Televizyon Dünyası

Atv'de yayınlanan ve yapımcılığını Sinetel'in yaptığı; başrollerinde Yeliz Kuvancı, Ali İl, Cemal Hünal, Dilşad Çelebi'nin oynadığı; aşklarını geri isteyen, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkeğin öyküsünü konu alan "Seni Bana Yazmışlar" ve Fox Tv'de yayınlanan ve yapımcılığını Koliba Film'in, başrol oyunculuğunu ise Özlem Conker ve Ragıp Savaş'ın yaptığı "Canan" dizisi yayından kaldırılmaya hazırlanılıyor.

DiziFilm.Com

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği, jüri üyeliğini Acun Ilıcalı, Tan Sağtürk, Sait Sökmen ve Asena'nın yapacağı, Özge UIusoy, Nez, Aşkın Nur Yengi, Hakan Peker, Helin Avşar, Altay, Alp Kırşan, Prof. Dr. Yener Üşümezsoy, İlhan Mansız ve İvana Sert'in yarışacağı Yok Böyle Dans programı 9 Ekim 2011 Pazar günü 20.00'da Show TV'de başlıyor.

Yok Böyle Dans'ın başlamasının ardından Yetenek Sizsiniz Programı tek güne inmiş oldu.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı, Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Murat Boz ve Hadise'nin jüri üyeliklerini yaptığı O Ses Türkiye 10 Ekim Pazartesi saat 20.00'de başlıyor!

Sensiz Olmaz dizisi Pzt2 kuşağına alınmış oldu

Gülse Birselin dizisinin konusunun ne olduğunu bilen var mı en merak ettiğim dizi .

Beyazıt Öztürk :

"Aslında bu programdan Gürse Birsel’in bahsetmesi daha doğru olur ama ben bahsedebildiğim kadarını söyleyeyim. Gürse Birsel ile beraber bir sitcom. Olgun Şimşek var, Hasibe Eren, Sarp Apak var, ben varım. Sürpriz başka isimler de var. Avrupa Yakası’nın başka bir versiyonu. Cihangir’de geçecek, çok da güzel bir hikaye. Kasım, Aralık ayı gibi çekimlere başlanacak, Ocak gibi yayına girer''

Atv'de yeni sezonda ekrana gelmeye başlayan Reis, Seni Bana Yazmışlar ve Kurşun Bilal dizileri yayından kaldırıldı. Önümüzdeki hafta final bölümleri yayınlanacak olan diziler reyting barajını aşamadıkları için malasef ki izleyicilere veda etmek durumunda kalıyorlar

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun yaptığı 'Yıllar Sonra' adlı dizi Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Başrollerinde Aydan Şener ve Tarık Tarcan oynadığı diziyi Metin Balekoğlu yönetecek. Senaryosunu Mahinur Ergün'ün yazdığı dizide Burcu Kara, Elif Atakan, Kaan Aypulat ve Alpay Atalan yer alacak. Dizi eşini kaybettikten sonra sahip oldukları holdingin başına geçen ve eski sevgilisi Murat'la karşılaşan Leyla'nın hikayesi anlatılıyor.

Acun Ilıcalı, Asena'ın 'Yok Böyle Bir Dans'ın jürisinde yer alamayacağını açıkladı. Asena'nın çok yoğun olması sebebiyle projede yer alamayacağını ve aralarında herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Başka bir iddia ise, ünlü oryantalin programdan çıkarılmasına ise eski sevgilisi İbrahim Tatlıses’in evliliği hakkında yaptığı açıklamaların neden olduğu öne sürüldü. İddiaya göre Tatlıses, Acun Ilıcalı’dan Asena’yı programın kadrosundan çıkarmasını istedi

Asena'nın yerine geçtiğimiz yıl aynı programda yarışıp birinci olan Azra Akın’la anlaşıldı

Sezonun iddialı komedilerinden biri olarak gösterilen, BKM Mutfak oyuncularının yer aldığı Aşağı Yukarı Yemişlililer ekranlara erken veda etti. Dizi, geçtiğimiz akşam yayınlanan 8.bölümüyle son kez seyircisiyle buluştu. Ağustos ayında yayınlanmaya başlayan dizi ilk bölümleriyle iyi izlenme oranları alsa da hızlı bir şekilde düşüşe geçti ve beklentilerin çok altında bir performans sergiledi. Bunun üzerine ATV yönetimi sessiz sedasız diziyi yayından kaldırdı.

Pazartesi günü yayınlanan O Ses Türkiye ile pazar günü yeni sezona başlayan Yok Böyle Dans yer değiştirdi. Bu haftadan itibaren pazar akşamları "O Ses Türkiye" pazartesi akşamları "Yok Böyle Dans" yayınlanacak.

Ozan Güven'in uzun süredir üzerine çalıştığı "Kan" isimli dizinin çekimleri başlıyor. TMC Film'in sahibi Erol Avcı'nın yapımcılığını üstlendiği dizi, Star TV'de ekrana gelecek.

Güven bu kez seyircinin alışık olmadığı sert bir rolle seyirci karşısına çıkacak. Dizinin başrol kadın oyuncusu ise Özgü Namal oldu. Namal bu sezon yeni bir iş yapmayı düşünmediğini açıklamıştı. Ancak senaryoyu beğenen Namal, projeye 'hayır' diyemedi.

Yeni Survivor Mart Ayında Başlıyor

CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu Soru Yorum programına katılan ünlü yapımcı, 'Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı sonrası "Yok Böyle Dans" yarışmasının yayınını erteleyip şehitlerimizin olduğu hafta neden Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi yayınladı' diye sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Acun Ilıcalı bu konuya şu sözlerle açıklık getirdi:

"BENİ KİMSE YIPRATAMAZ"
"Benimle ilgili gelmiş geçmiş en saçma iddia. Bu benim çok güldüğüm bir olay. Biz Başbakan Erdoğan'ın annesinin öldüğü hafta cumartesi ve pazar günü 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasını zaten yayınlamıştık. Bu yanlış değil yanlışüstü birşey.

Bunlar belli bir kesimin, yani Acun'u karalayalım diyen grubun ortaya çıkardığı olay. Deprem olayından sonra geçtiğimiz haftasonu yani pazar günü bir tek ben yayın yapmadım. Diğer kanallar herşeyi yayınladı. Diziler vs. Ben bunlara gülüyorum. Ama bu da şöhretin bedeli. Allah bana televizyonda yayın yapma gücü verdiği sürece beni kimse yıpratamaz ve ekrandan koparamaz. Ben bu olaylarla biranda insanların nasıl galeyana geldiğini gördüm. Belli bir kesim buna hazır. Ama iyi haber şu bunlar çok küçük grup. Kendi kendilerini gaza getiren bir grup var. Medya benim konumda tuzağa düşmedi."

"YAYINI DURDURMAYA SICAK BAKMIYORUM"
Ilıcalı, şehit haberleri üzerine yayın yapmak konusunda ise 'saldırıların amacı hayatı durdurmak' diyerek, yayınların durdurulması ile PKK'nın amacına ulaşacağını söyledi ve yayın durdurma fikrine sıcak bakmadığını belirtti.

"BAŞBAKAN BENİ SEVER, BEN DE ONU SEVERİM"
Cüneyt Özdemir'in Başbakan Erdoğan'la olan yakınlığına şaşırdığını söylemesi üzerine Ilıcalı, Başbakan Erdoğan'ı çok sevdiğini söyledi ve ekledi: "Başbakan beni çok sever. Ben de onu çok severim. Çok görüşmeyiz. Beni sevdiğini hissediyorum.

Senede birkaç kez görüşürüz. Sağolsun halimi hatrımı sorar. Kendisi abim olarak gördüğüm bir insan. Bazen fikir alıyorum. Benim hiçbir parti ile bir işbirliğim, çıkarım yoktur" diye konuştu.

'İSTİKRARA, BAŞARIYA OY VERDİM'
Cüneyt Özdemir'in 'Oyunuzu Ak Parti'ye vermişsiniz' demesi üzerine Ilıcalı, "Evet Ak Parti'ye verdim. Yalan mı söyleyeyim. Ben Ak Partili değilim. Partinin herhangi biryerinde de değilim. Ama ülkede bir takım şeyler güzel gidiyor. Bu ülkenin ekonomik kriz yaşadığı dönemleri de hatırlıyorum. Türkiye ekonomisinin son 10 yılına bakarlarsa değişimi görürler.b Ben istikrara, başarıya, Ak Parti'ye oy verdim" diye konuştu.

HÜLYA AVŞAR'DAN NEDEN VAZGEÇMİYOR?
Hülya Avşar'ı her iki yarışmasında da jüri üyesi yapan Acun Ilıcalı bunun nedenini anlattı: "Ben hayatımda hiç bu kadar doğal, kendisiyle barışık, komplekssiz bir insan görmedim. Hülya yanımdayken kendimi rahat hissediyorum. Benim için Hülya dışında bir alternatif olsaydı onu asla "O Ses Türkiye"ye çıkarmazdım."

ALİ TARAN'LA YOLLARINI NEDEN AYIRDI?
Ilıcalı, Ali Taran'la neden yollarını ayırdığına da açıklık getirdi: "Ali Taran'la gayet güzel çalıştık. Kendisi çok saygı duyduğum, reklam dünyasında da çok değerli bulduğum bir insan. Ali abinin evliliği, boşandığı eşiyle sorunları çok fazla gündeme geldi. Eski eşiyle bir savaş içindeler. Herkesin özel hayatı kendinedir. Bu olayların sürekli gündeme gelmesinin program için iyi olmayacağını düşündüm. O gerilimi programa taşımak istemedim."

'BANA KİMSE BUNUNLA ÇALIŞMA DİYEMEZ'
Tatlıses'in Asena'nın işine engel olduğu yönündeki iddiaları yalanlayan Acun Ilıcalı Asena'nın neden jüride olmadığı ile ilgili de, "Tatlıses'le bu konuda ne konuştum ne de bana Asena ile ilgili herhangi bir istek geldi. Ben Asena'yı Survivor'a götürdüm. Bana kimse bununla çalışma diyemez" diyerek iddiaları yalanladı.

YENİ SURVİVOR GELİYOR
Yeni Survivor yarışmasında ünlüler ve ünsüzlerden oluşan kadro kuracağını söyleyen Ilıcalı, kafasında çok güçlü bir kadro kurduğunu söyledi ve "İnanılmaz bir takımla yeni survivor geliyor" dedi. Yeni Survivor'ın Mart başında başlayacağını da sözlerine ekledi.

DEPREM BÖLGESİNE OKUL YAPTIRACAĞIM
Depremin vurduğu Van'a okul yaptıracağını söyleyen Ilıcalı, "Ben 200 kişinin yemek yediği bir şirketin sahibiyim. Bizim de sıkıntı çektiğimiz dönemler oldu. Bir elimiz yağda bir elimiz balda hiç olmadı. Söylemediğim de çok yardımım vardır. Şimdiye kadar da 6 kampanya yaptım" diye konuştu.

SEYİRCİDEN EROTİK KIYAFET SORUSU
Programda bir seyircinin "Yok Böyle Dans yarışmasındaki kıyafetleri çok erotik ve seksi. Neden?" sorusuna Ilıcalı şu sözlerle yanıt verdi: "Seyircimize o noktada katılıyorum. Bazı şeyler belli derecede olmalı. Bazı yarışmacılar kendileri istiyor o kıyafetleri. Bir kaç kişiden daha duydum bu tarz yorumlar. Bu cümleyi dikkate alacağım. Limitleri zorlamadan herkese hitap etmek lazım."

NEDEN KÜRTÇE SÖYLEYEN YARIŞMACI YOK?
Acun Ilıcalı'ya gelen bir diğer soru da "O Ses Türkiye" yarışmasında neden Kürtçe şarkı söyleyen bir yarışmacının olmadığı ile ilgiliydi. "Bizim programımız eğlence odaklı ve birçok tartışma konusu olan şeyden uzak kalması gerekiyor" diyen Ilıcalı, "Daha net tartışmasız yarışmacılar tercih ediyoruz" diye konuştu.

Hayrettin, Star Tv ile yollarını ayırdı !

