Mertcan'ın da dediği gibi zaten Taurasi kabul etmediği için başka hamle yaptılar. Ama allah biliyor ya ben şahsen sutton Brown yerine Tauasi'nin gelemsini tercih ederdim. FB'nin uzun rotasyonu 2 kişinin eline bakıyor. 4-5 de başka oynatacakları oyuncu yok. Sutton orayı yedekledi. Objektif gözle bakıldığında FB'nin kadrosunun iyicene daraldığını görmek mümkün. İyi bir ilk beş çıkarabiliyorlar. Birsel-Angel-Jacopsen-Nevriye-Matoviç. Ama onları yedekleyecek Sutton Brown ve Esmeral dışında oyuncuları yok. Harakova olursa kadroda Jacopsen veya Angel olmayacak. Sonuçta 8. bir oyuncu koyamıyorlar takıma.
Bizde ise Işıl-Seimone-Tamika-Bahar-Sophia ilk beşini yedekleyecek, Tuğba, Nihan, Gülşah, Gİntare(doneeka), Melisa gibi 5 oyuncu var. Bunun farkında oldukalrından kısa ve yoğun maç trafiğind eyıpranacak olan takım rotasyonlarını düşünürek böyle bir söylenti yayıyorlar. Ki Başkanalrının kendi takımalrının kalbine bıçak sapladığını da unutmamak lazım. Seneye FB'de çok yaprak dökümü olur diye düşünüyorum. Özellikle Bİrsel/Nevriye'nin birinin veya ikisinin gitmesi zor günlere sokar onları. Nilay Yiğit'i çağırırlar artık