Teknosa Türkiye Kupası

Re: Türkiye Kupası

Yayının hangi kuruluş tarafından yapılacağı hakkında bi bilgisi olan var mı acaba ???

Necati BAŞARAN' Alıntı:
Yayının hangi kuruluş tarafından yapılacağı hakkında bi bilgisi olan var mı acaba ???
Sky Turk yayınlar büyük ihtimalle.Salonumuz gerçekten güzel bir salon.Geçen sene Bölgesel Erkekler Basketbol Ligi Play-offları da Çorum da oynandı.

Selçuk Kahveci' Alıntı:
kerem kardeşim geliyor musun yoksa çorum'a?

Bayramda Ankara'dayım. Pazar veya Pazartesi günü gelirim ve akşama da dönerim. Gönül isterki hepsini izleyeyim ama derslerime girmek zorundayım.

Kerem haberleşelim beraber gidelim bizim araba müsait olursa gaz atarız arabaya bilet alcamıza, öyle gideriz Ankara Çorum 243 km, git gel çorum 6 saat anlıcan. :)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Kerem haberleşelim beraber gidelim bizim araba müsait olursa gaz atarız arabaya bilet alcamıza, öyle gideriz Ankara Çorum 243 km, git gel çorum 6 saat anlıcan. :)
Oo Şamil araba varsa bende gelirim. Keremlerin ev 3 katlı zaten. Sığışırız. ahaahaaha :ehue :hi :muhaha

Ben gazı sağlarım size yol boyunca merak etme Şamil :)

Bu arada bu gece yazdıklarımı Kerem sabah görünce nasıl bir tepki verecek merak ediyorum. Şuan güzel uykusunda yazık olacak yarın yazık. :) anladı o. 8) :)

arkadaşlar gelen olursa pankartımızı görürsünüz beni orada bulabilirsiniz
zaten kerem kardeşimizin tayfadan tanıdığıda varmış sıkıntı çekilmez

Çağlar ayıp ediyosun olur tabi araba babamın olduğu için müsüait olursa alacağım, olursa gideriz beraber sıkıntı olmaz merak etme.

arkadaşlar yazmıştım tekrar yazıyorum
ön satışa çıkan biletler hemen tükendi. kalan biletler maç günü gişeden satışa çıkacak. bu yüzden erken davranmalısınız.
son biletleri biz aldık zaten. tayfadan yani ultrAslan Çorum'dan şu anda bileti olmayan arkadaşlar var. onlarda maç günü gişeden alacak.

İlk yarı Mersin 38-Telokom 47

Serkan 13, Dudley 10
Ümit Sonkol 11

İzleyebilseydik keşke :?

Mersin 73-85 Telekom

Lofton 19 sayı 6 reb 4 ast 6 tk
McCalebb 17 sayı 3 reb 4 tk
Ümit Sonkol 15 sayı 4 reb
İnanç 13 sayı 4 reb 3 tk
Onur Aydın 5 sayı 9 reb 4 ast 2 tç