TFF 2. Lig

Emre Yüksel' Alıntı:
Sayın Deniz Baskın;

Siz de bir Hodri Meydan mensubu musunuz ?
Hayır hiç bir taraftar grubuna mensup değilim. Ama Hodri Meydan'ı çok severim. En azından çıkar peşinde değiller klüp üzerinden. Hatta kulübü bile yönettiler başkan çıkmayınca. SOnuç olarak bu sene playoffa her türlü gireriz gerisi yalan. Körfezim bak işte
Hodri Meydan her zamanki yerinde
Yürekte kalplerdeeeee
Bu alemde kral sensin bak işteee
Bu arada Sakarya'ya da geçmiş olsun diyorum.
http://img694.imageshack.us/i/4703k.jpg/
Alın görün , otobüsteki sakaryalılar ve otobüsteki yazı herşeyi anlatıyor... Sizi niye sevelim şimdi :D
 
Türkiye liglerinin ve bilmiyorum ama belki de Avrupa liglerinin 5 golle en az gol yiyen takımı olan Afyonspor bu hafta lig 2.sini de mağlup edip,puan farkını 8'e çıkardı ve 2. lige ben geliyorum mesajını verdi.Ben 6-7 yaşlarındayken İstanbulspor'la 1.lige -Şimdiki Süper Lig-çıkma maçına gitmiştim İstanbul'da,sonradan Galatasaray'a da gelen Saffet Akyüz'ün golüyle 1-0 kaybetmiştik,o günden beri işler çok kötü gidiyordu.(2.olarak da geçen haftalarda Üsküdar And. maçına gittim,uğursuzluk bende herhalde o maç da son dakikada yediğimiz golle 1-1 bitti.)Amatöre kadar düşmüş,maddi imkansızlıklarla her yıl daha kötüye gidiyorduk ama güzel günler bizi bekliyor.Hedef önce 2.lig,sonra da Bank Asya.
 
Sancaktepe Beledisyesi 1-1 Karsspor :)

Yaşadığım şehir ile memleketim olan şehir yenişemedi,çok sevindim bu sonuca yahu :) Yalniz Karsspor'un beraberlik golünü görmeniz lazım geçkten müthiş bir goldü ;)
 
2.LİG Beyaz grupta yer alan Elazığspor namağlup yoluna devam ediyor.Yaklaşık 30 maçlık bir yenilmezlik serileri var. Helal olsun Gakkoşlara :)
 

Üst