Tibor Pleiss

Bugün de bizim adımıza maçın en iyisi oldu. Hem savunmada hem de hücumda müthiş oynuyor. Keşke Euroleague'de kalıcı olsaydıkk da seneye de takımda görebilseydik.
 
Herif Turk takimlarina karsi cosuyor, disaridan sokmaya baslarsa problem yasariz ama iceriden Tibor kapatir bence.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
İnanılmaz oynuyor 5 maçtır.NBA kalitesinde oyunlar çıkarıyor.Belkide şu an avrupanın en elit pivotu.Yazık ki yanını dolduramıyoruz.
 
ilk bi kaç maçını izleyince duşandan bi farkı yok gibi gelmişti.şuanki oyunuyla o zamanki izlediğim pleis ı karşılaştırıyorumda aynı kişiler olamaz gibi geliyor :)
 
ilk bi kaç maçını izleyince duşandan bi farkı yok gibi gelmişti.şuanki oyunuyla o zamanki izlediğim pleis ı karşılaştırıyorumda aynı kişiler olamaz gibi geliyor :)

Adamın kariyeri belli, yaptıkları belli, geldiği takım - oynadığı takımlar belli. Amerika'yı yeniden keşfe gerek yoktu. Sadece hazır değildi, hazır olunca da.....(%75'de şu an)
Defalarca yazmıştım, aynısı zamanında Ndong'a da yapıldı. Uzun oyuncuların her zaman form tutması geç olur...
 
Darüşşafaka maçı öncesi ısınmada ciddi acı çektiği yüzünden belli oluyordu. Devre arasında da yürürken topallıyordu ve yine acı ifadesi vardı yüzünde. Ama buna rağmen 32 dk süre alıp 18 sayı 11 ribauntla bitirdi maçı. Büyük özveri gösteriyor, maç bitince tribün önce Pleiss'a daha sonra da Sinan Güler'e tezahürat yaptı. Hakkının verilmesi güzel.
 
Savunmada o kadar iyi pozisyon aldı ki ilk yarı itibariyle, Bruno her perdede geçilmesine rağmen Fb kısalarının penetre etmesi mümkün olmadı potaya. İnanılmaz gerçekten! Bu adam ayakta duramıyordu geldiğinde. Yüreğine sağlık be panzer!
 
Seneye en çok kalmasını istediğim adam ama tutmamız imkansıza yakın. İş bilen insanlar yönetse şu şubeyi iki yıllık yapardı ya da şuan sözleşme uzatmak için çabalarlardı...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst