TFF 2. Lig

Deniz Yasan' Alıntı:
Sağ bek için Karabükspor'dan Enis'i transfer etti Göztepe.Sanıyorum başka bir transfer yapılmaz o bölgeye.

Altan Aksoy isimleri geçiyordu bi ara.O konuda bilgin varmı Tugay.
altan aksoy futbolu bıraktı diye biliyorum.çünkü devler liginde oynuyordu.bu arada göztepe altanlada ilgilenmiyor.çünkü ceyhunla anlaşmak üzere.
 
Altan futbolu bırakmıştı.Ama internette ve Yeni Asırda haberler çıktı yaklaşık 2-3 hafta kadar önce.Tabi ne kadar doğru bilmiyorum.

Ceyhun'un gelmesi çok iyi olur.97-99 yılları arasında Göztepede oynamıştı.Takıma tecrübe olarakda çok şeyler katabilir.
 
Ceyhun Manisayla anlaşmak üzere deniyordu.Daha sonra Göztepeyle görüştüğüne dair haberler çıktı.Manisayla anlaşamadı galiba.
 
ilk haftada güngören belediyeye deplasmanda 2-1 yenildik.ceyhun transferi olmadı.mağlubiyete rağmen bank asyaya çıkacağız.çünkü göztepe daha iyi yerlerde olmayı hakediyor.
 
Nasıl yani ne işi var Ceyhunun 2. ligde?
Gittiği takım hemen hemen düşmesi kesin olan bi takım yani seneye bank asyada.Bizde göreceksin ki 3 ay sonra bank asyadayız.33 yaşındaki bi adamın kariyer deyip iddiasız bi denizlispora gitmesi tamamen saçmalık.Gelse burda kral olurdu ki daha öncede bizde oynadı Ceyhun hata yaptı anlayacak ama geç olucak.
 
Tavşanlı?ma helal olsun.

Adana Demirspor'u penaltı atışları sonucu eledik, yarı finaldeyiz. Bank Asya'ya son 2 maç.

Kütahyaspor amatördeyken Bank Asya?ya çıkmak ilginç olur hakikaten :)
 
Ulan ADS yinemi... Demirspor emin olun taraftar olarak superligi hakediyor ama sahipsiz bir takım durumunda. Yazık gerçekten. TFF 2. ligde 15000 kişiye oynuyorlar ama olmuyor.
 
Bugün Eyüp'le 0-0 kaldık ve -6 puanı sıfırlamış olduk. Serdar , Cem Sinan ve Ercan iyi ağabeylik yapıyorlar. Biraz belediye destek verse rahat çıkarız bu zulüm liginden. Zaten 4 haftadır gol yemiyoruz ama parasızlıktan dolayı antreman yapılmadığı için gol atmaya gücümüz kalmıyor. Haftaya Pursaklar'ı yenerek lige gecikmeli olarak başayacağız. Para bulunursa buradan rahat rahat çıkarız bank asyaya
 
Sakarya'ya biricik aşkımıza 2-0 ile selamlar göndermenin coşkusunu yaşıyoruz. Şu ligin en iyi takımıyız ama 6 puanımız silindi ve ilk 3 maçta klüp sorunları ve parasızlık nedeniyle 9 puan kaybederek başladık ki 3ü de rahatça yeneceğimiz maçlardı en kötü 7 puan alırdık. Normalde 34 puanla ikinci sırada olurduk oyuncular maaş alamamasına ve hiç bir şekilde rahat olamamasına rağmen. Ama hiç farketmez. Artık ilk yarı bitti ve 2. yarıda ilk 3hafta sorunlardan dolayı puan alamadığımız 3 takım olan Şanlı Urfa , Tarsus ve Telekom ile oynayacağız. Şanlı Urfa'yı içerde rahat geçeriz . Tarsus zaten takım değil maç dışarda fian farketmez uzayda bile gol atamazlar bize. Telekom maçını da içerde zorlanma ihtimalimiz olsa da alırız. Sonra Dardanel maçı var zaten ligin sonuncu sıradaki takımı ve biz de acımayız. Daha sonra içerde Ofspor'u yeneriz gibi gözüküyor.Bu 5 maçta minimum 11 puan toplar 22. hafta sonunda en kötü 6. lığa otururuz. Yükselişimiz devam edecek. Tabi ki şampiyon olamayız gibi gözüküyor arada 18 fark var ve ligde cacık takım çok bu yüzden Elazığ kolay puan kaybetmez ama 27. haftaya kadar Adana Demir hariç kazanmamız çok zor diyeceğimiz bir maç yok eğer o haftaya kadar 10da 10 ile gelirsek şampiyonluk telaffuz edilebilir.
 

Üst