Teknosa Türkiye Kupası

Re: Türkiye Kupası

Ramazan Görgün' Alıntı:
Keremcim Aliağa Telekomu devirdi.. Aliağada 2 sayılık atışlarda %51.1 3 sayılık atışlarda %41.1 serbest atışlarda %69.5 yüzdesiyle oynadı.8 hücüm 28 savunma 36 ribaunt 16 top kaybı 13 top çalma 4 Blok istatistiğini yakalamış. İki takım arasında belirleyici unsur Bloklar olmuş telekomun hiç bloğu yok.. Fatih Solak 33 dk sahada kalmış 2 sayılık %50 10/5 3 sayı %0 0/1 Serbest atış %100 1/1 5 top kaybı 2 top çalma ve 2 blok ve 11 sayı .. Aliağa bu ligde çok can yakacağa benzer. Gerçi takımlar tam hazır değil ama görünen köy o yönde.
Bence de öyle görünüyor. Özellikle Reese üzerine kurulu bir takım görüntüsü veriyorlar. Bergersen daha önce ligimizde oynamış. Belli düzeyde bir oyuncu. Dikkat edilmesi gereken bir takım.
Mersin de Karşıyaka karşısında ilk yarıyı 47-26 önde geçti. Mersin'de Ümit Sonkol 27 sayı 6 ribaund ile oynuyor.

Banvit 90-101 Erdemir

Lance Williams 29s
Crispin 21s 7a
Umut Yenice 14s
Darlon Johnson 10s 4r

Funk 34s 5r 5tk
J.Thomas 18s 12r
Mithat 12s 6a
Alper 11s
R.Robinson 10s 3tç

F.Ülker 93-81 Kepez

Giricek 23s 5r
Mirsad 17s 5r
D.Smith 14s 8r
Preldzic 14s 5r 4a

K.Taylor 28s (Eleman dün de 38 attı)
Bavcic 16s
Levent Bilgin 13s 5r

Maçları seyredemediğimiz için net yorum yapmak mümkün değil fakat, skorlara bakınca savunmaların zaaf gösterdiği aşikâr oluyor. Bugün TT'nin Aliağa'ya ve Banvit'in Erdemir'e mağlup olması sürprizdi.

Şu ana dek beklentilerin altında kalan ilk oyuncunun Kennedy Winston olduğunu söylemem mümkün. Winston'u canlı izlediğim hazırlık maçlarında da beğenmemiştim. Çıkışa geçemezse TT için büyük hayâl kırıklığı olur...

Kepez'in üç yabancısı Kammron Taylor, Torrell Martin ve Edin Bavcic istatistiklerine bakarsak isabetli transferler olarak görünüyor. Tabii sahada ne yaptıklarını da görmek gerek...

Son olarak Ümit Sonkol'a değineyim. Kadromuzda görmek istedeğim yerli oyuncuların başında geliyordu. Hem mücadeleci, hem skorer bir oyuncu. Bugün ilk yarıda 27 sayı atmış, ki bu çok yüksek bir rakam. Mersin'in ne denli doğru bir tercih yaptığı ortada. Dilerim Ümit çıkışını sürdürür ve kendisini yakın gelecekte Galatasaray formasıyla izleyebiliriz.

Teknosa Türkiye Kupası (20-22 Şubat İzmir)

20-21-22 Şubat?ta gerçekleştirilecek olan Teknosa Türkiye Kupası, İzmir Halkapınar Spor Salonu?nda organize edilecek.

3-8 Ekim 2008 tarihleri arasında Çorum, Diyarbakır, Erzurum ve Sivas illerinde oynanan Teknosa Türkiye Kupası Eleme Grubu maçlarının ardından finale kalan 8 takım, kupayı müzesine taşıyabilmek için mücadele edecek.

Bu yıl 24.sü organize edilen Teknosa Türkiye Kupası 8?li finallerinde Aliağa Petkim, Antalya Büyükşehir Belediye, Beşiktaş Cola Turka, Efes Pilsen, Erdemir, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Cafe Crown ve Türk Telekom takımları tüm güçlerini sahaya yansıtmaya çalışacaklar.

Geçtiğimiz yıl Ankara Aski Spor Salonu?nda gerçekleştirilen organizasyonda; Oyak Renault ve Türk Telekom finalde yer almış ve Ankara ekibi bu büyük mücadelede galibiyete ulaşarak (61-80) Türkiye Kupası?nın sahibi olmuştu.

Kupa ile ilgili yorumları alalım.

Re: Teknosa Türkiye Kupası (20-22 Şubat İzmir)

Evet 20-21-22 Şubat'ta. Çeyrek final, yarı final ve final üstüste.

valla sakatlarımız düzelirse 4lü final hatta final oynarız diye düşünüyorum inş olur hayırlısı

Kerem SEÇER' Alıntı:
Evet 20-21-22 Şubat'ta. Çeyrek final, yarı final ve final üstüste.
Sağol Kerem abi bizim rakibimiz,tarih ve saatleri belli olsun büyük ihtimal salonda olurum.Daha salonun yerini bilmiyorum ama olsun :)

Doğan Aksu' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":2qishr73]Bir senede herşey de İzmir'e verilmez ki ama...
Ayıp!!!

alperen kaç senedir izmirde maç yapılmıyodu bırak da biraz ma izleyelim biraz da takımımızı biz destekleyelim ;)[/quote:2qishr73]
Katılıyorum.Hem ne verilmişki İzmir'e.Alt tarafı bir all star.İzmirli ultrAslanlar takımımızı sonuna kadar destekleyecektir.
Ben bu turnuvayı çok önemsiyorum.2 maçla birlikte finale yürüyüp kupayı alma şansımız var.Başarılı olursa lig için de büyük moral olacak.Eğer sakatlar iyileşip dönerse ve transfer de gerçekleşirse kupayı alacağımıza inanıyorum.

Çeyrek finalde Aliağa çıkar inşallah.Aliağa seyircisi gelsin maça bakalım poliside gelsin.

Sen İzmir'e Geldiğin Zaman
Hayat Duruyor Bize İnan

izmirlilerin gözü aydın ama izmirde zaten bir basketbol takımı var. aslında basketbol takımı omayan bir ilde oynansa maçlar çok güzel olur.

koray hoca ile iyi bir çıkış yakaladık. son iki maçtır bir durgunluk dönemi yaşıyor olsakta atlatacağımızı düşünüyorum.

çoktandır final heyecanı yaşayamadık inş bu sene takımımız sakatların da gelmesiyle toparlanıp kupadada layık olduğu yere ulaşır(izmirde de takımımızın en iyi şekilde destekleneceğinden hiç şüphem yok)

Selçuk Kahveci' Alıntı:
izmirlilerin gözü aydın ama izmirde zaten bir basketbol takımı var. aslında basketbol takımı omayan bir ilde oynansa maçlar çok güzel olur.

Cuma günü olduğu için Aliağa maçına gidemedim bu haber beni çok mutlu etti.Doğru düzgün bir İzmir takımı çıktı dedik lige onlarda şerefsiz çıktı.

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":3g2x1ic7]Evet 20-21-22 Şubat'ta. Çeyrek final, yarı final ve final üstüste.
Sağol Kerem abi bizim rakibimiz,tarih ve saatleri belli olsun büyük ihtimal salonda olurum.Daha salonun yerini bilmiyorum ama olsun :)[/quote:3g2x1ic7]
mustafa halkapınar spor salonu atatürk stadyumunun hemen yanında,eğer metro ile geleceksen halkapınar istasyonunda ineceksin.