyi geç bitiren takımın o moralle ilk 2 maçta daha avantajlı olduğunu ama seri ilerledikçe yorgunluğun ortaya çıkacağını düşünüyorum. Eğer İzmir'e 1-1 gidilirse ittire kaktıra 3-1 yapabilirler ancak 2-0 gidilirse İzmir'de en fazla serinin maç sayısı artar.
 
Heurtel hamlesine kadar Efes'te oyuncu oyuncu bakıldığında bir gelişim ve verimlilik vardı fakat Heurtel sonrası sezon başındaki kazanımlar da gitti.Yunan derbisini adamların parası bitti diye hayıflanarak izlerken Perperoglou'nu şurada tüm sahayı geçen pası zar zor sahaya çevirirken görmek basketbol adına üzücü oluyor.
 
KSK deplasmanda 85-86 kazandı ve avantajı ele geçirdi. KSK evinde kolay kolay maç kaybetmez. Hakemler devreye girmezse, şampiyon KSK diyebiliriz.
 
Karşıyaka, Efes'i 86-85 yendi. Dixon, 10 saniye kala üçlük atıp 85-85 yaptı. Asıl komedi bundan sonra başladı. Huertel'in uyumasıyla Dixon topu kaptı ve içeri drive edip köşede Palacios'u buldu, atış halinde Krstic'in faul yapmasıyla Karşıyaka maçı aldı. İşin garibi Efes'in bir mola hakkı vardı ve son 10 saniyede bu molayı kullanmayarak İvkovic büyük bir hata yaptı.
 
Maçın son saniyeleri... :)



[video=youtube;SBz0lwQbOOQ]https://www.youtube.com/watch?v=SBz0lwQbOOQ&feature=youtu.be[/video]
 
Heurtel 84-82'de çizgideyken saha içinde oturan iki Efesli Dixon'a ''gördün mü,maç bitti?'' şeklinde el hareketi yapıyordu.Onların yerinde olmak istemezdim. :)
Karşıyaka yaşadığı kayıptan daha sert bir senaryoyla kazandı.Perperoglou'nun takım oyun zekasına uyum yapamadığından dönem dönem kenara alındığı bir ortamda Efes'in İzmir'den çıkabilmesi kolay değil.
 
Karşıyakanın çirkef ve terörist bozması taraftarı baksın da biraz insanlık öğrensin Anadolu Efes seyircisinden. Acaba Efes ksknın evinde maç kazanıp böyle kutlama yapsa ne olurdu? Sahanın ortası yabancı madde dolar, bazı kendini bilmezler sahaya girmeye kalkar, küçük çaplı bir savaş çıkardı muhtemelen. Seriyi de Efes kazanır inşallah..
 
TBF Disiplin Kurulu Huertel'e 2 maç ceza vermiş. Deplasmandaki KSK maçlarında takımda olamayacak.
 
TBF Efes'e verilebilecek en büyük ödülü vermiş.Draper sanırım yok fakat Draper olsaydı Karşıyaka İzmir'deki maçlardan ciddi şekilde endişe duymalıydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst