Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72
Bakın yapılan olayların bahanesi olmaz,biz kulübümüze sahip çıkalım derken,daha fazla zarar veriryoruz.
Bakın İzmir düşman işgalinden kurtulurken Gazinin önüne hükümet konağının merdivenlerine yunan bayrağı serilmiş,Gazi'den de bayrağa basıp içeri girmesi istenmiştir.Peki Koca Gazi ne yapmış bayrağı yerden aldırmış ve sardırarak kaldırtmıştır.
Şimdi o kadın bir hareket yaptı diye saha girmenin hiç bir izahı olamaz.Girdin sahaya ne yaptın,ekranlarda herkes gördü.O çocuk korkudan altına edecekti.
Birde Sabahattin KART vardı ekrande taraftara bağırıyor,birde küfür ediyor,acaba bu beye birileri ne zaman hatırlatacak adam gibi davranmasını,yaşını başını almış ama hala ağzı boş durmuyor.
Kinsey ağır ceza alırdı ama burası NBA değil.Ufak bir ceza ile geçiştirelecek,şimdi o sahaya giren ve oyuncuya vuranlar yüzünden,biz ne ceza alacağız,onu düşünmek lazım.
Fener bunu çok iyi işler vede koz olarak kullanır.Federasyon zaten onların maşası,sonuç ceza yine bize,ekranlara yöneticileri çıkıyor ben böyle bir olay yaşamadım.Ya daha iki ay evvel sen efese daha beterini yaşattığın için kendine yapılınca şaşırıyorsun.
Güvenlik zaten tırt adamlar maçı seyretmekten,işlerini yapamıyorlar.Sonrada bu olaylar çıkıyor bir Tanyeviç'in yakın koruması gibi diğerleri fenerli basketbolcuların kankası gibi sonuç cezayı biz yiyoruz.
Ah ulan ben olacaktım o salonda,bak o zaman bunlar olurmuydu. O kadın daha maç başlamadan dışarı çıkardı.
Ama bunu yapacak adamlar nerde şimdi hepsi,maçın dalgasında.