Programın sunucusu Hayrettin Karaoğuz, durumu resmi Facebook sayfasından izleyicilerine şöyle duyurdu:

Sevgili arkadaşlar,

43 Bölümdür yayın yaptığımız Star Tv ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bugüne kadar desteğini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma ve facebook sayfamızda bizleri yanlız bırakmayan sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Çok yakında yeni kanalımızda sizlerle birlikte olacağız.

Sevgiler

Hayrettin Karaoğuz

Gün Akşam Oldu, Yalancı Bahar, Reis, Bir Günah Gibi, Ay Tutulması ve Zehirli Sarmaşık'tan sonra bu sezon ekrana gelen bir iddialı dizi daha yayından kaldırıldı. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Murat Han ve Onur Saylak'ın paylaştığı, Güven Hokna, Gökçe Bahadır ve Ayten Uncuoğlu gibi ünlü oyuncuların da rol aldığı Show TV'nin Sensiz Olmaz dizisi beklenilen reytinglere ulaşamayınca ekran ömrü son buldu.

Acun Ilıcalı'nın ünlü yarışma programı 'Var mısın? Yok musun?' artık FOX TV'de ekrana gelecek. Programın sunuculuğunuysa Asuman Krause üstleniyor

- Bir dönem ortalığı kasup kavuran yarışmanın haklarını Acun Ilıcalı'dan satın alan Endemol Türkiye, ekranı, daha önce 'Wipe Out' ve 'Fear Factor' serilerinde güzel bir işbirliği kurduğu Asuman Krause'ye teslim ediyor.

- İlk bölümü 8 Kasım akşamı yayınlanacak yarışmada, Hamdi Bey yine telefonun başında olacak.

- Aynı formatta devam edecek 'Var mısın? Yok musun?', salı, çarşamba ve perşembe akşamları seyirciyle buluşacak.

Grup seks skandalıyla gündeme gelen türkücü İzzet Yıldızhan'ın programı Kanal 7'nin yayın akışından çıkartıldı.

Grup seks skandalıyla gündeme gelen türkücü İzzet Yıldızhan'ın programı Kanal 7'nin yayın akışından çıkartıldı.Türkücü İzzet Yıldızhan'ın fuhuş skandalında gözaltına alınmasından sonra gözler müzik eğlence programı yaptığı Kanal 7 televizyonuna çevrildi.
Geçtiğimiz hafta skandalın hemen ardından ekrana çıkan ve olayı reyting malzemesi olarak kullandığı öne sürülerek ağır eleştirilen Yıldızhan ile ilgili olarak Kanal 7'ye tepki yağdı.

Ekranda söyledikleriyle, karakoldaki ifadelerinin tamamen zıt olması kanal yetkililerini harekete geçirdi. İlk olarak ünlü türkücünün 'İzzet Yıldızhan Şov' adlı programı bu hafta yayın akışından çıkartıldı. Gelen tepkiler üzerine programın tamamen kaldırılacağı konuşuluyor. Kanal 7, daha önce de yönetmenini hamile bırakan, evli sunucu Şoray Uzun'un TV programını yayından kaldırmıştı.

Milliyet

Star TV'nin Doğuş Yayın Grubu'na satılmasının ardından reytingleri kötü giden diziler birer birer bitirilmişti. Kanalın sevilen dizilerinden 'Anneler ile Kızları' ise bu değişim sürecinde Fox'a transfer oldu.

NTC Medya imzalı dizide Ebru Özkan ve Feride Çetin başrolleri paylaşıyor. Biri Malatyalı, diğeri ise İstanbullu olan iki kadının aynı kaderi paylaşma sürecininekrana aktarıldığı dizinin yeni bölümleri bundan sonra Fox'ta ekrana gelecek.

Gülse Birsel'in Kanal D'de ekrana gelecek olan ve merakla beklenen yeni sit-com'u 'Yalan Dünya'nın ekibine Altan Erkekli de katıldı

Birsel'in başrolünü Beyaz, Hasibe Eren, Bartu Küçükçağlayan, Nihal Yalçın, Sarp Akkaya ve Öner Erkan ile beraber oynayacağı dizide Erkekli, müteahhit rolünü oynayacak.